Sistemde başvuru için gerekli eğitim bilginiz bulunmamaktadır. YÖKSİS/E-okul kapsamındaki eğitim bilgilerinizi üniversitenizin/okulunuzun ilgili birimlerine başvurarak ekletmeniz gerekmektedir. YÖKSİS/E-okul kapsamında olmayan üniversite/ortaöğretim eğitimleri için ise bir başvuru merkezine gitmeniz gerekmektedir.
2018 EKPSS'ye başvuran adaylar 2018 EKPSS KURA'ya başvuramaz.
EKPSS Kura başvurusuna ait bir engel bilginiz bulunmadığı için bu sınava Aday İşlemleri Sistemi üzerinden başvuramazsınız. Başvuru işleminizi ÖSYM başvuru merkezlerinde engel bilginizi girdirerek gerçekleştirebilirsiniz. Eğer Yurt Dışı Başvuru İşlemi Gerçekleştiriyorsanız öncelikle eğitim bilginizi (beyan olarak) girmeniz gerekmektedir. Eğer geçerli fotoğraf ve eğitim bilginiz bulunmakta ise lütfen ÖSYM Çağrı Merkezi ile irtibata geçiniz.
Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı işleme devam edemezsiniz.
Başvuru Adı:
2018 ENGELLİ KAMU PERSONELİ KURA USULÜ YERLEŞTİRME
Arkadaşlar ne yapmam lazım.Lütfen yardım edin!
2018 EKPSS'ye başvuran adaylar 2018 EKPSS KURA'ya başvuramaz.
EKPSS Kura başvurusuna ait bir engel bilginiz bulunmadığı için bu sınava Aday İşlemleri Sistemi üzerinden başvuramazsınız. Başvuru işleminizi ÖSYM başvuru merkezlerinde engel bilginizi girdirerek gerçekleştirebilirsiniz. Eğer Yurt Dışı Başvuru İşlemi Gerçekleştiriyorsanız öncelikle eğitim bilginizi (beyan olarak) girmeniz gerekmektedir. Eğer geçerli fotoğraf ve eğitim bilginiz bulunmakta ise lütfen ÖSYM Çağrı Merkezi ile irtibata geçiniz.
Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı işleme devam edemezsiniz.
Başvuru Adı:
2018 ENGELLİ KAMU PERSONELİ KURA USULÜ YERLEŞTİRME
Arkadaşlar ne yapmam lazım.Lütfen yardım edin!