Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sizce sıfır olarak hangi otomobili alayım?

araba ne aradığına ve bütçene bağlı marka olarak dizel olmayan Toyota.

Şu hesaplama konusunda neden bu kadar uğraşıyosunuz ki, aracın satış fiyatını 1,37 ye bölün direk aracın bize geliş fiyatı çıkıyor zaten. Oturan boğa kardeşimizden öğrenmiştim bunu :) her araç için bunu deneyebilirsiniz.

Devrim kardeşim bak şimdi biz bu %37 yi 40000 içinden alacağız o yüzden hesap böyle yapılıyor.eğer ki 40000 üstüne eklesek o zaman senin dediğin gibi olur çıkan sonucu senin işlemle tersinden yap anlayacaksın bak benim ulaştığım sonucu senin işlemle yaparsak bu sağlaması olur ve doğru sonuç çıkar eğer bir paraya kdv veya ötv ekleyeceksen o zaman senin işlem doğru ama içinden alacaksan işlem benim yaptığım zaten bütün bayilerde bu çıkar ve ayrıca bülent beyin bir hesaplama formülü vardı world programı onda da var o işlem
evet mami junior arkadaş senin hesapta doğru yalnız biraz farklı çıkar

40 000 tl / 100 x 37 = 14 800 tl

25 200 liraya mal olur.

düz mantık hesap. benim hesapta yanlış sanırım

Nissan NOTE 1.6 TEKNA 5DR M/T
36.106 TL
çok harika bir araç yakıtı ve konforuna diyecek söz yok. araştırmalarıma göre şuan sınıfının en iyilerinden birisi.

nasip olursa bundan almaya calışıyorum

PUNTO EVO DYNAMIC 33,000 tl idi 23,000 tl mal oldu ful+ful tavsiye ederim bende sağ kolumdan engelliyim çok müthiş bi araç vede ucuz

Bence hiç birşey alma sürünmeye devam et çünkü benzin 4,18 motorinede bugün itibari ile bir zam daha geldi oda 3,65 hayırlı olsun seçime kadar 10 tl bulacak inşallah sabah sabah ayarımı kaçırdı gene şerefsizler ulan böyle koyun bir memleket varmı daha dolar yükseliyor düşüyor bizde benzin yükseliyor petrolün varil fiyatı düşmesine rağmen bizde benzine zam yok böyle bir ülke zaten 2,25 vergi uyumaya devam :D:D:D:D

PUNTO EVO DYNAMIC 33,000 tl idi 23,000 tl mal oldu ful+ful tavsiye ederim bende sağ kolumdan engelliyim çok müthiş bi araç vede ucuz

Ruhi bey, öncelikle yeni aracınız hayırlı olsun. Ben bu aracı da düşünmüş hatta bayiye sormuştum da. Aracınız dizel ve otomatik mi acaba? Bir de siz de sağ koldan engelinizle aracı nasıl sürüyorsunuz, ne gibi bir donanım takıldı ve ne gibi işlemler yaptınız, vaktiniz olursa bilgi verebilir misiniz?

Arkadaşa öyle bir araçlar tavsiye etmişsiniz ki, sanki arabaların hepsi aynı fiyat.
Siz hiç piyasa araştırması yaptınız mı ki opel astra toyota corolla falan tavsiye ediyorsunuz. bu araçların hiç birini 20bin liraya alamaz arkadaş

Ben sana bir tavsiyede bulunayım dostum
Ben hyundai accent era 1.4 abs otomatik vites benzin araç aldım 20090 TL ye mal oldu. bu araca ielrdede bir tüp taktırırsın 0,21 TL km de yakıyor..
ve gayet lüx bir araç abs ve esp bulunuyor. 4 cam otomatik, hava yastığı, 6 hoparlor usb li teyp vs vs vs siteden incelersin. hyundai accent 1.4 "mode" versiyonu..

Fiat punto ya bir bakın benim aklıma yattı açıkçası ben linea ya bindim ki bu araç puntonun sedanıdır eski tofaşlarla ilgisi yok süper bir otomobil yakıt olarak da ödüllü dizel motoru var grande puntonun en dolusunu ötv indirimi dahil 23 e alırsın ben çok hesapladım bir sürü de özellik eklediğim halde bu böyle yolu iyi tutuyolar ve çok rahat otomobiller ama ikinci eli biraz zayıf ford a göre yine ne alırsanız alın tüm markaların tüm otomobillerini test etme hakkınız var kim olursanız olun farketmez aracın yolcu koltuğunda bile oturmanız size aracı anlatacaktır.. Fiat eski fiat değil ncap tan 5 yıldız aldı türkler hala kötülüyor alışmışlar fiat kötü demeye:D:D haydi hayırlı olsun tüm kardeşlerime kazasız belasız araçlar ve sürüşler diliyorum... Allah a emanet olun...

Kederli;
Fiat punto ya bir bakın benim aklıma yattı açıkçası ben linea ya bindim ki bu araç puntonun sedanıdır eski tofaşlarla ilgisi yok süper bir otomobil yakıt olarak da ödüllü dizel motoru var grande puntonun en dolusunu ötv indirimi dahil 23 e alırsın ben çok hesapladım bir sürü de özellik eklediğim halde bu böyle yolu iyi tutuyolar ve çok rahat otomobiller ama ikinci eli biraz zayıf ford a göre yine ne alırsanız alın tüm markaların tüm otomobillerini test etme hakkınız var kim olursanız olun farketmez aracın yolcu koltuğunda bile oturmanız size aracı anlatacaktır.. Fiat eski fiat değil ncap tan 5 yıldız aldı türkler hala kötülüyor alışmışlar fiat kötü demeye:D:D haydi hayırlı olsun tüm kardeşlerime kazasız belasız araçlar ve sürüşler diliyorum... Allah a emanet olun...

Master;

evet tabii ki bütçemin ne olduğunu yazmıştım ama ben de araştırdıkça görüyorum ki hem dizel, hem otomatik, hem sedan benim bütçeyle hayal. Yorum yapan ve düşüncesini söyleyen bütün forumdaşlara teşekkürler. Şu an beklemedeyim, neyi beklediğimi de bilmiyorum ama işte sağa sola bakıp bilgi toplamaya, birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Araç konusunda bilgim sıfıra yakındı, birşeyler öğreniyoruz işte. Sonuçta herkes kendince cevaplıyor, ama karar verip alacak benim.

Hyundai Accent Era da seçenekler arasında var ama işte hem dizel, hem otomatik herhalde biraz artıyor. Neyse şimdiye kadar arabasız idare etik, daha da idare edebiliriz.

Kederli;

aracım benzinli otomatik ama yakıtından memnunum kardeşim bunlarda start&stop diye bi özellik var yakıtta %10 tasarruf sağlıyor çok rahat ve konforlu aynı sınıfta ki araçlara göre çok iyi (bence herkesin kendi fikri ) clio, peugeot 207, polo , hyundai i20 ,bunlarla kıyasladım en matıklısı bu geldi bana.Raporum da ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANIR .EHLİYETİMDE -H- SINIFI OTOMATİK VİTESLİ ARAÇ KULLANIR YAZIO .önece vergi dairesi sordum ne yapmam gerektiğini onlarda hareket ettirici bi tertibat yaptır yeterli dediler VİTES KOLU OLURMU DEDİM OLUR DEDİLER.mühendise bu sitede gördüğüm bi proje vardı onu gösrterdim VİTES KOLUNUN UCUNA 10 CM lik bi uzatma yaptık sonra TSE standart belgesi aldık. sonra rapor ,ehliyet , tse onaylı proje ,bunları vergi dairesine verdik ve olay bitti bu kadar.
aracı sürmek derken anlayamadım kederli zaten otomatik olduğu için vitesle hiç işin olmuyor sadece kalkış ve geri giderken başka lazım olmuo tertibatın bana ASLINDA HİÇ Bİ FAYDASI YOK laf olsun die takılı

20000 tl ye almanyadan mazda 3 getirirdim tabi uzun yıllar kullancaksan ..................

Master;

arkadaşım nerde satılıyor bu ESP li accent. sen daha kullandığın araçtan bihabersin bir de elaleme laf atıyorsun piyasayı araştırdın mı biliyon mu miliyon mu diye. sallarken biraz destekli sallayalım da böyle bilen birisi çıkar aradan rezil oluruz;););)

benim araçlarla ilgili şöyle bir çalışmama var (excel tablo) . istediğiniz aracı ekleyip çıkartabilirsiniz. yardımcı olacaığını düşünüyorum. fiyatlara ÖTV DAHİLDİR. burdan kopyalayıp excele yapıştırın. araçların hepsinde hız sabitleyici var ki benim için çok önemli. toyotanın dizel otomatik versiyonlarında hız sabitleyici yok, bilgilerinize.

ya excel dosyayı nasıl yükliyebilirim, bilen var mı?

bence kardeşim hyundai accent era al , almayı düşünürsen yardımcı olurum

ilk defa araç alacaksanız ve 4 kişiyseniz bence clio veya hyundai accentten uzak durun.
bir küçük tavsiye daha, hangi aracı alırsanız alın muhakkak hız sabitleyicisi (cruise control) olsun. şehirlerarası yollarda innılmaz derecede kolaylık sağlıyor, radara yakalanmama için ayağınızı da sürekli kasmıyorsunuz aynı hızda kalmak için. hatta ben yolu müsait bulduğumda şehir içinde dahi kullanıyorum.
yakıt+genişlik vs özelliklerine bakınca bence şu an en az yakan ve 4 kişiye uyan araç yeni citroen c4 e-hdi....ötvsiz fiyatı 45bintl.

ilk defa araç alacaksanız ve 4 kişiyseniz bence clio veya hyundai accentten uzak durun.
bir küçük tavsiye daha, hangi aracı alırsanız alın muhakkak hız sabitleyicisi (cruise control) olsun. şehirlerarası yollarda innılmaz derecede kolaylık sağlıyor, radara yakalanmama için ayağınızı da sürekli kasmıyorsunuz aynı hızda kalmak için. hatta ben yolu müsait bulduğumda şehir içinde dahi kullanıyorum.
yakıt+genişlik vs özelliklerine bakınca bence şu an en az yakan ve 4 kişiye uyan araç yeni citroen c4 e-hdi....ötvsiz fiyatı 45bintl.

Bununla beraber size Opel Astra Classic III HB Konfor Paketi öneririm.1.6 / 16v motor easytronic şanzıman. Şuan ki kampanyalı fiyatı 39.836 tabi bundan ötv inecek.

alcatel;

Gökhan bey ben bu hafta c5 e-hdi ötv siz 45 dediler sizin fiyatta yanılgı olabilir mi? Araç çok güzel start-stop özelliği var ve fuul bir araç ayrıca çok geniş

şu an liste elimde, yeni citroen c-4 1,6 e-HDI 112HP confort mcp (opak boya) 44.900,00 TL (ÖTV'li) ötv'siz fiyatı da yaklaşık 34bin tl

c-5'de süper araba :)

şu an liste elimde yeni citroen c-4 1,6 e-HDI 112HP confort MCP (OPAK BOYA) = 44.900,00 TL (ÖTV'li). ÖTV'SİZ fiyatı da yaklaşık 33-34 bin civarında olur.

citroen c-5 de çok hoş araba :)

Opel Astra Classic 1.6 / 16 v Easytronic ( 39.836TL) veya düz vites ( 36.650TL) Bunların 2sine de konfor paketi dahil araçlar full konfor paketi olduğu için. Ben tavsiye ederim şahsen. ötv indirimi de alacaksınız bu fiyatların üstüne. Ben her zaman Alman otolarını tercih ederim. Ama yine de karar sizin tabi.

Saygılarımla.

Tamam gökhan bey şimdi oldu c5 64bin 45 bine geliyor

vallaha ben renault clıo hecbek dısel aldım 26 bine çok memnunum çokta az yakıyo tavsiye ederim.

alcatel;

ana bayiide pazarlık yaparsanız 33 bine ırakabilriler. iki gün once araştırdım 33 bine y c4 confort dizel

Üst Alt