Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları gününüzü nasıl geçiriyorsunuz?

dün ben xeplion vuruldum zehirledi midem bulandı başım döndü 3 saat uyudum uyanınca geçti

@Descartes, aynen bende siz gibi kitap okuyamıyorum, ama merak ettiğim konuları araştırıp okuyabiliyorum.

@s!gMa!, mesajın için teşekkürler Öğretmenlikten geri hizmet memurluğa geçtikten sonra kitap okuma hevesim kalmadı. Temel sebep budur. Kütüphanemde , bir gün okurum diye alıp kapağını bile açmadığım bir sürü yeni eser var.

@Ahmet T, içip durma şunu ya ! bak sonra bir tane de kesmez birkaç gün arayla iç .

uzun süredir bugün ilk defa dışarıda 1 saat i geçirdim

Dışarıya gezmeye çıkanlar neler yapıyor ? Kafede mi vakit geçiriyorsunuz yoksa sadece dışarda yürüyüş yapıp eve mi dönüyorsunuz ?

motosikletle geziyorum ben , ama işe vs gitmek en iyisi , normal moloton hayat bile lüks hasta insan için

@Tyler D.,

Kafeye arada gidiyorum kız düşer diye.Teyzeler cımbız şaklatıyor ya beleş ağda ya da biz diye.Sigara bölümünde oturduğumda biri kül atıyor diğeri banka limiti 300 k bir pislik yapıp musallat oluyım diyor. Avm sigara içme alanına sık gittiğimden sakal ektirmem gerekiyor.Akıllısı beni bulmuyor.Yürüyüş yapma imkanıda yok.Gün içinde düzgün adam o sokakta olmayacağı için.Adam kendini dövdürmeye çalışıyor öyle bir rezillik.

ne yapıyor ilaçlar halsizlik mi yapıyor ondan mı çalışamıyon

Çayımı kahvemi içtim elimi ağzımı yüzümü yıkadım. Şimdi bunalım zamanı

psikiyatri yine yok dünde yoktu bugünde yok

Üst Alt