Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitemizde Ki GÖKMEN`in Başına Gelenler...:)))

Konular
7
Reaksiyonlar
0
Dikkat dikkat Gökmen`in bir mecarası...:D:D:p:p

[FONT=Verdana]Bir gün Gökmen Erzurum`dan Bursa`ya iş başvurusu için bilet alır.[/FONT]

[FONT=Verdana]Terminalde otobüsü beklerken çay içer. 1-2 Derken 5 bardak içer:D[/FONT]

[FONT=Verdana]O esnada otobüsü gelir.Biner ESADAŞ arabasına,ama malum yol uzun mola yerleri birbirinden uzak:p:p[/FONT]
[FONT=Verdana]Derken yolda sıkışmaz mıııı :)EYVAH EYVAHHHHH:):D[/FONT]
[FONT=Verdana]Git gide artık tutamaz kendini ve bir o yana bir bu yana kıvranır durur:eek::D[/FONT]
[FONT=Verdana]Yanındaki bayanda yanlış anlar:)ve artık dayanamaz kalkıp kaptanın yanına gider:[/FONT]

[FONT=Verdana]-Gökmen:Abi molaya ne kadar kaldı?[/FONT]
[FONT=Verdana]-Kaptan:Ne yapcan?[/FONT]
[FONT=Verdana]-Gökmen:Şey abi [/FONT]
[FONT=Verdana]-kaptan:ne oldu kardeşim?[/FONT]
[FONT=Verdana]-Gökmen:Çişim geldide:(:(:p:D[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]-Kaptan:Az kaldı biraz dişini sık.:rolleyes::Dderken ilerde ışıklar gözükür ve Gökmen sevinçle:WILLAAAA WILLAAAAAAA WILLAAA:D:D:p[/FONT]
[FONT=Verdana]Kaptan:Burası değil hemen sevinme öyle, deyip geçer otobüs:p:cool::D[/FONT]
[FONT=Verdana]Bir kaç dakika sonra yine ışıklar ve yine bizim Gökmen ayağa kalkar sevinçle:WİLLAAA WİLLAAA WİLLAAAAA ah bee abi niye geçtin ki?:D:D[/FONT]

[FONT=Verdana]Kaptan: burası değil az daha sık dişini kardeşim:rolleyes::eek:[/FONT]
[FONT=Verdana]Gökmen:abi problem dişte değil aşağıda:D:D:p:p derken yine uzaktan ışıklar gözükür:p:)bizimkisi tutamaz yine kendini.Gökmen:WİLLAAA WİLLAAAA WİLLAAAA:):)[/FONT]

[FONT=Verdana][/FONT]

[FONT=Verdana]Abi gurbanın olayım dur:(:eek::Dburda yoksa vallahi salıvercem burda:p:p[/FONT]
[FONT=Verdana]Kaptan:piss şey:Dtamam zaten burası mola yeri,der...:rolleyes::cool:[/FONT]
[FONT=Verdana]Otobüs durur durmaz bizim Gökmen kaçmaya başlar wc`ye:p:Ddoğru.:)[/FONT]

[FONT=Verdana]Kaçarken içinden ahanda damladıııı diye diyormuş.:eek::p:Dneyse varmıştır wc`ye ve çıktığında karşısında bir garson görür: [/FONT]

[FONT=Verdana]Garson:abi bir çay verem mi?[/FONT]
[FONT=Verdana]Gökmen:Amannnn kurbanın olayım uzak olsun çay benden.:Dçay yüzünden neler çektiğimi bir bilsen...:eek::(:D[/FONT]

[FONT=Verdana]NOT: Bu olay tamamen hayal ürünüdür maksat bir nebze güldürmek içindir...;);)[/FONT]

eh bende gökmene demezmiyim adamı rezil ettin yaw:)

gokmen kardes alemya:Dpaylaştığın için tşk serife arkadasım:)çok güldümya

gokmen siteyi haram edecek kendine:D

Bundan daha doğal ne var Şerifecim.:D
Ben de çişli bir bayan olarak şehirlerarası otobüs yolculuklarında mutlaka durdururum otobüsü müsait bir yerde. :eek:
Hatta ben tuvaletteyken arkamdan gelen ya da nikotin ihtiyacını gideren bir sürü yolcu olur.
Eminim ki Gökmen de bir sürü hayır dua almıştır diğer yolculardan;)

yok ya zaten gökmenle aynı yeri kazanıp aynı yerde çalışıcaz kurumda 1 yıl sonra bakacaksınız ki bi ben kalmışım bi gökmen otomatikmen terfi edeceğiz ben müdür o şef:)

Beyendiniz için teşekkürler arkadaşlar...:D Böyle birşey geldi aklıma ve Gökmen beni haşlayacak eyvahhh...:D:D

:) yarın gökmene dicem olum la şerifen seni madara etti mahalleye:)

Uleeen :D Bu ne kiz $erife :p Bidaha ba$imdan geçen olayLari anlatmicam sana:D

miko: Saliwer diyosun ama olmazki otobusun icinde:):D

Ticet: Söylemis kadar oldun:) bu kiz beni siteye rezil ruzva etti yaw:p

Hebunebru: Topraqim bu hemcinsin dir neolcak :D Hepiniz aynisiniz be:p

Ne kokusu :) yoksa çi$ kokusundan mi bhsediyoN??:D Hem ben serifeye napmam lazim dostm yaw:D

A$kim sen warYa alemsin ya :D
Bak Ticet abin onu döw diyo bana:p:D

serbestsin hatta ebruyuda as beni yorma oralara kadar:)

Dövmeee yaaa daha ben miniğim aşkım yaa kıyamazsın kiiiiiiiiii....:(:(:D sana çekmişim işte napim ben...:p:p

serifecim korkma sen ben ikisinide zehirlerim kurtuluruz:Dsonra bi kacak cay demlerim karşılıklı içeriz ama sucu sen üstlenecen:D

sen bize zehir verene kadar biz senin karpuz tarlanı zehirler toplu temizlik yaparız:)

:D:D kurtuluruz da neden sucu ben üstlencem hem yardım ediyosun....:p:D Nolur beni Gökmenin eline düşürme canım yaa...:(

gökmen kadar taş düşsün başınıza :) alıcam kardeşimi sizin içinizden çekip çıkarıcam:)

Ahanda ticet korkuttum birini :D:D Ama $u Ebru nun caresine bkalim la:p
yok neymis zehrlermi$ pehh :D:D Cok korktuk:):)

Hayır Gökmenime kaçıramazsın ancak ben kaçırcam....:D:D aşkım ben senden mi korkcam aaaa...:p:p

serifecim senin aşkın hakkın rahmetine kavusacak seninde cezanı cekmen gerek:Dmaksat hak yerini bulsun:pbenim adımı verme cünkü ben coktan yurt dışına kacmış olacam:Dcek cezanı için rahat etsin.inan hersey senin için:pg:pgökmen kıza dokunma yakarım:mad:

Ticet abi başımıza taş düşmesin...:D Altın düşsün....:)

Yok beraber kaçalım yurtdışına canım beni bırakma sakın....:D:D:p

erol taş kılıklı ticet karpuzlarımdan uzak dur:Daliye ronalığımla ağıma düşürürüm seni görürsün:p:D

Üst Alt