Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni hastalarının malülen emeklilik şartları..?

neden atipik pskoz olan hastayı emekli etmiyolar raporu almış . neden rapor istesinlerki bendede atipik psikoz bipolar affektif bozukluk bendendemi isteyecekler?
tanısı konulmamışmızaten anlamadım yardımcı olurmusunuz.

mehmetekrem
Arkadaşım öncelikle merhaba sgk emekli olanlarında emekliliklerini iptal ediyor mu nasıl oluyor biraz konuyu acar mısınız nedemk istediniz bu konuda bilginiz var ise lütfen yazınız

saygılar

malulen emekli olduktan sonra calısırsan keserler maasını baska turlu kesemezler dıye bılıorum

Allah kolaylık versin kardeşim,maalesef 3.dünya ülkelerin de yaşanan sıkıntılar yer yer ülkemiz de de yaşanmakta.ALİ TEZEL e bir şekilde ulaşırsan bir yol gösterir sanırım.

ali tezelle gorusmek ıcın randevu aldım ben benden bır gorusmeye 500 ytl ıstedıler. yardımcılarıyla gorusmek ıstersenızde 300 ytl verceksınız bır gorusmeye bızım burda var burosu kartıda var bende

Üst Alt