Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren Hastası YSK Oy Kulanabilir mi?

sizofren

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
5
Şizofren hastasıyım 7 haziran secimlerinde oy kullana bilirmiyim nerelere muracat yapmam gerek Gerekli belgeler neler

Arkadaşım YSK nın internet sitesini inceledim Hastalıkla ilgili bir bilgi verilmemiş 18 Yaşını Doldurmuş isen ysk nın sitesinde seçmen sorgu eranı var oraya bilgilerini girersen Adın kayıtlı ise oy kullana bilirsin..

Kayıtlı değilim soruguda ismim cıkmadı ne yapacam nereye muracat edecem

[h=4]Seçmen kütüğüne nasıl kayıt olabilirim?[/h]
298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanunda 5749 sayılı Kanunla yapılan değişiklikle seçmen kütükleri Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Adres Kayıt Sistemindeki bilgiler esas alınarak düzenlenmektedir. Bu nedenle seçmen kütüğüne kayıt olmak için ikametgâhınızın bağlı olduğu ilçe nüfus müdürlüğüne giderek "Adres Beyan Formu" (Form A) doldurmanız yeterli olacaktır.
Seçim dönemlerinde"Seçmen Kütüğünün Güncelleştirilmesinin Usul ve Esaslarını Gösterir Genelge (Örnek: 140/I) " hükümleri esas alınır.
http://www.ysk.gov.tr/ysk/faces/SSS...v.model=YSKUstMenu&_afrLoop=32099897914900935

Psikiyatrik rahatsızlığı olanların Seçimde Oy kullanabilmesi mümkün mü?

[FONT=sans-serif]Şizofren hastasıyım %80 ve babam vasi durumunda benim ve ben oy kullanamıyorum YSK gözükmüyorum ve seçmen kağıdıda gelmiyor bana şimdi gitsem oy kullanacam desem her hangi bir sorun olurmu babam vasi ve mahkememiz var benim üzerimden babam vasi durumunda mahkemeye gidiyor malulen emekliyimde her hangi bir sorun olurmu oy kullamak için baş vursam birde oy kullanmak için ne yapmam gerektigini söylerseniz sevinirim
[/FONT]

vasilik kararını iptal ettirmeniz lazım.

Üst Alt