Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sistemde eğitim bilginiz bulunmadığı için Kura'ya katılamıyorum!?

tosi-67

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Sistemde başvuru için gerekli eğitim bilginiz bulunmamaktadır. YÖKSİS/E-okul kapsamındaki eğitim bilgilerinizi üniversitenizin/okulunuzun ilgili birimlerine başvurarak ekletmeniz gerekmektedir. YÖKSİS/E-okul kapsamında olmayan üniversite/ortaöğretim eğitimleri için ise bir başvuru merkezine gitmeniz gerekmektedir.

2018 EKPSS'ye başvuran adaylar 2018 EKPSS KURA'ya başvuramaz.
EKPSS Kura başvurusuna ait bir engel bilginiz bulunmadığı için bu sınava Aday İşlemleri Sistemi üzerinden başvuramazsınız. Başvuru işleminizi ÖSYM başvuru merkezlerinde engel bilginizi girdirerek gerçekleştirebilirsiniz. Eğer Yurt Dışı Başvuru İşlemi Gerçekleştiriyorsanız öncelikle eğitim bilginizi (beyan olarak) girmeniz gerekmektedir. Eğer geçerli fotoğraf ve eğitim bilginiz bulunmakta ise lütfen ÖSYM Çağrı Merkezi ile irtibata geçiniz.

Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı işleme devam edemezsiniz.

Başvuru Adı:
2018 ENGELLİ KAMU PERSONELİ KURA USULÜ YERLEŞTİRME

Arkadaşlar ne yapmam lazım.Lütfen yardım edin!

Eğitim düzeyiniz nedir?Kuraya ilköğretim mezunlaru başvurabiliyor.yukarısı başvuramaz.

lise mezunları kuraya katılamazlar.ekpss 2018 e girmiş olmanız gerekirdi atama için.

aynı mesaj bendede geliyor. 2018 ekpss sınavına girdim sonuç daha açıklanmadı. ön lisans mezunuyum.
bu kuraya başvuru yapamıyor muyum?

SEYHANCANCAN

hayır önlisans mezunları kuraya katılamaz.sadece ilköğretim mezunları için bir uygulama bu.

Üst Alt