Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

@erbin, psikiyatristle o kadar ne konuşuluyor? Teşhis koymak için detaylı konuşmak lazım evet ama zaten teşhis koyulan hastalarla ne konuşacak? Merak ettim.

Psikoz hastasıyım memurum memur olmasaydım evde geçirirdim şimdi işte geçiyor

Öz benliğimize ulaşsak mutlu oluruz benliğini yaşayınca insan doğal ve rahat oluyor

@Pickle, Dışarı çıksam uyumam da çıkmadığım için evde sıkılıyorum bari biraz uyuyayım diyorum. Ama uyumasam daha iyi galiba günü yaşarım

Bugün dışarı çıktım parkta oturdum gölgede çimenin üstünde. Sonra bi kafeye gittim kahve içtim. Şimdi evdeyim müzik dinliyorum

@Tyler D.,

bende senelerdir buna inanıyorum ama inancım zayıflamaya başlıyor artık :S

Psikiyatri hastaları nasıl gidiyor tedaviniz yanıt veriyor musunuz ? Remisyonda olan var mı ?

hasta olupta meslek sahibi olan evlenen var mı?

Son düzenleme:
Selectra 50 mg kullanıyorum memnunum sinirlilik halimi düzeltti beni iyi yaptı evdekilerle iyi geciniyorum gyrex 25 mg uyku hapı içince direk dalıyorum uykuya artık uyku uyanık halinde sesler filan duymuyorum bazen gene oluyor ama eskisi gibi değil uyku hapı bu yüzden iyi geldi. Ben zaten sanrı ve halüsinasyon filan görmüyorum uyanıkken neyse ki sadece uyku halinde görüyordum.

5 tane ilaç kullanıyorum 8 yıldır, organik olmayan psikoz için ancak pek bi düzelme olmadı

Doktorlarım aileme demişti hastalık için dirençli diye.. elhamdülillah daha iyiyim eskiye nazaran ama ben ilaçları tamamen bırakmak istiyorum inşallah o da nasip olur🤲inşallah..

Allaha şükür sakinim bu aralar. Huzursuz geçen günlerim geride kaldı antideprasan eklenince tedavime. Bu aralar namazada başladım ruhumunda bakımını yapıyorum herşey güzel olucak inşallah olsun diye çabalıyorum umarım başarırım.

@Death,
Mesela hocam ne gibi paranoya iç ses demiştiniz ne diyor iç sesleriniz bastiramiyor musunuz

@Ahmet T,
Hocam doktora danışın birde ne görüyorsunuz sanrı ve halüsinasyon düzelmedi mi sizde

@Hayataisyan,

ağustosta gidip randevu alcam psikoz bölümüne daaa 3 ay sonraya randevu verecekler yeni bir ilac piyasaya sürülecek onu bekliyoruz

doktorum sendeki belirtiler yıllardır var demişti

@Ahmet T,

İnşallah iyi gelir hocam fakat kendimizi çok dinlememeliyiz sabah egzersiz koşu 🏃 iyi gelir hocam değişiklik olur müzik dinleyin sokağa çıkıp kulaklığı takip müzik dinlemek daha iyi şuan durumunuz iyi değil mi şuan ki kullandığınız ilaçlar iyi gelmedi mi hocam?

Üst Alt