Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sınıfımızı teknolojı sınıfı yapmayı düşünüyorum. Bunu nasıl başarabiliriz?

• Konbuyu başlatan kutup yıldızı
  • Başlangıç tarihi
araştırma aşamasını geçtikten sonra,veli toplantısı düşünülüyor.sonrasında iş adımı ve vali ziyaretim falan olur herhalde laracıgım:)

Teknoloji sınıfı için öncelikle öğretmenin donanımlı olması lazım..
İyi bir bilgisayar..projeksiyon..akıllı tahta..ses sistemi..yazıcı..tarayıcı..
Bunlar alındı diyelim öğretmenin sunular filmler hazırlaması lazım..veya bulması lazım.
Bağış yoluyla okula bu cihazları kazandıracaksanız okul müdürünün imzalı yazısıyla işyeri size bunları %18 kdv den muaf verir.
Okul müdürü alınacak cihazların okulda ders aracı olarak kullanılacağını ve veliler trafından bağış yapılacağını yazacak faturaya eklenecek..defterdarlıkta %18 kdv alınmıyor.

Bilgisayar sayesinde eğitici oyunlar oynatılabilir..öğretmen bunları bulabilir..Oyun oynarken farkında olmadan öğrencilere olumlu bir sürü davranış kazandırılabilir.
Bunun terside mümkün ...dikkatli ve seçici olmak lazım

fatabi;
herşeyin bir başlangıcı vardır.ben öğretmenimizin yapacagına inanıyorum.herşey öyle değilmidir?azmedilsin yeterki.

bu konu açıldı lafda kalmadı ilk girişimler başladı hayırlısıyla arkadaşlar.inşallah olucak.:)

Üst Alt