Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

Alışveriş haricinde bütün zamanımı evde geçiriyorum.Evde de ev işleri,örgü,beğendiğim film ve dizileri seyretmek ve foruma katılmakla geçiyor zamanım.
Tek üzüntüm,derdim çalışamıyor olmam.Bu devirde çalışıp kendi parasını kazanamayan kimseye iyi gözle bakmıyor hiçkimse.
Ailemi Allah başımdan eksik etmesin.Bana şikayet etmeden bakıyorlar ve iyi davranıyorlar ama ben bazen onlara maddi anlamda yük oluyorum gibi hislere kapılıyorum.Bu hissiyat beni çok üzüyor :(

@Anti PSİKİYATRİ, depakin kullanıyom bitek kullanmadığım zaman valpoik asit seviyem düşüyo hemen. Depakin yerine daflon içmişim 1 ayda 500.000 harcadım kumara durduramadım kendimi. Depakini içmeye başlayınca kumar oynamayıda kestim. Bankalar ile borçlarımla baş başayım. Gene açlık gene sefalet. Offf offfff ama moralim iyi biraz şu boşanma evresini atlatsam süper olacak.

@Anti PSİKİYATRİ, psikoz sıkıntı zaman zaman ben de oluyo. Özelikle uyurken şarkı söylüyor birileri ben de beste yaparken anlık uyanıyorum böyle çok acayip oluyor

Müzik sesi geliyo mu uyurken sana bana müzik sesi çok yoğun geliyor bazen

@Tyler D., evde sıkılıyorum illaki ben. Disari cikiyorum tabii ki. Alisveris icin, arkadaslar icin, kendim icin. :) Uzun zamandir yeni bir yerlere gitmedim ama gidesim var, bakalim.

Üç günde bir uzun yürüyüş(7-8 km.) yapmaya alıştım zinde olma, kalori yakma bir yana psikolojiye müthiş iyi geliyor tavsiye ederim .

bugün göğüs hastalıklarına gittim doktor acaip şekilde az içmen gerekiyor dedi sigaradan için

9 martta hastane randevum var ilaç yazdırcam. Onun dışında sigarayı bırakma niyetim yok. Tek alışkanlığım bu.

@sucre_, bende bipolarım 30 yıldır at yarışı 20 yıldır idda var hayatı mı bitirdi en son annem hem kendi emekli hem babamdan alıyor bloke geldi benim yüzümden maaşın birine arkadaşım dan aldım 1000 tl harçlık yemin ettim bir daha kumar oynamamaya insanlar dan para isterken utanıyorum çok güzel bi hayatım vardı neşe doluyum gezip tozuyordum yanlış bi evlilik sonrası bir daha toparlayamadım babamdan kalan borçlar derken ...ama kumarı bıraktım yemin ettim kendime söz verdim bir daha annem için onun üzülmemeyi için oynamıyacam

@manika59, Annenin hesabından oynadığını belirtmemişsin şimdi anlaşıldı. Seni yadırgamıyorum ailemin yanında değilim eğer ailemle birlikte yaşasaydım annem ile rahmetli babamın hesabınada dadanabilirdim. Evdeki televizyonu bile satıp kumar oynadım. Saçma sapan şeyler. Depakin kullanmaya başlayınca geçti ama bu istek. Ne merhem birşey anlamadım ilacı bıraktığım an evren değiştiriyorum resmen.

Üst Alt