Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofren raporu alanın ehliyeti iptal olur mu?

Kardeşim o kadar değil benim ki ayrıca ben ben askerde çatışmada oldum bunu anam belli etmiyordum ve aradan 10 yıl geçti sonra gittim hastaneden rabor aldım ayrıca burda millette ben pskiatri dersi veriyorum kimse asla inanmaz benim raboru m oldunu o derecede ilaç dai kullanmıyorum gerek duymuyorum çünkü çok şükür rabbime ama gel gör ki o raboru aldım doktor alırsan iyi olur dedi bende aldım

Şirket içi yada genel psikoteknik değerlendirmelerde olumlu sonuçlara ulaşır, elbetteki trafikte normatif kural ve düzene uygun davranmaya devam edebilirseniz iş yeri hekiminizin göreve kabulünüze uygunluk onayı devam ettikçe sanırım işinize devam edebilirsiniz.
Trafikte başta kendinizin olmak üzere çevrenin can ve mal güvenliğine zarar verme riskinizi fark ettiğiniz anda etik açıdan raporunuzu ilk merci olan iş yeri hekiminize bildirmeniz elzemdir.

Artık eskisi gibi degil cevreye zarar vermesin diye polisler hareketlerinden şüpelenirse direk hastaneye sevk edebiliyor dürüstce iş yeri hekiminize hasta oldugunuzu söyleyin ehliyetinizin iptal olması diger canlardan önemli degildir herhalde polis cevirmesinde hastalıgınız görünür önce can

ben paranoid şizofreni hastasıyım. arabamda var ehliyetim de. ilaçlarımı da kullanıyorum

Firinge güle güle kullanın sorun ilac kullanmayıp şizofren oldugunu iş yerinden saklayan kişilerde bence

Üst Alt