Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitemizde kavga etmeden tartışamıyoruz!

Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar;
İnsanlar sorunlarını ve fikirlerini konuşarak ve tartışarak paylaşırlar.ama bu sitede her nedense tartışma ile kavga ortamı birbirine karıştırılıyor.tartışma hakaret yapmadan fikir alışverişi yapmaktır,bunun içine hakaret girerse tartışmadan çıkar ve kavga ortamına dönüşür.
Bazı arkadaşlar beni konuları tartışma ve kavga ortamına çevirdiğimi söylüyor.tartışma ortamına çevirmiş olabilirim çevirdiysemde ne mutlu bana ki arkadaşlarımız fikir alış verişinde bulunsun.ama kavga ortamına çeviren ben değilim ben olsaydım sözlerimde seviyesizlik ve hakaretler olurdu.var olduğunu iddaaa edenlerde bulsun.
ARKADAŞLAR TARTIŞMASINI BİLMEYENLER LÜTFEN TARTIŞMA KONULARINA GİRMESİNLER GİRDİ İSELERDE YORUM YAZMASINLAR SONUÇTA O KONUNUN SEVİYESİ DÜŞÜYOR VE KİLİTLENMESİNE NEDEN OLUYORLAR.TARTIŞMAK GÜZELDİR AMA SEVİYELİ,BİZ BU SİTEDE HEP GEYİK MUHABBETİ Mİ? EDECEĞİZZZZ!!
BİRAZDA TARTIŞALIM BİRBİRİMİZE BİRŞEYLER ÖĞRETELİM,EN AZINDAN GELİŞMİŞ TOPLUMLAR GİBİ TARTIŞMASINI ÖĞRENELİM

sen çok .............

hem tartışamayan sensin kaç yaşına gelmişsin ama konuşmayı bilmiyorsun
muhattap olmayalım diye kaçan sensin
insanları güldürmeye çalışıyorsan bu dengesizliklerinle gülmüyoruz
burasıda sirk değil
bi dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor başka bişeyde beklenmez zaten sizden

Bak hala hakaretlerine devam ediyorsun,ben şimdiye kadar bu sitede kimseye hakaret etmedim.yazdığım bütün mesajları okuyun.sizi n bana yaptığınız bu hakaretlerden dolayı site yöneticilerine şikayet ediyorum.çünkü ben ne size ne başkasına hiç hakaret etmedim,ve ne olursa olsun etmem!!!!

hımm yaptığınız ne idi acaba hem tartışmadan kaçıp hem de tartışamıyoruz diye bi konuyu neden açıyorsunuz ? bütün yazılanları okuyunca bana hak vereceklerdir

diğer konuda olanları bilmiyorsunuz hocam lütfen

ona takiben açıldı bu konu

tunç arkadaşım sana hak veriyorum ama yorumlarına bakıyorum birisi ile tartışırken karşıdakini adamdan saymayıpta tamam muhattap olmuyorum diyosun her seferinde bu kelimeyi kullandığın zaman karşıdakini daha da ateşliyosun yoksa her insan ilgili olduğu konuda seviyeyi aşmadan tartışabilir ama karşıdakini ateşlememek kaydıyla

tartışamıyoruz çünkü bazı kişilerin birbirine saygısı yok.

ve edep sınırını aşan yorumları var.

bahsi geçen başlıkta da cevap verdim bunlara aslında.

muhatap olmak istemiyosunuz, adı kaçtı oluyor!

cevap veriyorsunuz; boş adam oluyosunuz. konuşmayı bile bilmeyen aciz insan oluyosunuz..

hatta daha ileri gidip ;

uğraşırsam tam uğraşırım , size kemik atan olmadı diye tehdit ve çirkin laflara maruz kalıyosunuz !!

kalem hanım ben orda bi yorum yaptım hepsi ütüme geldi ben onlara bişey söylemedim beni zorla sinir ettiler benimde bi sabır sınırım var ama melek değilim ben insanım lütfen konuyu dikkatlice okursanız görürsünüz
hem yorumuma karşılık yazıyorlar hem muhattap olmayalı diyorlar onlar beni aşağılıyor asıl
şimdide tartışılmıyor diye konu açılmış
ben ölene dek tartışırım
ama karşımdaki kişi işine gelmeyince kaçmayacak muhattap olmayalım demeyecek
tartışılacaksa adam gibi tartışılır

roaccutane çok yerinde tespitlerde bulunmuş. Insanların sosyo-kültürel durumlarını bilmeden alıp karşına konuşmak bir hayli zor bu platformda. Bence bu kadar pozitif görüş bile buradan bir negatif görüş doğurmaya yeticek kimileri için. Diyeceğim o ki; aramızda gerçekten oturup saatlerce muhabbetine meşk edilecek arkadaşlar var, sırf bu yüzden belki ortak olmasam da meşklerine yazdıklarını okumak için sık sık konuları takip eder ve bundan haz duyarım. Yalnız şu son iki günde olanlar bir hayli germiş herkesi. Sakin olun, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Eğer yoksa bir fikrinizde hiç ortaya gövde gösterisi misali atlamayın, yersiz oluyor.

SEvgili Tunç kardeşim ( her ne kadar bazı arkadaşlar sana velet diye itham etsede ben oyle demeyecegim) gördüğüm ve anladığım kadarıyla sol görüşlü bir arkadaşsın aslında senin solcu olmanda beni ilgilendirmez ben karşımdakinin insan olmasına bakarım senin biraz önce başka bir yerdeki tartışmalarına baktımda bir Türk Delikanlısına yakışmayacak şeyler olduğunu üzülerek gördüm halbuki ben seni daha yapıcı daha olaylara hoş görüyle yaklaşan bir arkadaş olarak görüyordum dün bir başka tartışmada "ÇILGIN TÜRK" nickli bir arkadaşımıza demediğinizi bırakmamışsınız bumudur erkeklik? yapmayın gücünüz hanımlara bayanlaramı yetiyor bir erkek karşısındaki bayana hangi hakla hakaret boyutunda söz söyler yakışıyormu önce bunları bir düşünün sonra yine tartışalım bekleyecegim cevabını.... Saygılarımla.. :)

bakın hep bu imalı sözler yakışıyormu ben ne diyeceksem açıkça söylüyorum ama insanlar saman altı su misali lütfen yorumları dikkatli okuyalım arkadaşlar burası ayrıca popstar yarışma değil neden dikkat çekmek isteyim laflarınızı seçmeden konuşuyorsunuz ben cevap verincede zorunuza gidiyor ayrıca bana söz söylecek olalanlar açıkça yazsın ima etmesin insanı deli ediyorsunuz

yA BEN NE HAKARET İ ETMİŞİM LÜTFEN ALINTI YAPIN BENDE GÖREYİM.HAKARET YAPMADAN HAKARET YAPTIĞIMI SÖYLEMEYİN

yA BEN NE HAKARET İ ETMİŞİM LÜTFEN ALINTI YAPIN BENDE GÖREYİM.HAKARET YAPMADAN HAKARET YAPTIĞIMI SÖYLEMEYİN

senin yaptığın ne biliyomusun çılgıntürk ülkücü doğdum ülkücü ölecem dediğinde senin hemen tartışma çıkacağını bildiğin halde ülkücüysen banane yazmandı evet sanane neden yazıyosun ki oraya

Adını ağzımıza almamızı istemeyen arkadaş;

Sen daha ilk cümlende siyasi görüşünü yazdın, Biz de senin görüşünün bizi ilgilendirmediğini söyledik.

Sen ise, bizi "siz zaten bizi hiç çekemezsiniz" diyerek, bizi bi (karşı) sınıfa soktun !

En ufak hakaretimiz olmadı bizim , senin kullandığın cümlelerse açıkça ortada.

çılgıntürk denen hatun ha sizede bu yakışır konuşmaktan bile acizsiniz
sizene ben orda kendimle alakalı bi yorum yapmışım sizi bağlamaz bana laf atıp durmayın artık uğraşmayın benimle ben bi uğraşırsam fena olacak yeter artık size kemik atanda olmadı

kim kime hakaret ediyo acaba?? :)

ismimide ağzınıza almayın yeter artık
uğraşacak vaktim yok boş adam değilim ben

ismimi bidaha ağzınıza almayın yeter ya

Muhatap olmak istememek, aşağılamak değildir !

Eğer öyle ise, kusura bakma ama, "seviyenize inemem yeterince indim, muhatap olamam sizinle " diyerek sen de bizi aşağıladın :)

Sevgili Gül arkadaş biraz sakinleş. Kalem hocam biraz önceki yorumunuz bana atfenmi yazılmış insanın insanı tanıması için radarmı falan sözleri yoksa benmi yanlış anladım? Hocam bu gune kadar size karşı tek kırıcı incitici sözüm oldumu? ben Tunç arkadaşın bir paylaşımda yazdıklarını okudum ve tasvip etmediğimi söyledim eğer bu sözler bana atfen yazıldıysa hocam bence hatalısınız benim bu sitede şimdiye kadar bir Allahın kuluna kırıcı sözüm olmadı olamazda ben buraya arkadaş kazanmak çevremi genişletmek ve benim gibi hayatını engelli olarak yaşamak zorunda olan insanlarla dertleşmek amacıyla üye oldum kimseye hakaret etmem ama kendimede hakaret ettirmem... Saygılar

Arkadaş bu hakaret mi?ben bu konuya siyaset karıştırmamak için sırf bülent ersoy konusuna değindim mizaahi açıdan baktım.

siz benim sabrımı taşırdınız siz başlattınız
magazinciler gibi sadece işine yarayan cümleleri alma tamammı ben söylediğim her sözün arkasındayım her zaman böyle oldum
sizin gibi imalarla laf söylemem neysem oyum açık açık

----------

ya senin bülent ersoyuna kimse bişey demiyorki
siz başlatmışsınız işte

Siz ülkücü iseniz banane lafında ne var ya niye bukadar alındınız bilmiyorum.

Bi kere gazeteciyim orası doğru :) Ama Magazinci değilim ki magazinci gibi işime yarayan yeri alayım :)
kaynak ve kanıt gösteriyorum niye kızıyosun :)

varsa bizde de hakaret sen de al işine yarayan yeri :)

Tunç kardeşim herkes bir değilki sen o sözü bana söylesen güler geçerim ama her insan bir değilki sevgili dostum anla biraz bazı şeyleri lütfen ya ;)

Onun yazdığı mesaj üzerine yazdım onun yazdığı ilk mesaj üzerine yazdım

sevgili Tunç kardeşim exelansın dedigi gibi yazdıgında bir şey yokta ama tartışma çıkacagını bile bile neden yazdın kurban oldugum ne gerek var insanları kırmaya üzmeye yada kırılmaya üzülmeye ne gerek var???

Ilk önce o yazdı alıntı yapsanıza ilk yazdığı mesajı ben alıntı yapmasını bilmiyorum

yok admin genel için yazdım o yazıyı. sitede eski bir uye olarak... hep gorduklerimiz bu oldu yani...
bugun olan da bu.
çılgınturk ve tunç ballı birbirleirni tanımıyorlar. düşman ya da dost olmaları için bi sebep yok mesela.
sitede yaışmalardan tanıyorlar birbirlerini. dolayısıyla şahsi düşünülecek bişi olama zki ortada.
ne çılgınturk boş yere tunca saldırır. ne de tunç çılgınturke.
buna sebep düşüncelerini sunuç biçimleri olmuştur kesin.
bu da sadece iki uyenin yaptıgı şey değil. bu gune kadar hepimiz yaptık bunu da..
ama gun geçtikçe ogrendik geliştirdik kendimizi.
acele etmememiz gerektiğini ögrendik.
bir kaç günlük tartışmayla hiç birbirimiiz tanımadan sadece iki sayfalık yaılara gore kavga çıkartmak akıl işi değil.
akşam olunca soluklanın yarını var bu işin. yarın anlaşırsınız ya. yarın soylersiniz..
ille hemen devam ettireceğiz.
ille birimiz ustun gelecek..
bu yarışı söz kavgasını kazanacak.

nolursunuz artık kendimizi haklı çıkarmak için uğraşmayalım.
kendi sözümüz bırakın haklı çıkmasın. ne var bunda ya dünyamız mı batar?
başka söze ne hacet? eline ve yüreğine sağlık hocam ;)

----------

Tunç kardeşim biraz daha sakinleş lütfen ben rica ediyorum lütfen kırıcı olmadan sabırla

Ya ben hakaret etmedim diyorum hala siz hakaret yapmış gibi davranıyorsunuz onun bana demediği kalmadı

Ablam saygılı tartışılsa mesele yok. Bana hakaret ettiler diyo ama , asıl hakaret eden kendisi.

hepimiz olmadık arkadaşım
allah korusun ne solcusu ermenisi ya
kendi adınıza konuşun
biz ülkücü doğduk ülkücü öleceğiz inşallah...

ben konuyu açan arkadaşa dedim tamammı nasıl anlatsam anlayacaksınızki
siz diye hitap ettim açan kişiyi tanımadığım için?
anlayabildinizmi türkçeniz kaç acaba?

ben sizinle muhattap olmayı hiç istemiyorum
dediğim gibi ben sizin yorumunuzu okumadım önemsemedim bile

yorumumu okumayın sizi alakadar etmez olsun bitsin
bidahada tartışamayacağınız konulara girmeyin
zaten siz ülkücüleri hiç çekemezsiniz

bende onu sordum işte ama hemen atladılar saolsunlar
kim ölürse o oluyorlar herhalde şimdide bülent ersoyu bekliyorlarmış
demekki değişmek bu kadar kolaymış:D:D

beni güldürdün allahta seni güldürsün
kendi adınıza konuşun diyorum hepinize tek tek laf anlatamam
türkçenizde biraz zayıf galiba yada hafızanız balıklarla eşdeğer

sizinle yarın sabaha kadar tartışırım ama zekanız algılamaz sanane benim yazdığım yorumdan sanane ha seni ne ilgilendiriyor batıyor size sağcılar ülkücüler bu bu kadar basit tamammı konuda yazmışsa ölenin ardından şu bu oluyoz diye ben olmuyorum onu söyledim sizi hiç alakadar etmez zekanıza şaştım doğrusu
bu kadar çekememezlik yapmayın :D

zekası almayan insanlarla tartışmam ayrıca terbiyesizliğinizde hat safhası

bizde varsa bi hakaret buyursun söylesin. Bunlar da Tunç'un cevaplarıdır !

çok haklısın kardeşim,korumaya almak lazım bülent hanımı.

ölse dahi basına yansıtmadan mumyalayıp yaşıyormuş gibi arada röpartajını yayınlamak lazım.

sen ülkücü isen bana ne

yukarıda konuşanlardan biride benim ve sizde kendi adınıza konuşun demişsiniz yani lafınız banada gelmiş.biz zaten kendi adımıza konuşuyoruz.asıl size birşey diyen oldu mu ki?ülkücülüğünü belli ediyorsun hemen.senin ülkücülüğün seni bağlar beni bağlamaz.benim solculuğumda beni bağlar seni bağlamaz.

okumadında niye ''kendi adınıza konuşun''diyorsunuz.neyse uzatmaya gerek yok.

sizle muatap olmak istemiyorum

Arkadaşlar konuyu kapatın,ayrıca muatapta olmayın arkı arkası geliyor

aklı küçük demişsin bu hakarettir,benim şimdiye kadar yazdığım mesajlarda BİR TANE DAHİ BİR HAKARET KELİMESİ VAR MI BİR BAK.BAK TA ONDAN SONRA KONUŞ.BEN HAKARET YAPMADAN YORUM YAPARIM.ÇILGINTÜRK HEMEN KONUYA ALAKASI OLMADIĞI HALDE BİZ ÜLKÜCÜ DOĞDUK ÜLKÜCÜ ÖLÜRÜZ DEMİŞ BENDE SEN ÜLKÜCÜ İSEN BANA NE DEMİŞİM BU HAKARET Mİ? BİR DE ONUN BANA YAZDIKLARINA BAK.

Ama olabilir tartışma ortamı doğaldır.insanlar tartışır,konuşur,fikir alışverişi yapabilir.
ama sorun nerede tartışmanın seviyesinde,tartışmaya hakaret girerse o zaman tartışmadan çıkar kavgaya dönüşür.sayın exselans benim mesajlarımı okuyun hakaret varmı?ben konunun siyasi yönünüe hiç değinmeden sadece bülent ersoy la kısmına girdim mizah olsun diye diğer arkadaşlarda öyle ama sayın çılgıntürk olayı hemen başka yönlere çevirdi.bende hakaret etmeden beni alakadar etmediğini ve muatap olmayacağımı belirttim şimdi burada hakaret var mı?şimdi birde çılgıntürk ün yazdıklarına bakın

Okuyan arkadaşlar karar versin kim kime hakaret etmiş!

Ben bunları alıntı yaptım diye tek taraflı da olmasınlar elbet..

Sadece burayı değil diğer başlığı da yani Bizimkileri de okusunlar, Çılgıntürk'ün yazdıklarını da.

Sonra karar versinler Lütfen.

Benden bu kadar!

Gerisi Adminimizin işi. en doğru kararı bahsedilen mesajları okuyup incelediğinde verecektir kendisi.

yahu sevgili kardeşim sana sen hakaret ettin diye söz demedim kırıcı olmayın dedim onun yazdıklarınıda okudum senin yazdıklarınıda o bayan olarak agır soz yazmış olabilir sen onun yazdıklarına neden cevap yazıyorsunki sevgili kardeşim bırak ona cevabı tartısmada olan bayan arkadaslar cevap versin sen neden ortaya atlıyorsun bir erkegin bir bayanla polemiğe girmesi ne kadar dogru???

Üst Alt