VAAS kardeşim sen anlamamakla ısrar ediyorsun çünkü ya zihinselden atanmışsın ya da zihinselden sınava gireceksin, sana milyonlarca kez diyoruz ki ösym başvuru klavuzunda kimlerin zihinsel sınavında gireceğini yazıyor
diyor ki; Engel Grubunda zihinsel işaretli olsa dahi eğer tanı kısmında zihinsel hastalığına dair bir teşhis yoksa yani IQ düşüklüğü zeka geriliği vs kesinlikle GENELDEN girecek ve ilerde oluşacak problemlerde bu durum başvurucunun sorumluluğundadır.
bu kanundur güzel kardeşim yarın kurumlar arası bir denetlenme olduğu takdir de sen kendini de parçalasan bana ne kardeşim ösym başvuru yapan adam beni zihinselden kayıt etmiş banane ne desen bile hem aile sosyal politikalar bakanlığında ki başvuru formunda hem de ösym başvuru koşullarında yazar ilerde doğacak sorumluluk başvurucuya aittir hiç bir şekilde hak iddia edilemez. aynen böyle yazar
bak ben de aile sosyal politikalar bakanlığına gittim zamanında oradaki bayan işleyişi bilmiyordu sanırım ben başvuru formuna ruhsal duygusal yazmama rağmen o şekilde imzalamama rağmen altına zihinsel yazmış (yanlış yapmış bilmiyor o da bir çalışan) sonra ösym merkezine gittim başvurumu kayıt alan adana ruhsal duygusal dedim o beni dinlemedi raporumun arka kısmına bakar zihinsel yazdı
ne yaptımsa düzeltmediler
ama kanunlar klavuz ap açık zihinselden giremeyeceğimi söylüyordu bende madem ben yanlışsam ösym merkezine raporlarımı ve başvurumun örneklerini gönderdim hangi statüden girmem gerekiyorsa o statüden girmek istediğimi belirttim (elimde delil olsun eğer yine zihinsel derlerse onların suçu olurdu))
10 gün sonra gelen cevapta klavuzdaki yukarıda yazdığım yeri koplaya yapıştır yapıp kesinlekle GENEL den girmeniz gerektiğini ve bu şekilde düzeltildiğini, ilerde olabilecek herhangi bir sorunla karşılaşmamak adına yaptığım davranış içinde teşekkür edilmiştir.
şükürlür olsun hakkımla girdim derece yaptım.
yani benim güzel dostum sen sırf şu anda kendini kandırarak sınav kolay olsun atanayım diyerek kendine kötülük yapmış oluyorsun çünkü ilerde en ufak bir soruşturmada aldığın tüm maaaşlar faizi ile geri alınacak, sen istediğin kadar mahkemeye git şikayet et.
gün gelir aradan 3- 5 sene geçerse gel buraya yaz olur mu
bu şekilde atanan ve hala 3 - 5 senedir çalışanlar var ama yapılacak olan bir düzenleme ile geçmişe dönük tüm raporlar kontrol edilmeye başlandığı takdirte usüle aykırı atanma nedeniyle işinizden olacaksınız.
çünkü iki farklı kurumda (başvuru şartlarını okudum diyorsunuz) ve iki yerde de (başvuru koşullarının doğru olduğunu kabul ediyorum olabilecek herhangi bir problemin başvurucuya ait olduğunu ve hiç bir hak iddia edemeyeceğimi beyan ederim diye aynen böyle bir yazıyı kabul etmiş oluyorsunuz.) ösym sisteminde elektronik ortamda kabul ediyorsunuz başvuruyu tamamlayarak, aile sosyal politikalar bakanlğında ise fiziken imza atmış oluyorsunuz
karar sizin
unutmayın kimsenin haberi olmazsa ile Yaradanın bu haksız kazançtan haberi olacak
sizi ve sizin gibileri Allaha havale ediyoruz ve önümüzdeki bu 3 yıl içinde bu şekilde atananların işlerinden atıldığı haberlerini daha çok duymak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.
konuyu uzatmaya gerek yok, Allaha emanet olun...