Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni-Majör depresyon-Okb vb psikiyatri hastaları oruç tutabilir mi?

Ben bir Şizofren hastasıyım. Sabah ve akşam içmem gereken ilaçlar var. 3 sene önce Ankara da bir Üniversite hastanesinde Doktorumla oruç konusunu görüştüm. Bana uyku düzenimin bozulmaması için ve ilaçlarımı her gün aynı saatte içmem için ve ilaçlarımın bana tam olarak fayda vermesi için bana sen oruç tutma demişti. Ben Ramazan aylarında oruç tutamıyorum.

Son düzenleme:
OKB hastasıyım,astım varlösemi hastasıyım sabah akşam içtiğim düzenli ilaçlarımı var.Elhamdürillah orucumu tuttum hamdolsun.Manevi olarak ta bedensel olarakta iyi geldi diye bilirim.Vermek istediğim kilo fazlalıgım vardı biraz vermişsim.Her şey kafada başlar kafada biter bedeni beyin yönetir yeterki kendini şartla.Zaten psikolojik olarak oruç tutmaya hazır olmazsan zor gelir.zülüm olur

Son düzenleme:
Vanlı65- yok güzel kardeşim denemediğim ilaç kalmadı ,olmıyor ayrıca ben xeplionu vurulmuyorum bi kere yaptı yapacağını yan etki geçmiyor

Üst Alt