Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizce emekli olmalı mıyım?

Günaydın,emekli olan engelli personeş yine engelli kadrosundan çalışabiliyor.bunu araştırdım net biliyorum çünkü bende o şekilde çalışmak için işyerine başvurdum.
Bir başka emekli olan arkadaşımda emekli olarak engelli kadrosunda çalışıyor.

ekremcelik00 günaydın, Doğrudur engelli statüsünde çalışılıyormuş ama biliyorsunuz devletin engelli çalıştıran şirketlere bazı haklar tanıdığını biliyoruz ama emekli olup çalışmaya devam edecek engelliler için bu haklar aynı şekilde bu şirketlere aynı hak olarak veriliyor mu ? Benim anlamak istediğim bu çünkü ememkli olduktan sonra tekrardan engelli olarak iş yerlerine bende başvuracağım ve bu statüde çalışmak istiyorum.

hakanmemik

Ben işyerinde müdüre çalışmak istediğimi söylemiş ondan onay almıştım fakat nisanda şirket zammı ve haziran da yıllık iznimden 20 gün eklenecek bunları bekliyorum,bunun dışında aylık olarak sgk primleri emekli maaşımda ne kadar artıl sağlayacak görmek istiyorum.
Ömrümüz olursa ve şirketten bir ters çalım gelmezse burad aişlemleri paylaşırım

Merhaba, Bir konu hakkında daha sorum olacak arkadaşlar, Ben 1 nisanda 18 yılımı dolduruyorum, bildiğim kadarıyla başvuruyu ayının bir sonraki ayı maaş bağlanıyor, 1 nisan cumartesiye geliyor, 31 mart cuma günü başvurumu kabul ederlermi acaba? böylece 1 nisanda maaşım bağlanırmı acaba? Teşşkürler.

Üst Alt