Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Site ana sayfasındaki yazılar..?

kuyucak

Üye
Konular
50
Reaksiyonlar
0
Sayın site yöneticim ..

Bu gün denizden geldim.. Her zamanki siteyi açtığımda Nazmiye Güçlünün bizlerin günde yüz kere tekrarladığımız şeyleri ana başlıkta sanki yeni bir şey gibi yazdığını görünce şok oldum..

O an sizin ayrımcılık yaptığınıza kesin olarak inandım.. Yada duygusal davrandığınıza.. Bana göre Bu siteye gönül vermiş yüzlerce kişinin yüzlerce yazısı daha iyi giderdi oraya ..

Kendime söz verdim.. Bu siteye lütfen girip lütfen yazılan yazılar olduğu sürece tek kelime yazmayacağım..

Kıskançlık filan derseniz üzülürüm..

Abi, bence sen denizde çok içtin de geldin :)

O yazılar eski yazılar malum. Yıllardır sitede olan yazılar. Ve onların bir şekilde siteye girilmesi gerek... Siteye eklenen her yazı otomatik olarak ana sayfada da görüntülenir... Yoksa ben megaloman mıyım ardı ardına kendi yazılarımı ve resmimi ekleyeyim oraya? :)

Önce eski yazılar girilecek, sonra yeni yazı ve yazarlar eklenecek... O zaman soracam ben sana "nerde yazıların" diye ve "valla bülent denizdeydim" sözünü de kabul etmicem. Sonrasını Allah bilir artık! :)

Bu konuda Hasan abiye hak veriyorum.Siteye bile girmeyen insanların eski yazıları yer işgal etmemeli. Onca değerli yazılar varken,emek varken..

[FONT=Verdana]Siteye girdiğimde ana sayfada Nazmiye Hanım’ın yazılarını görünce ne yalan söyleyeyim, bende de benzer düşünceler uyandı… Benim içkiyle aram pek iyi değildir:):)[/FONT][FONT=Verdana] Yani, ayıktım:):):)[/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Şunu demek istemiyorum… Nazmiye Güçlü’nün “ Araba aldım, kadın oldum” kitabını çok önceleri okumuştum… Kitabı beğenmiştim… Nazmiye Güçlü kamuoyunda engellilik bilinci oluşması açısından iyi bir iş çıkarmıştır… Verdiği emek yadsınamaz. Yine akademik kariyeri olan insanların makalelerinin olmasından da rahatsız değilim. Her makaleden öğrenebileceğimiz şeyler olduğuna inanıyorum… [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Ancak, bu site özünde kişisel sitedir. Belki benim de eleştirilerim bu anlamda yüzeysel kalacaktır. Fakat, bu sitenin üyeleri var. Sanal da olsa, duygu ve düşünce paylaşımında bulunuyoruz. Bu temele dayanarak, ben de bu konuda düşüncelerimi açıklama gereği duyumsuyorum. [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Madem değişim diyoruz… Madem bu siteyi ayakta tutan bu sitenin üyeleridir… Bunu yadsıyamayız. Madem ki, değişim, içinde bir yenilik barındırır. Değişim, eskinin yerine bir başka şeyi koymadır. Öyleyse, bu sitenin üyeleri birbirlerine görünmez bağlarla bağlı iseler, site kendi içinden eli kalem tutanlara da bir kapı aralamalıdır. Önce kendi içinden başlamalıdır değişime. Bu yalnızca biçim yönünden değil, özü itibarıyla olmalıdır. [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Buradaki herhangi bir üyenin düşüncesiyle, dışarıda akademik kariyeri olan herhangi birinin düşüncesi birbirinden az değerli ya da değersiz değildir. Her düşünce kendi başına değerlidir. O düşünceyi beğeniriz. Ya da beğenmeyiz. Bu ayrıdır. Ya da kişi düşüncesini temellendirmiştir ya da temellendirmemiştir. Tüm bunlar tartışılabilir. Önemli olan, siteye gönül verenlere de bir kapı aralanmasıdır. Özlediğim bireşim budur. Bu bireşimi dengelemek gerekir. [/FONT]

:) Eleştirileri bir öneri olarak değerlendiriyorum ve hak veriyorum. Zaten gerek içerik gerekse yapı olarak olsun değişim vaadiyle/umuduyla başladı bu yeni süreç. Yeni yayın dönemine başlarken yazdığım gibi, yeni dönemde sakatlık konusunda daha bir tavır ortaya koyan, daha bir politik sahiplenme içeren, daha bir evrensel sakatlık çalışmalarına kulak veren içeriğe sahip olmak istiyoruz.
Bunu nasıl yapacağız, bilmiyorum. Hep birlikte uzun uzun konuşacağız... Şu anda bildiğim şey, yeni bir yapılanma olacağı ve bu yapılanmanın yüzde yüz site üyeleri içinden çıkacağı.

Şimdi, bunu daha en baştan deklare etmeme, dahası aklımdaki düşünce filizlerini üstünkörü de olsa bir tek Hasan abiye yazmama rağmen, ondan böyle bir eleştiri gelmesi bence haksızlık.
Site yeni yayın dönemine gireli 2 hafta oldu. İki haftadır bazen sabahlara kadar olmak üzere günde 10 saatten fazla çalışarak ortaya çıkan sayısız sorunu girdermeye ve eleştiriler doğrultusunda onlarca yenilik eklemeye çalışıyorum. Ancak bir rayına oturdu site... Bu işlem tamamlanınca, daha doğrusu bu işin yükü azalınca, döndüm ana sayfaya ve eski yayın döneminde yayınlanan yazıları sırasıyla başladım ana sayfaya girmeye. Öyle ya, o yazıların veri olarak eklenmesinden daha doğal ne olabilir ki?! Ve ben yazıları girdikçe teknik şartlar gereği o yazılar site ana sayfasında görüntüleniyor. Eeee? Bu mudur sorun? :) Son bir yldır neredeyse hiç değişmeden ana sayfada duruyordu o yazılar, bu sorun değildi, şimdi mi sorun oldu? :)

Neyse, bunları bir yanlış anlaşılma olarak algılıyorum ve bunu giderdiğimi umarak konuyu geçiyorum...

____
Eleştiri iyidir... İnsanları silkeler, dinç tutar... :) Şimdi Forumun Kamburları diye bir üye grubu oluşturdum. Bu grup bi nevi Site Merkez Yönetim Kurulu gibi işlesin diye düşünüyorum. Ne yapıcaz, nasıl yapıcaz, ne yazıcaz, kimlerle nasıl polemiğe gireceğiz, ne tür aktiviteler yapacağız, site neye nasıl tavır alacak vs. bunlar bu grup üyeleri tarafından tartışılıp karara bağlanacak...
Kimler Forumun Kamburları olacak? Başta ben teklif götüreceğim, sonrakileri Forumun Kamburları karar verecek...

bu gruba kimler üye olacak onu anlamadım sanırım

Siteye emek verenlerin yazıları olmalı.Siteyi site yapanlara daha çok değer verilmeli.Belki bir başyapıt, belki kırık dökük, belki saçma sapan olur ama en azından bizden, bize ve bizim için olur.Ana sayfaya değinmişken şu uyum sağla yok ol ve maymunlarla verilmeye çalışılan mesajlardan memnun değilim.Burası kişisel bir site ve yönetici istediğini koyabilir saygım var, çok büyük emek verilmiş saygım var.Herkes Darvin i sevmek zorunda değil.Ben ana sayfada Darvin ve maymunlarla ilgili bir kompozisyon görmek istemiyorum.Yakında ana sayfada Darvin ve muzlardan oluşan bir kompozisyon görürsem şaşırmayacağım.Hatta sitenin adını da engelliler.muz olarak değiştirebilirsiniz.

Nazmiye Güçlü kim yahu.? vallah ilkkez duydum hamdolsun 1 yaşıma daha girdim.! kim bu yaw ???

Sevgili Oturan Boğa,

Bu sitenin gerçekten bir değişime gereksinmesi vardı. Kendi sorunlarına daha duyarlı, daha sahiplenen, bunun için politik bir duruş sergileyen, sakatlığı psikolojik, sosyolojik, ekonomik, felsefik v.b. açıdan inceleyip sakatlık politikaları oluşturmaya çalışmak benim değil, tüm sakatların amacıdır sanırım... Sizin de söylediğiniz gibi...

Teknik konularda bilgim zayıf... Bu nedenle kimseye bir haksızlık yapmak istemiyorum. Sizin de haklı gerekçeleriniz olabilir...

Ama en azından üyelerden gelen önerilere kulak tıkamadığınız için teşekkürler...

Eminim, bu site ve tüm engelli faaliyetleri istediğimiz amaçlar doğrultusunda gelişir...

Yolunuz/yolumuz açık olsun...

Bülent Merhaba..

Senin yaptığın işlere hep saygı duydum.. Duymaya da devam edeceğim..

-Birincisi yanlış anlama olayımı bilmiyorum.. Senin ilk günden beri ana sayfa şablonun beni korkutuyordu zaten.. Asıl olan sen ve Nazmiye üzerine kurgulanmış bir ana sayfan vardı diğerleri yani konuk yazarlar.. Bu korkutmuştu beni.. Söylediklerinle çelişen buydu.. Bir numara olmana lafım olmaz ama iki numaraya sen Nazmiye’yi koymuştun zaten.. Nazmiye’ye kişisel bir gıcıklığım yok ancak oraya yakışmadı bence.. Oraya yakışan Baben’di.. Bilemedin Rekursion hatta Bayke’ydi.. Yani siteye gönül veren insanların ilklerde olması bence hem görevin hem de borcun olarak düşünüyorum..

Bunları açıktan yazmak geldi siteye kendine gel anlamında.. Ama senin hep saygı duyduğun bira içme özelliğim bir anda bana sarhoş muamelesine dönünce şok oldum..

Ana sayfada 5 yazar vardı. Ben yılda birkaç yazı yazardım, diğerleri yazmazdı.. O haliyle yıllardır duruyordu... Bu bir tercih değil, vaka idi. Zira sakatlık konulu yazı yazan kimse yok! Ben de foruma odaklandım... Hala "sen ve nazmiye" derken, "birinci adam" derken ne demek istediğini anlamıyorum... Nazmiye oraya yakışmadı da ne demek!? Ben kendimde görmem bu cürreti, kime ne oluyor allah aşkına? Sakatlık konusunda Nazmiye Güçlü'nün onda biri kadar yazı yazmış kimse var mı bu camiada? Onun edebi yanı olsun içeriği olsun yıllar önce yazdığı yazılara yaklaşan kim var allah aşkına? Varsa böyle biri, o kalitede yazıları olan, bi zahmet gösterir misin? Baben, reku, bayke, sen ya da başkası düzenli ve köşe yazısı formatında yazdınız da ben mi görmedim?
Neyse... Bunları bile yazmamam gerek ya, tutamadım kendimi. Beni eleştir, ama başkasına haksızlık yapılmasına gelemem...

Ben büyütecek bir şey yok diye düşünürken, sen "çok içmişsin" lafıma bile alınıyorsun. Ben o yazıların ardı ardına orada görünmesinin teknik yanını açıklıyorum, Nazmiye'nin veya başkalarının yazılarını ekledikçe mecburen bu geçiş döneminde öyle görünecek diyorum, sen hala birinci adam ikinci adam diyorsun... Ne diim, sağlık olsun. Bak keyfine.

Bazen etiket konuşturulur Hasan abi .Bu gerçeği kimse inkar edemez.Hayat bir çelişkiler bütünüdür zaten ....
Ben yinede Bülent beyin iyi niyetli olduğunu düşünüyorum bu konuda...

site ana sayfası hakkında degilde forumun kanburları tabiri hakkında bir eleştiride bulunmak istiyorum.
grubun görevleri ile ismi pek uymamış gibi.kambur tabiri genelde istenmeyen yük olan şeyler yada kimseler için kullanılır .ilk grup ismini okuyunca bende öyle zannettim ama tam tersi yapacakları işler ve görevleri son derece olumlu ve yararlı şeyler.isimle tezak oluşturmuş.
ha diyorsanız ki bizde bu tezatlık için böyle bir isim düşündük ve uygun onada bişey diyemecegim tabi.

Dönence haklı bence.. "Kambur" kelimesi biraz fazla itici.. Sonra; her yerde engelimizi hatırlamak zorunda mıyız yav?:confused: Çiçekli, böcüklü isimler bulunamaz mı?:p

aslinda bülent bey çok güzel bir uygulamaya imza atiyor ve bana göre bu uygulama tutar.bülent bey forumun daimi üyelerine ve aktif üyelerini forumun kamburlari adi altinda site yönetimde söz payi veriyor bi nevi tüm üyelerin sitenin işleyişi hakkinda söz paylari oluyor böylece medarotor ile normal üye aarsinda ki fark ortadan kalkiyor.

ayrica sitemiz engellilerin sesi olma yolunda bir karar almiş zaten olmasi gereken budur böylece sesimizi daha keskin ve net bir şekilde duyurucaz.

eleştiriyi yapan öneriyide sunmalıdır kuralına istinaden forumun kanburları grubu yerine bir öneride benden olsun istedim:
forumun kaktüsleri(acıkcası ben sevdim:) )
tam kaktüsleriyiz hayatın:)

valla arkadaslar şu güzelim site bir düzelsinde KİMİLERİN SİİRLERİ olursa olsun ..
isterseniz sitenin bas kapagına MÜSLÜM GÜRSES'in resimi koyarak hoş geldiniz desin :))
ama yeterki sitemiz güzel karmasık durumdan cıkmıs hoş görülen bir site olsun..

buRda ben bir sıradan vatandaş olarak sunu söylüyorum ne olur düzeltin siteyi ve forumun kamburları yerine
SAYIN OTURAN BOGA.. FORUMUN BİLGİNLERİ yaparsan .. daha mantıklı ve yerinde olur..??*

güzel kardesim sende yargıtay ve danıstay gibi 3 --5 kisiden anayasa mahkemesi kurma..
herseye karsı cıkarlar sonra coook karmasık bir durum cıkar ortaya ???

Madem yeniliğe gidiliyor, Bunca emek varken yeni yazıları görmek isteriz elbet ana sayfada.

Bu konuda Hasan Abi'ye hak veriyorum ben.
Sakın kıskançlık olarak algılanmasın , Nazmiye Hanım'ın da yazıları güzel elbet..
LAkin biz bunları çoktaan okumuştuk, siteye dahi uğramazken kendisi, fi tarihindeki yazılarının ana sayfada olması , diğer 'emek'lere karşı haksızlık bence.

Bunun kıskançlık ya da başka bişeyle ifade edilmesi de gerçekten üzücü!

Kuyucak abinin eleştirisini ilk başta aceleci bulmuştum.Teknik bir olaydan dolayı yazarların yazıları eklendikçe anasayfada görünmesi büyütülecek bir olay olarak gelmemişti bana.Fakat aradan hayli zaman geçmesine rağmen siteye gönül vermiş,emek vermiş değerlerin yazılarının eklenmemesi bana göre kuyucağı haklı çıkartıyor.
Uzun zamandır siteye emek veren bir şahsiyetin belkide site ile ilgili ilk eleştirisinde onu ''sarhoş'' ithamıyla küstürülmesi en çok sitemiz adına bir kayıptır....

Eğer yazılan yazı örnek bir yazı ise her dönemde ders alınabilecek veya kılavuz olacak türdense herzaman aynı yerinde kalmalı.
Bu site günlük gazete değil ben okudum artık akldırın veya silin demek en azından haksızlık diye düşünüyorum.
Her an aramıza yeni sakatların katıldığı yada sakat olduğunu yeni anlayan birinin bu yazıları okuması lazım. Sitedeki geyik yazıları kadar.
Bilhassa genç nesil sakatlara öemli katkılar yapabilecek konular mutlaka baş yapıt gibi yerinde kalmalı.
Bülentin uygulamaları herzaman değişik gelmiştir. Bunları yeni farkedip "dahada davos gelmem" diyerek siteye küsmek veya alınmak
doğruda değildir. Değerli büyüklerin yazacağı her satıra ihtiyacı olan gençler veya en sevdiği insanı yeni sakatlanmış büyüklerin.
Şiddetle ihtiyacı var.
2004 yılından beri sıklıkla girdiğim ve zaman zaman görüş yazdığım sitemiz. Bu alınganlıklar küsmeler yanlış anlamar yüzünden
çok değerli insanları kaybetmiştir. Lütfen daha fazla kayıp vermemeye çalışıp daha çok hoşgörü gösterelim.
İsitiyorum ki bu sitenin 30 bin üyesiyle ortalığı sallayalım, ama yok tık yok bir Oya Tekin tek başına yeldeğirmenleri ile çarpışırken biz
daha bülentin önerdiği kambur lafında takıldı kaldı.
Ben inanıyorumki bu yazıya gelen cevaplar zamanla kambur lafına odaklanıp orda kalacak.
Bırakın bu kısır döngüyü yanmayın o tuzakta biz sakatız veya kamburuz vs. ne olmuş bütün derdimiz bunlarmı sanki.
Koca Türkiye Cumhuriyeti Devleti her türlü imkanını kullanarak Mersin iline içel, İzmit iline Kocaeli dedirtip kabul ettiremedi boş şeylerle uğraşmayalım.
Lütfen yazımdan kimse alınmasın. Ben burdayım sağ kaldıkçada burda olup gençlere, isteyene veya dinleyene tecrübelerimi aktaracağım.
Saygılarımla

Bir yıla yakın siteye üye olmama rağmen engelilik ve onun çözümü noktasında ciddi bir yazıya rastlayamadım.Hele baş sayfaya oturabilecek bir makale hiç görmedim.Bu konuda Nazmiye hanımın yazdıklarına daha baskın bir yazı varsa lütfen linkinide buraya yazın ve bizde gizli kalan bu yazıyı paylaşalım.Hasan beyin bu konuyu ne maksatla açtığını sorgulamak bana düşmez ama yönetimi bu konuda haklı bulduğumu belirtmeliyim.Burası engellilerin buluştuğu ve sorunlarına çözüm aradığı bir platform.Kimse egolarını tatmin etmek için kullanmasın.

"Bir yıla yakın siteye üye olmama rağmen engelilik ve onun çözümü noktasında ciddi bir yazıya rastlayamadım.Hele baş sayfaya oturabilecek bir makale hiç görmedim.Bu konuda Nazmiye hanımın yazdıklarına daha baskın bir yazı varsa lütfen linkinide buraya yazın ve bizde gizli kalan bu yazıyı paylaşalım"

Bu sitede Nazmiye Güçlü'nün yüzde biri kadar yazar yoktur. Varsa, sakatlık konulu onlarca makalesi/yazısı olan birileri varsa, buyursun, link alalım!? Kimse kusura bakmasın ama, bu soruya bi düzine yazı linki ile cevap veremeyecek olanların boş laf ettiğini düşünüyorum!

Hele Hasan abi benim "çok içmişsin" esprime alınmışsa, sahiden kendisine hakaret ettiğimi düşünüyorsa, bırakın onu, Hasan abiye hakaret ettiğimi düşünen kim varsa, ben olsam, benim gibi bi şerefsizin olduğu yerde bir saniye bile durmam...

Elbetteki senin Hasan abiye hakaret ettiğini ne ben ne Hasan abi ne bir başkası düşünmemiştir.Fakat ben şahsımca konunun ciddiyeti dahilinde esprinin ağır olduğunu çok açık bir şekilde söyleyebilirim.Hasan abininde bu şekilde algıladığını düşünüyorum.Ve senin burda tekrardan ''Hasan abiye hakaret ettiğimi düşünen kim varsa, ben olsam, benim gibi bi şerefsizin olduğu yerde bir saniye bile durmam... '' gibi tavır takınmanıda açıkcası yadırgadım...İnsanlar görüşlerini söylerler..Eğerki bende bu sitenin bir üyesi isem,bende bu sitenin anasayfasında başta BAYKE olmak üzere diğer emeği geçen insnaların yazıların olması isterim...Ha sen görüşleriniz umrumda değil. bi sn bile durmayın dersen.Bizde eyvallah deriz...

Güzel kardeşim Hasan, gene "boş" yazıyorsun... Ben sana link verir msiin dedim. Var mı ana sayfada yayınanacak 10 tane yazısı olan biri?

Bayke'Nin yazıları kaç tane? Kaçı sakatlıkla ilgili? Bi zahmet bana link verir misin? Bayke de yeni yazı yazamayacak, başka biri de çıkıp "ölen kişilerin yazıları var, yıllar önce yazılmış, bizim niye yok" dese sizin eleştirinizle aynı kapıya çıkmaz mı?
Ve, ben Bayke vefat etmeden önce sakatlık konusunda sürekli yazsin diye yüz defa rica etmişimdir. Oysa o ne bu konuda yazmıştır, ne de yazılarının yazarlar arasında görünmesini istemiştir! Çünkü "ben rahat adamım Bülent, sana düzenli yazı yazamam. Öyle strese gelemem ben. Kafama ne eserse onla ilgili yazarım" demiştir mealen...

Bence konu biraz fazla abartılıyor.Kuyucak abiyi de anlamaya çalışıyorum ama kimse paylaşımlarını en önde olmak ya da taktir edilmek ya da ana sayfada yayınlatmak amacıyla yapmamıştır diye düşünüyorum.sonuçta insanlara faydalı bir şeyler yazılabildiyse ve insanlar bundan faydalanabildiyse bu yeterlidir bence.
Böyle bir konuda Kimsenin kimseye tavır koyup diretmeye de hakkı yok diye düşünüyorum. Görüşünü söylemekle diretmek farklı şeyler !
Böyle bir konu için kimse birbirini kırmasın Lütfen !
Güzel paylaşımların devamını diliyorum :)

Bülent abi bu hayatta en çok saygı duyduğum insnaların başını çekiyorsun.Burda amaç ego tatmin etmek değilki ,anasayda şunun yazısı değilde şununki olsun.Sana karşı muhalif bir durum yaratmak da değil.Rahmet li baykenin yazılarını derlesek kitap bastırırız.Baykenin başlıklarına bakarsak tıklanma rekorları kırılmıştır bu sitede.Orta ölçekteki gazeteleri araştırırsak bir çoğu ile aynıdır bu tıklanma.Sitenin yarısından fazlası Baykeyi çok iyi tanır.Ama Nazmiye hanımı kaç kişi tanıyor.Anket yapalım istersen.Ben şahsımca biraz vefa anlamında bakıyorum.Sevgili baykenın adının ve fotoğrafının anasayfada olması beni çok mutlu eder.Ha bunu söylerken sana vefasız demiyorum ama sanki biraz inat var gibi..Bende inat ediyorum link vermiyorum...Baykenin çok yazısı var.Link vermek yakışmaz şimdi...

Ne Nazmiye hanımın yazılarının oluşu, ne Kuyucak, ne Bayke ,ne başkasının yazısı olmuş beni hiç bağlamaz bana ne; güzel olan yazıyı okur geçerim.Yada kim kime niye küsmüş bana ne ,bu da beni bağlamaz. Ancak bir site yönetiyorsanız her sinir olduğunuz da "beğenmiyorsan git" tavrını tasvip etmediğimi söylemek istedim.
Bu tavır ,çocukların aralarında "top benim, istediğimi istediğim yerde istediğim şekilde oynatırım beğenmeyen de oynamaz " tavrını hatırlattı.

Bu başlığın neresinde "beğenmiyorsan git" tavrı ya da ifadesi var? Söylediğim şey çok basit ve anlaşılır: Benim Hasan abiye (ya da başka birine) "sarhoş" deyip hakaret edecek bi adam olduğumu düşünen varsa, böyle bi adamın yönetici olduğu bir sitede bi dakka durmak bile ahmaklıktır. Ben olsam, birinin bana "sarhoş" diyerek hakaret ettiğini düşünsem, o adamın da sitesinin de içine eder, çeker giderim!

Bunu bu kadar keskin yazıyorum, çünkü Hasan abiye böyle bi hakaret etmektense bu siteyi bin kez kapatmayı yeğlerim. Bence Hasan Kuyucak sakatlık konusunda derya gibi bi adamdır ve çok çok değerlidir. Ve, "bana hakaret ettin Bülent" demesi, bana bu konuda gönül koyması bile içimi acıtır; açıkça da özür dilemesini beklerim. Çünkü ben öyle şerefisz bi adam değilim; kimse bana böyle muamele yapamaz.

____
Nazmiye Güçlü'nün yazılarına dair düşüncelerimi ise zaten yazdım. Ve bir arkadaşın yazdığı gibi, "şunun yazıları da olsun" diye öneride bulunmak ayrıdır, "bunun yazılarını kaldır" demek ayrıdır; bu hakkı kimseye vermem.

Bu forumda tartışmalar da bile çok süper edebiyat dönüyor ha. Sevdim. Umarım bende okudukça bişeyler kazanırım. Özellikle tartışabilme özelliğimi kuvvetlendirmek için :)

eleştiriler ve eleştirilere verilen cevaplar süper. Kendimi bi o yanda bi bu yanda buluyom. Ama yalakalık gibi olmasın yöneticimin samimiyetine inanıyom onu tutuyom :)

Üst Alt