Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olanlar EKPSS'ye neden zihinsel kategorisinden girdiler? Şikayet edeceğim.

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadasım %80 şizofrenim ve ruhsal duygusal genel özürlüden girdim burda zihinselden giremezsiniz rom raporu vs. dediniz bir cok ruhsal hasta elinde rapor yokken zihinselden girdi yüksek puanlar aldı bu adaletmi? sorarım size ben neden genel zor sourları yaparken benımle aynı hastalıga sahip olan kolay soruları yapıyor hani bahsettiginiz ellerindeki rom raporları nereye sıkayet edebılırım bu durumu sıkayet edıcem bız enayımıyız?

Et arkadas sonuna kadar et hakkını ara gerekirse bunalt boyle haklarını arıyanlar cok oldukca bır sonuc alacaksınız umarım.

oturanboga burda yayınlıyordunuz yok rom raporu yok bılmem ne hadı bunada cevap verın atamassam hakkımı mahkemede arıycam benım neyım eksık ben zor soruları yaparken benle aynı hastalıga sahıp olanlar kolay soruları yapıyor anlımda enayimi yazıyor ?

şikayet edin araştırılsın zihinselden girenlerin sınavları arayın hakkınızı enayi yerine konmayınız

Benım raporda zıhınsel işaretlı sınava zıhınselden gırdım bu bır ıkıncısı 2012 sınavında kı zıhınsel sorularla sımdıkı sınavın arasında daglar kadar fark var tabı soruları görmedıgınız kolay dı yok ucgen sormuslar deyıp atıp tutarsınız ıslamıyet öncesı turk tarıhınde dın işlerıne kım bakar onu sormuslar 4 tane ucgen sorusu 1 tane koklu sayı 2 tane carpanlara ayırma zıhınsel kolay dıye zıhınselın anasını aglatmıslar dedıgım gıbı bı haksızlık yok raporda zıhınsel ısaretlı gıdın önce benı şikayet edın

Şikayet edebilirsiniz en doğal hakkınız ancak şahsı mı şikayet edeceksiniz tüm zihinsel engellileri mi? Zihinsel engelli olarak sınava girenlerin raporlarında zihinsel engellidir çalışabilir ya da şu şu alanlarda çalıştırılamaz gibi bir ibare olduktan sonra ve o kişi sınava kabul edildikten sonra hiç bir şey elde edemezsiniz. Zaten eğer öyle birşey olsa tüm sınavın iptali gibi bir durum doğar ki bu da imkansız. 2012 ekpss sınavında da 100 puan alan bir zihinsel engelli atanmıştı ve vali bey çeyrek atınla ödüllendirmişti, ben de o zaman eğer zihinsel engelli birinci ise diğer tüm girenler gerizekalı demiştim arkadaşlara.
Siz şikayet edecekseniz bundan sonraki sınavlarda zihinsel engellilerin sınavının ayrı yapılması konusunda ösym'yi şikayet edin, daha yararlı olacaktır.

bu kadar ayrıntılı mantıklı yazıyı nasıl bir zihinsel engelli yazıyor pesssssssss hadi uyanıklar sizi

kardesım uyanıklık degıl kul hakkını bende sevmem ınan bana genelın sorularıyla bırebır sormuslar yoksa suan turkıye bırıncısı olmustum raporumda zıhınsel ısaretlı aıle ve sosyal polıta zıhınselden gırcen dedı okula kayıt yaptırdım zıhınsel dedı bı sorun cıkmasın dıye ösymı aradım zıhınsel ısaretlıyse raporda sıkıntı olmaz dedı

iyi arkadsım sana bır sey dedıgım yok allah nasıp etsın memur ol sevınırım ben benım nıye zıhınselden engelli dıye sınavaına koymadılar dıye sıkayet edıcem bende anlamakta algılamakta sorun yasıyorum sınavda cok zorlandım benım senınle derdım yok enes kardes ben ben nıye gırmedım dıye kızıyorum calısmıssın kazanmıssın helal olsun kendını sıkma arkadsım ben genelden gırdım 79 aldım zıhınselden gırseydım bende yuksek alıcaktım benım uzuntum o bılseydım bende zıhınselden gırerdım :(

şizofrenılerı 2012 de genelden sokmuslar ılk defa sınava gıren cogu şizofrenıyı zıhınsel yazmıslar ve bu yuzdende soruları zor sormsular ösymı ARA SOLE DERIM DURUMU ANLAT BIDE RAPORUNDA NE İŞARETLI ONU SOLE TURKIYEDIKI ENGEL GRUBUNU BELIRTEN RAPORLARIN COGU FARKLI KIMI SIFOFRENIDE RUHSAL DUYGUSAL ISARETLI KIMINDE ZIHINSEL ISARETLI YENI VERILEN RAPORLARDA GENELDE ZIHINSEL ISARETLI RAPORUN ESKIMI SENIN BENIM RAPOR YENIYDI

raporum 2012 ruhsal duygusal işaretli bos ver enes bır anlık kızgınlık benımkısı geldı gectı hayırlı olsun sıze belkı yerlesemssem 2016 ta bende raporu degıstırırım zıhınsel yaparım iyi aksamlar

zihinsel engellilerin soruları daha zormuş genelden öle duydum ..

fax numarsı ver bende kamera yok ınternetten roporu sorgulayamıyorum fax numarası ver yolıyım zıhınselın nası ısaretlemısler bı bak yada face adresımı verıyım resımlerden gösterıyım sana

Sayın ahuse sen bunları buraya yazabildigine göre sizofren filan degilsin önce kendini sorgula seneye zihinsel yazdiririm raporuma filan diyorsun bu kadar kolaymi rapor almak hastanede yattinmi neye göre %80rapor aliyosun sonra burda atıp tutuyosun asıl seni sikayet etmek lazım önüne gelen rapor alırsa böyle olur ben 3 defa hastanede yattım 12 yıl ilaç kullabiyorum ve ömür boyu kullanicam benim raporu %45 ve kontrollu ve ben genelden girdim hicde sikayet etmiyorum önce kendini sorgula

alksgn ne dıyon sen bee saftirik keyfe rapor veirilermi sana ne hastanemden ister yatar ister yatmam git şikayet et

alksgn;

bende sizofrenim buraya da yazarım senden iyi oturur senden iyi kalkar senden iyi giyinmesinide cok iyi bilirim sana laf yetiştirmesinide cok iyi bilirim işinize gelirse sizofrenlerde insan gelmezse oh ne alaka sizofren bu uzak dur neyi yazamıyor ziforenler cok dogru soylemiş hastalıgı olmayan insanlar bile gidiyor bi tanıdık bulup zihinsel engelli olarak giriyor bi insanın zihinsel girmesi icin aldıgı egitimin de zihinsel engelli bir okul olması lazım bence daha 2 gün önce bana seni yatıralım dedi bende kabul etmedim yatıp yatmamak o tedaviyi kabul etmek yada etmemek benim en dogal hakkım ama senin cıkıpta buraya sen sizofrensin yazamazsın demek senin belkide benzer bir rahatsızlıgın olmasına ragmen yaptıgın en buyuk ayıptır bu yazıyı yazarken önce bi bak dunyanın en unlu matematikcisi de bir sizofren en unlu ressamlarından tut doktorlarına kadar futbolcusundan jaz muzisyenine kadar örnekleri var se bana cıkıp sizofren burya yazamaz diyemezsin

Siz varya kendinizi kandiriyorsunuz bunca kişinin hakkını yiyorsunuz gidiyorsunuz yok ben mutlu degilim yok ses duyuyorum yok morelim bozuk diyip rapor aliyosun sonra epkss giriyosun sinavda basarili olamiyorsun olamazsin Allah nasip etmez goreceksiniz pek yakinda sizin gibiler yuzunden orada düzenleme gelecek epikriz i olmayan rapor alamayacak hastanede yatmayan gozlem altinda olmayan alamicak ikinize soyluyorum ben sizofreniyim deyipte insanlarin ve hakkini yemeyin Allah bir gün o hakettiklerini alır işi kolayına kacmayin bazı menfaatler elde etmeyin yarin bi şekilde emekli olursun bi sikayet edilirsin iptal edilir sonra burda cok yazarsin %80gonderdim 20düştü emekli oldum iptal oldu niye çünkü olmasi gereken oldu sen kendini arkadaslarini devleti kandiriyordun

sen merak etme onlarca epikrizimde var hem devlet hastanesinden hem askeri hastaneden de raporum var

alksgn 7 sendir tedavi görüyorum 2 kere manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde yattım ekipirizm var heyooooo iyi oku biz şizofreniz gerizekalı deil !!! şizofrenlerde gayet iyi yazar çizer ayrıca sıvadan 79 aldım arkadsım sen kaç aldın?düşük bir puanmı bu 7 yıldır gözlem altındayım sürekli tekrarlayan bir hastalıgım var git şikayet et bakalım sonucu ne cıkcak hadi hodri meydan sen bizi şizofren diye soyunan sokaklarda gezen falanmı sandın şizofrenler cok zekidir arkdsım

kimin hakkını yenimişim rapor almak okadar kolaysa sende %45 lik raporunu %80 cıkar hadi bakalım bu kadar kolaysa arkadsım ben rapor oranım düşşün diye 4 aydır doktorumdan şikayetlerimi saklıyorum %80 raporun ne faydası var biliyuonmu hiç bir faydası yokkkkkkkkkkkkkkkk

Üst Alt