Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınav sonucuma göre KKK kazandım. Fakat hala başka bir kurumda memurum..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
canyildiz0620;

83 ile kapandı kazandığım kara kuvvetleri komutanlığı :) senin oraya yerleşmen hayal kardeş.Hakkını falan yememişim demek ki beddua edip drma.

twilihgt sen mi 75.971 aldın da canyılzın yerine atandın sende yaz sonucunu dıyecem ama bu cok mantıksız olacak bu sınavda genel basarı puanı yokkı tercih yapılan kuruma ve tercih yapılan yerlere az yada cok tercıh olmasıyla alakalı bır durum.doguya az basvuru az puan batıya cok basvuru cok puan .puan fark eder arkadaslar.ha bıde senı destekleyenler ıyı senı desteklemeyenler avukat oluyo oylemı senın hak anlayısın bu kadar o zaman aferın sana

ne saçmalıyon sen heralde en düşük puanı görmedin biraz incele gözünle iyice bak 75.971 ile kapatmış en düşük puandan senin gibi aç gözlü arkadaş tercih etmeseydi şimdiye olmuştu.

sen kendi pencerenden yazsan neyse de sanki twilight ın agzından yazıyorsun benim dediğim o yoksa eleştiriye açığım.

lisans evet 75 küsürle kapanmış yeni gördüm . ama ben ö.lisans olarak girdim. orası 84 küsürle kapandı.

canyıldız twilght yememiş senin hakkını başkası yiyor :eek: twilgtde başkasının hakkını yiyor :eek: yiyen yine bu devirde :D

ha twilight ha başkası sonuçta hak yiyen ortak ne diyim elbet birgün ellerinden birşey çıkar amirlerinden çekerler onlarda.

Takdiri ilahı kardeş alıyorlarsa mazlumun ahını çıkar aheste aheste Allaha havele etcen suçları varsa gitceklerin yerin hayrını görmezler zaten yok onlar haklıysa mutlu mesut olsunlar diyecek yapacak bişey yok nasılsa :eek:

ben soru sordum siz konuyu nereye taşıdınız :) Hey allahım kime isyan ediyosanız edin çalışsaydınız birader. Ama bu isyan ve eleştirileri yerleşen yada kurum değştrn kardeşlerinize değil de devlete yöneltin.

xxxman bakalım kimseye kalmaz nede olsa bu dünya .
twilight keyf yapıyor ne güzel ya ye kürküm ye. bide güzel pozlu resim koymuş ki havası bin beşyüz bende geliyorum ek yerleştirme ve ikinci atama da ondan kafam rahat.

inşallah yerleşirsin canyıldız. ama sen de benim durumuma düşersen anlarsın birader.

bir Türk atasözü derki : ''Dereyi görmeden,paçayı sıvama...'' bakarsın kul hakkı vardır gidemezsin.Herşeye hazırlıklı olmakta fayda var :eek:

twilight kardeşim keşke bütün engelliler yerleşse inan cok kötü bir durum senin işin var diye bizim feryadımız işin olmasa anlardım seni ama işin var istanbulda olsun ne olacak orada yaşayanlar insan değilmi ne kötü durumda yaşayan engelliler kıt kanaat geçinen insanlar yokmu var.
ilk amaç hiç işi olmayanın yerleşmesi .

Bu durumun Kul hakkı olduğuna dair fetva veriyosunz kafanıza göre fetva vermeyin.

hayırdır bi munakaşa gidiyor, boşverin bunları atı alan uskudarı geçiyor. devlet böyle hukum verdiiği için ne desek boş kazanılmış hak. bende memur olup tekrar atananlara gıcığım ama napalım. buyukler öyle uygun görmüş.

ben yatırım yapamayacaksam evimi geçindiremeyeceksem ne işim var istanbullarda sizene kardeşim kapatın konuyu.Durumum sizi ilgilendirmez.

Bu durumun Kul hakkı olduğuna dair fetva veriyosunz kafanıza göre fetva vermeyin.
dostum fetva benden sorulur tabiki verecem kull hakkı başkasının hakkı varken gelip o hakkın üstüne oturmandır demek oluyor ki yedin yiyeceğini kendini kolla bence tövbe et.

canyıldız kimseyi kişisel olarak ikna edemezsin.Ha böyle bir şansı sonuna kadar değerlendirmek isteyecekler mutlaka ama söz kurumlarda bitcek hiç uğraşma verirlerse öyle bir hak gider ama yok vermezlerse yapcak bişey yok branşı olsa ona gidiyor olsa tamam ama kurum değiştirmek öyle kolay olmayacak.ÇALIŞANLARI BRANŞI OLAN BRANŞINA GİRSİN DİYE İLK KEZ MEMUR OLACAKLARDAN ÇIKARDILAR çalışanada hak tanıdılar branşı varsa girsin diye ama nerden bilsinler milletin kurum değiştirmek için girceğini:eek: en geç 1 ay içinde belli olur kurum değiştiriliyorsa helali hoş olsun diyelim yırtıncamıza ;)

canyıldız fetva işi senden soruluyorsa sen diyanete girsene o zaman senın KKK da ne işin var.esas sen baskasının hakkını yıyorsun o zaman fetva uzmanı senı

gursa;
ya senin niye zoruna gitti anlamadım ki sen bu kadar niye maydanoz oldun araya avukatım benim.
ben hak yemem yeseydim şimdi memurdum hakkımla olmasını istiyorum.

çalışan hak eden kazanır kardeşim kimsenin ağrına gitmesin bişeyler.
o adam kendi menfaati düşünüyo
yorumlarınıza baktığımda sizde kendi menfaatinizi düşünüyorsunuz

yani sizler ne kadar haklıysanız eleştirdiğiniz kişide o kadar haklı.

kimsenin kimseye hesap sorma hakkı yok devlet bu hakkı vermiş o kardeşimize

zoruna giden varsa dava açsın bu hakkın iptali için
insanların bilgi almak için açtığı konuları fetva ve beddualarınızla işgal ederek siz hakka giriyosunuz sizin yüzünüzden bilgi alamıyor

KARDEŞ siz nerde çalışıyorsunuz merak ediyorum mesai saatinde burda olduğunuza göre iyi bir kurum demek ki bide şikayet ediyorsunuz ya pes ki ne pes :eek: BİLGİ ALMAK İSTİYORSAN KURUMUNA SOR GÖNDERCEKMİ SENİ dicemde gönderirler çalışmadığınız ortada ;)

twilight;
millet burda 3 kuruş kazanmak için sınava giriyo sen laf olsun diye başka kuruma geçiyoun ALLAH IN GÜCÜNE GİDER bu burda kimsenin sizler için hayır DUA SI YAPACAĞINI SANMIYORUM ALLAH HAKKETTİĞİNİZİ VERSİN

İşimden dolayı şikayet etmedim çok şükür işim o kadar rahat ki burayı bırakmak bile istemiyordum ama size hesap vermek zorundada değilim.Sanane mesai saatleri içiersinde burada oluyorsam.Sayfam gün boyu açık farklı işlerde yapıyorum.Çalışmadığımı nereden çıkardın. Konu kapndı diyorum kaç yaşındasınız siz ya çocuk gibi bu ne böyle.Bilgi almak istiyorum evet ama bilmiyorsan konuşma yanıt vermede bilen biri elbet çıkar.

kardeşim zoruna gitmesin sana en sağlam bilgiyi kurumun verir git müdürüne sor tabi işten fırsat bulabilirsen çok çalışyor gibi şikayet edenlere lafım sen niye alındın ;)

Adam kurumda memurum diyor bu sınava girmiş şimdi sınava sokanamı yoksa sınava girip kazananamı yazsam anlamadım-burda binlerce aç insna mevcut zorla çalışarak markette hammallık yaparak üniversite okumuş ve engelinden dolayı iş yerlerinden kovulmuş-zarla zorla sınava girmiş ...........vesaire ama birileride bu sayfada memurum yazıp kazandım diyor.... KISACA YORUMSUZ.

twilıght

sen çalışmıssın ve hakketmişsin. milleti boş ver ağzı olan konuşuyor.

kanber;
kanber sende olayı anlamıyorsun benim derdim kazanması mı madem memur neden başkasının hakkına mani oluyor galiba seninde tuzun kuru. sen açlık nedir bilmessin ki.

sen olsan sen de aynı şeyi yapardın. bırakın bu işleri. en iyi yaptığınız şey burda birbirinizi yemek. şuraya kendi düşüncemi yazdım hemen eleştirildim. burada milleti eleştireceğinize gidin ders çalışın. armut piş ağzıma düş oh ne güzel çalışan kazanır. konu kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt