Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren olan annem ilaçlarını kullanmayı bıraktı!?

Savcılığa yada il sağlık müdürlüğüne yazı yazman gerekiyor geriye kalanı onlar halleder merak etme

güncelleme;
annem ev sahibini dövmüş. evden yaza kadar çıkmamızı istiyorlar. böyle bir durumda abim ile birlikte yaşıyabilir miyim annem hastaneye kaldırılır ise? abim 28 yaşında.

bir süre bakamadım derslerim yüzünden.

Bugün ben okuldayken polisler gelmiş, almışlar annemi abimle birlikte iğne için. Aile ve politakalar bakanlığından 3 kişi gelmiş ama evde yoktum ben. Sanırım tekrar gelirler, hakkımda koruma kararı vardı.

keremm_m Böyle olacağı belliydi çok uğraştığınızı biliyorum keşke ilk baştan devlet görevlileri zorla yatırma ve iğne işine ikna olsalardı olay bu aşamaya gelmeden.
ev sahibi şikayetçi olmuşmu davalık bir durum var mı?
Annene yatış yaparlarsa abin ve sen hayatınızı devam ettirebilecekmisiniz ?
Sen hakkımda koruma kararı var demişsin yurdamı yerleştirecekler seni ?
Olumlu bakmaya çalış en azından annenin tedavisi olacak ev sahibinle konuşsanız durumu biliyordur zaten idare etse yeni ev işi masraflı işler çünkü.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

keremm_m
ev sahibi şikayetçi olmuşmu davalık bir durum var mı?

davalık bir durum yok, sadece evden çıkmamızı istiyor yaza kadar.
anneme yatış verilmedi, iğne oldu eve geldi. koruma kararı hakkında aile bakanlığından gelenlerle konuşamadığım için bilmiyorum şuan durumu.

Üst Alt