Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren Hastası YSK Oy Kulanabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sizofren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sizofren

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
15
Şizofren hastasıyım 7 haziran secimlerinde oy kullana bilirmiyim nerelere muracat yapmam gerek Gerekli belgeler neler

Arkadaşım YSK nın internet sitesini inceledim Hastalıkla ilgili bir bilgi verilmemiş 18 Yaşını Doldurmuş isen ysk nın sitesinde seçmen sorgu eranı var oraya bilgilerini girersen Adın kayıtlı ise oy kullana bilirsin..

Kayıtlı değilim soruguda ismim cıkmadı ne yapacam nereye muracat edecem

[h=4]Seçmen kütüğüne nasıl kayıt olabilirim?[/h]
298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanunda 5749 sayılı Kanunla yapılan değişiklikle seçmen kütükleri Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Adres Kayıt Sistemindeki bilgiler esas alınarak düzenlenmektedir. Bu nedenle seçmen kütüğüne kayıt olmak için ikametgâhınızın bağlı olduğu ilçe nüfus müdürlüğüne giderek "Adres Beyan Formu" (Form A) doldurmanız yeterli olacaktır.
Seçim dönemlerinde"Seçmen Kütüğünün Güncelleştirilmesinin Usul ve Esaslarını Gösterir Genelge (Örnek: 140/I) " hükümleri esas alınır.
http://www.ysk.gov.tr/ysk/faces/SSS...v.model=YSKUstMenu&_afrLoop=32099897914900935

Psikiyatrik rahatsızlığı olanların Seçimde Oy kullanabilmesi mümkün mü?

Şizofren hastasıyım %80 ve babam vasi durumunda benim ve ben oy kullanamıyorum YSK gözükmüyorum ve seçmen kağıdıda gelmiyor bana şimdi gitsem oy kullanacam desem her hangi bir sorun olurmu babam vasi ve mahkememiz var benim üzerimden babam vasi durumunda mahkemeye gidiyor malulen emekliyimde her hangi bir sorun olurmu oy kullamak için baş vursam birde oy kullanmak için ne yapmam gerektigini söylerseniz sevinirim

vasilik kararını iptal ettirmeniz lazım.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt