Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitemizde kavga etmeden tartışamıyoruz!

Ilk mesajına bakın ben o mesaj üzerine sen ülkücü isen bana ne dedim şimdi bu cevap gayet doğal ve yerinde değil mi.bir de siz söyleyin

----------

Yok kalem hanım yine dediğim nokta ya geldi

Ama kelem hanım konuyu açar açmaz hakaret etti ve bu hakaret cezasız kalmamalı

Admin gerekeni tarafsızca yapacaktır.

ben kendim ve arkadaşlarım, Tunç ballı ve innoncence adına şikayetçiyim yediğimiz hakaretlerden ötürü.

slm

tunç ballı

bu site sanki iran rejimi gibi herşeye kapalı . tartışmaya cesaret yok. 2 3 tane admin. canı sıkıldımı konuyu kilitliyor. artık esksi gibi bu siteye girmiyorum. 2 defa konu açtım, tartışmak yerine kolay olan seçtiler.konuyu kilitlediler. eger tartışmazsak siyahın beyazdan farkını nasıl ayırt edebiliriz? . ama bu sitede olmuyor.

sanada önerim senin açtıgın başlıkta lüzumsuz cevap veren varsa hakaret eden varsa sende onları muhatap alarak cevap vereme. ben öle yapmıştım .konum kilitlenesiye kadar. 2 3 tane aklı evvel var. insanı şov yapmakla suçluyor, dikkat çekmekle suçluoyr. acama merak ediyorum insan bu sayfada dikkat çekse ne oılur ki? kocaman HİÇBİRŞEY. demkki o düşünceleri savunan adamın başka bir amacı var bu siteye girerken

Ya beni RANT sağlamakla bile suçladılar(ne rant ı ise),gerçekten toplum olarak ileri seviyelere ulaşabilme yönünde adımlar atabilmeliyiz.dar kalıplardan kurtulup ileriyi görebilmeliyiz.demokrasiye hak ettiği demokrasiye kavuşturmalıyız.demokrasi adı altında yasaklar getirmemeliyiz.işte bunları anlatırken ve tartışırken kavga etmemesini öğrenmeliyiz.

ben hatalıyım kabul ediyorum ağır konuştum
ama gerçekten kışkırttınız beni imalar sözlerle
ceza neyse çekeriz hiç bişey cezasız kalmaz:):)
ayrıca diğer arkadaşlardan özür diliyorum
böyle bir gereksiz tartışmaya konu olmak istemezdim kusura bakmayın ...

butun bunlar yanı yanlıs seyler vb. dusunceler soz konusu oldumu ve boyle tartısmalarda yer aldımı arkadaslar ortaya kaos :) doguyor yazık...
oysa yersız anlamsız..boş verın bırbırımızı kırmayı hayat cok guzel arkadaslar.

Teşekkür ederim çılgıntürk,benimde hatam varsa bende özür dilerim.işte bizlere bu yakışır,insanlar hata yapabilir önemli olan yaptıkları hatalardan sonra özür dilemeleridir.

İşte bu baştan yapılsaydı buralara gelmicekti mesele:)

Varsa bizim de hatamız affola:)

tebrikler:)size de bu yakışır.kişilerin fikirleri görüşleri birbirinden farklı olabilir önemli olan bunlara karşılıklı saygı duymaktır.
birileri benim gördüğüm kadarıyla bu sitede zeytin yağı misali hep üste çıkmak istiyor amaçları ne ise?

:)) bız ınsanların ve sıtenın sıtedekılerın farkı arkadaslar ıyı kı varsınız...

benim gözlemlediğim kadarıyla
her iki arkadaştada hata kışkırtmaya yönelik mesajları var
sonuçta burası bir forum sıkıntıları yaşadığımız sorunları paylaştığımız bir ortam
tartışma elbetteki olacaktır seviyeli olması şartı ile
görüyorumki iki arkadaşımızda birbirlerinden özür dilemişler kendilerine yakışanı yapmışlar sizi kutlarım son davranışınızdan dolayı.

sevgilerimle

Benim birçok ülkücü arkadaşım var ayrıca akrabalarımda ülkücü olanlarda var.ben onlar ülküccü diye muhabbeti kesiyormuyum hayır.o ayrı birşey.otururuz,konuşur tartışırız,gezeriz,aynı sofrada yemek yeriz ama hiç bir zaman kavga etmeyiz.
çünkü hepimiz aynı topraklarda,ve aynı ülkenin menfaatleri için mücadele ediyoruz,bırakında olsun biraz görüş ayrılıkları.
Burada önemli olan kavga etmemek.

aynen benimde solcu arkadaş,akrabalarım var herkese saygı duyarım

önemli olan birlik

tamam süper olay tatlıya bağanmş:) güzel tabiki görüş ayrılıkları olcak herkes aynı fikrde olmayablr ama bunu dile getrrkn daha dikkatli konşmalyz karşımzdakini inctmedn seviyeli bir şeklde bir de şu var karşımzdakni tanımıyorz tanmıdn kişiye hitaben direk konşmk yanlış oluyor tartışmlarda kişiye değilde kalem ablanın dedği gibi görüşlere karşılık verilirse birbirimzi kırmayız özürler dilenmş hatalar kabul edilmş güzel bize de bu siteye de bu yakışrdı sevgiyle kalın saygılar:)

Haydaaa! Hemen nereye gidiyorsunuz, daha birbirimize küfredicektik, sonra karpuz kesicektik... Hay Allah! :) Neyse, başka bi tartışmada inşallah :)

Sen de üstlerine gitme Bülentçim..:) Ne güzel barışmışlar işte..;) Silinecek mesajlar konusunda bu ayki kotayı dolduramadın galiba :D

Siteye renk gelmişti,Baben abi...:)
Du bakeli ne olacak diye bekliyorduk ki,tatlıya bağlandı,heyecan da bitti..:(
Ezber bozan birşey oldu...:rolleyes:

Kalem,40 kere tekrarlarsan bir gün uzaylılar gelip bizi gezdirecek sayende:):p

Keşke var iseler gelselerde biraz heyecan yaşasak.bakarsın adeletlidirler,iyidirler,teknoloji getirirler.kötü iselerde fark etmez.bize sıra gelesiye kadar baya vakit geçer.

Benim ki de çok komik oldu.hani bir söz vardır yiğitin kuru soğana muhtaç hale düştüğünü belirtir.bende uzaylılardan medet umar olmuşum,çok komik.

Uzaylı da var UFO da var olma mı hiç :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oMlrMkHw55o]YouTube - U.F.O Istanbul / Kumburgaz Turkey (2008)[/ame]

gelip gezdirecekler bizi bi gün bencede:)

Çok bahsedince görünüyolar ha bilginize :) Biz burdayız diyolar:)

Ben o görüntüleri seyredemediğim için,bir şey diyemeyeceğim.size gelirlerse söyle banada uğrasınlar.söyleyeceklerim var onlara

Üst Alt