Katillikse canımızı emanet ettiğimiz polislerden de katil olanlar var, hepsini mi suçlayalım.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Her ne kadar sizin dediğiniz bilimsel açıdan kanıtlanmış olsa da aslında şizofreni beyindeki bir maddenin eksilmesinden kaynaklanıyor denilse de ben şizofreniyi yaşayan birisi olarak bunun tamamen ruhun bir oyunu olarak görüyorum.Bana göre bu rahatsızlık kişinin sinirsel aktiviteleriyle ruhunun çatışmasından kaynaklanıyor.Bilim insanları araştırma yapabilir ama şizofreninin kesin bir tabiri bile yapılamıyorken evet bu hastalık bir akıl hastalığıdır demek bana pek inandırıcı gelmiyor.bence akıl hastalığıdır kesinlikle.çünkü şizofreni beyindeki nöronlar arası iletişimsizlik ve beyindeki hormonların dengesizliğidir.bu bilimsel olarak kanıtlanmış bişey.ruhsal bozukluk deyince benim aklıma,ruhun kötü olması geliyor.kötü ruhlu olmak ayrı,aklı bozuk olmak ayrı bişey.
Sizofren bipolor affektife butun akil hastaliklari diye denen sey aslinda akil süsü yada akıl nazar boncugudur.. salak bi bipolar yada gerizekali bi sizofren gordunuz mu? Yok.. zekadan vermis rabbim sadece biraz taşirmiş