1 atak döneminde dışkı yeme
2 sokakta cırıl cıplak soyunma
3 alıp başını sebesiz yere gitme
4 sokakta altına yapma
5 bakılması cok zor oldugu icin sokaga düşme riski 100 de 60 dır
diger rahatsızlıklarda bu oran cok azdır sokaga düşmenin en büyük sebebi şiddet ve soyunmadır
6 iş bulma da imkansızlık tanı nedeniyle
7 cok agırlaşırsanız dışarda yaşaya bilme oranınız düşüktür
8 bulundugun ev den şikayet nedeniyle imza toplanıp atılma oranın yüksektir
9 ailesinde şizofren hastası olanın işte cocuklarada gecer diye kız kardeşi evlenemez
10 ilaçları düzgün kullansanda bu belirtilerin olma olasılıgı azda olsa mutlaka vardır
11 gitgide yeti yitimine sebeb olması
12 algı bozuklugu
13 cok ileri safhalarda evin yolunu şaşırma alzaymır kadar degildir
14 eger bekarken yakalanırsanız şanslısınız evlenmezsiniz cocugunuza gecmez
hatırladıklarım bu kadar psikiyatri hastaların mutlaka ilac kontrolünü öneririm ilacsız kesinlikle olmayacagını anlamanız yıllar sürebilir
not: bu bilgilerin altın degerinde olduguna inanıyorum tabi burda yazılamayacak belirtilerde vardır onlarda bende kalsın bu yalnız yaşanıp yaşanılan bilgilerle tanılan hastalarla yapılan tespittir bunu tezlerde fazla yazmamanın sebebini bilmiyorum yüzeysel anlatılması yani tezlerin kuralları olabilir önemli
not: sayın modülatör bu bilgilerin altın degerinde oldugu icin uzun yani başka konu başlıgı altına dahil edilmesini istemiyorum diger arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum konunun yazılma amacı empati kurulup damgalanma yapılmamasını önlemektir
2 sokakta cırıl cıplak soyunma
3 alıp başını sebesiz yere gitme
4 sokakta altına yapma
5 bakılması cok zor oldugu icin sokaga düşme riski 100 de 60 dır
diger rahatsızlıklarda bu oran cok azdır sokaga düşmenin en büyük sebebi şiddet ve soyunmadır
6 iş bulma da imkansızlık tanı nedeniyle
7 cok agırlaşırsanız dışarda yaşaya bilme oranınız düşüktür
8 bulundugun ev den şikayet nedeniyle imza toplanıp atılma oranın yüksektir
9 ailesinde şizofren hastası olanın işte cocuklarada gecer diye kız kardeşi evlenemez
10 ilaçları düzgün kullansanda bu belirtilerin olma olasılıgı azda olsa mutlaka vardır
11 gitgide yeti yitimine sebeb olması
12 algı bozuklugu
13 cok ileri safhalarda evin yolunu şaşırma alzaymır kadar degildir
14 eger bekarken yakalanırsanız şanslısınız evlenmezsiniz cocugunuza gecmez
hatırladıklarım bu kadar psikiyatri hastaların mutlaka ilac kontrolünü öneririm ilacsız kesinlikle olmayacagını anlamanız yıllar sürebilir
not: bu bilgilerin altın degerinde olduguna inanıyorum tabi burda yazılamayacak belirtilerde vardır onlarda bende kalsın bu yalnız yaşanıp yaşanılan bilgilerle tanılan hastalarla yapılan tespittir bunu tezlerde fazla yazmamanın sebebini bilmiyorum yüzeysel anlatılması yani tezlerin kuralları olabilir önemli
not: sayın modülatör bu bilgilerin altın degerinde oldugu icin uzun yani başka konu başlıgı altına dahil edilmesini istemiyorum diger arkadaşların paylaşımlarını bekliyorum konunun yazılma amacı empati kurulup damgalanma yapılmamasını önlemektir