Selamlar. şu sıralar KİCK diye bir platform keşfettim orada canlı yayında minecraft oynuyorum ve başka yayıncıları takip ediyorum. Orada herşey serbest telif hakkı falan yok youtube ki gibi.madem site üyeleri buluşamıyoruz. bu platformda haftanın 1 günü sinema günü yapalım. ama patron benim benim istediğim filmler olacak (hastane de yatanlar bilir hastane tvsinde oranın en delisinde olurdu hep kumanda) merak etmeyin ama güzel film listem var. buradan yazın 4 5 kişi olursa yarın akşam hep beraber matrix 1 i izleyelim. zaten matrix simulasyonu ve din ile ilgili youtube için video çekmiştim. 2 hafta sonra falan paylaşacağım ön hazırlık olur konuyu anlamak açısından.
illa beni takip etmenize gerek yok takip edin diye demiyorum. takip etmeden de yayını izleyebiliyorsunuz. okey se yazın anlaşalım aksam saati belirleyelim. Çerezleri kolaları hazırlayın.
illa beni takip etmenize gerek yok takip edin diye demiyorum. takip etmeden de yayını izleyebiliyorsunuz. okey se yazın anlaşalım aksam saati belirleyelim. Çerezleri kolaları hazırlayın.