Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?
Ben buradaki şizofren hastalarının yazdıklarını okuyorum hiç benzer bir belirtimiz yok yoksa ben psikoz değil miyim doktor hafif bir işitsel halüsinasyon için psikoz diyor sadece bir ilaç kullanıyorum durumum iyi . Namaz kıldığımda Kur'an-ı Kerim okuduğumda sesler duyulmuyor benim durumum metafiziksel olabilir diye düşünüyorum çünkü ilaçlar bu belirtiyi hafifletmiyor bile .
İnsanlarla en ufak bir etkileşim bile kötü hissettiriyor. İçimde kötü duygular oluyor, bahsettiğim şey utangaçlık değil. Konuşmaktan, bana söylenen şeylerden rahatsız oluyorum.
@Üzümlükekim, hafif halüsinasyon duyana da, kendini mehdi sanana da aynı teşhisi koyuyorlar.
@Tyler D., iş dışında evdeyim genelde. 2 demlik çay,4 kupa kahve ,en az 1 lt kola içiyorum. sigara eşliğinde müzik dinlerim.eğer yapabilirsem ki son zamanlarda yapamıyorum kitap okurum.