Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sitemizde Ki GÖKMEN`in Başına Gelenler...:)))

Hahaha :D:D iki tane ku$ cikmis ortaya kendilerini kartal saniyolar :D:D
Ticet ben bunlari kulakLarindan asarim Yaw:p Benimki susar ama $u Ebrunun da agzini da bantlamak Lazim:D

ben adaletli bir bayanım serifecim:polmazzz sen cezanı cekecen:Dcek sonra seni rio karnavalına götürürüm:D

gokmen kardes ruhuna el fatiha:Düzülme burası fani faniydi:D

Bantlar bitmiş bidenem gece gece bulunmaz...:D Hem nerden biliyon susacamı aşkım kandırıyorsam eğer....:p:p:D

bak şimdiya :) aliye teyze çok korktum karpuzlarını çatlatır kaçarım he:)şerife sizin başınıza yağmaz o altınlar 1 2 çeyrek yolunu şaşırırsa bilemem:)
bakın kızlar ağzınıza birer salçası sürerim sürgüne yollarım oda getmese saçlarını yol getir gökmenim:)

:pheehe ticet görürsem söylerim:)dam basında saksahan vur göğsüne kazmayı..içimden geldi:D

üstelik göğsümde yani tam şuramda illegal kazmasıyla bir eşkıya gezinmekte:)
seni narinciye sıkacağına koyar bir dilimde karpuz üstüne sıkarım suyundan kokteyl yaparım ebru:)

Bantlar bitmiş bidenem gece gece bulunmaz...:D Hem nerden biliyon susacamı aşkım kandırıyorsam eğer....:p:p:D

Yok yok a$kim susar. ;) susarsin demi?:D Bak yoksa bant bulamaZsam lastikLe baglarim farketMez:p:D

Ebru seni warya kafana oltu ta$i tesbihle furur ûstûne de Fatiha okurum:D:D
Yok yok bunlarin susacaqi yok.
Ticet dostum wer sendeki Kamçiyi:D:D

noldu büyücü :)

şurda sakince katliam yapıyoq

Bilmem artık susarmıyım yoksa iyice bağırırım mı bilemem...:DHem aşkım lastikle nasıl yapacan ki beee....:p:D

ben legal yollardan gelen eskiya statüsüne giriyorum dikkatini cekerim ticet:p
ve o karpuz kokteyli dokunur içme içme:Dal sana zehirli cayımdan iç:D

gokmen senin kafa coktan mezar tasına değdi haberin yok sertya ondandır:Dbüyücü arkadas yap bi büyü yok et bunları:D

vay gül kardeşime bak h geldin al ordan bi sopa:)

Eheeyt be Gul agzina saglik :D Ebru aldin mi cewabi :p

valla kızlar canımı sıkmayın müritlerimi çağırırım he:)

ebru aldı götürdü satamadan getirecek:)

$erife saklamis olabilir:) ilk sopayi da o hakediyo:):)

yani askolsun ve kafana kış pislesin gül arkadas:Dburada hemcinslerin dururken:mad:ama ben tek tabanca da onların hakkından gelirim:D

madem tek tabanca yetion nie gül e sitem ediyon hem gül benim asker arkadaşım:)

kadın dayanışması tezine aykırı davranışta bulunduğu için sitem ettim:pyoksa tiinn yani:Deskerliği afkanistan da taptınız dimi:D

hıhı:) o zaten aykırı gençlik:) bak ağlamayın şimdi:)

Wallah yardmci olmam askim:D Seni Gül'e hawale ettim artik pisirir asar ne yaparSa yapSin banane :p:D
Oh oldu sana bitanem:)) Beni bu duruma du$ur snrada yardm iste :) yok öyle yagma :D:D:p

Ağzımı açtırma benim aaaaaa demedim mi ben sana beee uyussssssss...:D:D:D:p:p:p ben var yaaaaaa 433333333333333333333333333333333ama333333333333333339 aşkımmmmmmmmmmmm...:p:)):)

şuan etüt çalışması yapıoz:) mebde bu konular sorulacak mış:)

Ticet ne oldu? Ebru'yu susturabildin mi? :)

ebru 1 yıl kapsama alanı dışında tamamdır işi:)

Zaten VINN kurbani :D bide 1yil kapsama alani disi :D:D benim ruhuma fatiha okuyackti ama olmadi simdi ben oNa okuycm:p

Üst Alt