Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastaları tedaviniz ne durumda?

Ben atipik psikoz hastasıyım ses yada halusunasyon durumum yok. Ilacla normal ınsan gıbıyım . Sızlere tavsıyem ses yada halusunasyona care bulamayabılırsınız ama sacma sapan mantısız dusunculerınızı engelleyebılırsınız. Kitap okuyun bol bol. Bızım gıbı hastaların en buyuk sorunu kendımızı bırsey sanmamız kendımızı sevmememiz. Olağanustu gelen ses ve halusunayonlar beynınızın oyunundan ıbaret. Mantıksız dusuncelerı engellemek elinizde. Kendınızı sureklı meşgul edın hayatta hedeflerınız olsun. Insanların ne dedıgını cok onemsemeden hastalıgınızı kabul edın. Insanlar saglıklı ınsanlarlada dalga gecıyor. O yuzden hayattan ne ıstedıgınıze odaklanın.

Clonex 700 mg makul doz ama Seroquel'i doktora danışarak 50 'ye indirdim .

Her gün 06.15 gibi kalkıyorum. Modiwake almadan ayılamıyorum.

@Descartes, abi bugün eczaneye sordum invega ilaç yok mu diye eczacı dediki invega artık Türkiye'de piyasasindan çekildi dedi bilginiz var mı?

@Tyler D., Geçmiş olsun bende ses duyuyorum.Ama invega kesiyordu sesleri şuan paligis kullanıyorum sesler devam ediyor.İnvega artık Türkiye'ye gelmiyecek eczacı dedi.

@Anti PSİKİYATRİ, kardeşim , eczacın doğru bilgi vermiş. İnvega artık piyasada olmayacak. Ecza deposundan tanıdığım birisine de teyit ettirdim. Paligis veya Palveon gibi muadil olanları kullanmanız gerekecek. Geçmiş olsun.

@Anti PSİKİYATRİ, evet ilacı kullanınca sıkıntı olmuyor bende zaten bırakınca zamanla bozuluyor ruh durumum defalarca denedim .

Üst Alt