Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Askerlige elverisli degildir raporu almistim. Milli sav bak 2 ay sonra baska hastaneye kontrol muayenesine sevk etmis eve yazi geldi bu nedemek oluyor. Gatanin verdigi rapor onaylanmamismi oluyor. Bilenler bilgi versin lutfen. Sevk edilen hastane elverislidir raporu verirmi.
Allah Allah! MSB ile askeri hastanenin bir iletişim sorunu var gibime geliyor. Sevk kağıdının üzerinde telefon var mı? İstanbul mu Ankara mı sevk eden yer?
bana gelen yazıda memurun ismi ve telefon numarası var. ankara msb sevk etti. ankara mevki hastanesinden rapor alcaksınız diyorlar. gatanınki kabul olmamış.
ankara mevki psikiyatri polikinliğinde tekrar kontrol muayenesi olup tekrardan sıhhi kurula girceksin diyorlar.
Hey Allahım! Vatandaşa eziyet olsun da, nasıl olursa olsun! Gata'nınkinin kabul olmadığı net olarak yazıyor mu? Yani GATA'Nın raporundan haberdar MSB, değil mi? Sorun iletişim sorunu değil, vatandaşa eziyet işi yani!
kağıdın altında ismi yazan memuru aradım milli savunma bakanlığı emri gereği sizi tekrar farklı bir hastane görsün diye kontrol muayenesine sevk etmiş diyor. gatanın raporu ret mi olmuş dedim msb onaylamamış diyor. bana gelen yazıda derki gata ankara hastanesinden d15 f1 askerliğe elverişli değildir raporu aldınız tespit edilmiştir diyor. msb emriyle görülen lüzüm üzerine ankara mevki hastanesine psikiyatri pol kontrol muayenesi olmanız gerekmektedir diyor. msb gatanın raporunu onaylamamış bülent bey. şubeyi aradımda fazla bilgi veremem gizli emir içeriğini bizde bilmiyoruz diyorlar.
sabah ankara mevkiye sevk alarak gittim polikinlikte bir tane doktor çalışıyormuş oda ayın 26 sında iş başı yapcakmış. yıllık izindeymiş. şimdi bakamayız ozaman gelin dediler.