Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup da çalışabilen, evlenen, kız arkadaş edinebilen var mı?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
93
Reaksiyonlar
465
Şizofreni olupta çalışabilen evlenen kız arkadaş edinebilen var mı ?

Psikozum çalışmıyorum kpssye hazırlanıyorum sevgilim ise yok hiç olmadı

@seda73838, Remisyondayım genelde hocam. Şu an remisyondayım. Bazen hastalığım azıtıyor, bu gözlerime vuruyor. Görsel algımın değiştiği tarafımca bariz belli. Bu şekilde yaşamaya koşturmaya devam.. Sizlere de geçmiş olsun.

Beni hep aldatıyorlar kadınlara güven olmaz ancak çok zenginsen aldatılmazsın

Evlenmedim çalıştım kısmi bir süre bir kaç sevgilim oldu.

Kızım ve 21 yaşındayım. Hiç sevgilim olmadı ama merak edip cinselliği denediğim oldu.

Başka biriyle telefonda flört etmeye çalışırken hiç unutmuyorum "senin bir hastalığın var mı, ben hiç böyle birine denk gelmedim" demişti. Açıkçası bu konularda iyi değilim.

Sevgili isterdim ama bana göre birini bulabilir miyim bilmiyorum. Hem benim gibi sessiz olacak, hem ponçik olacak, hem doktor olacak 😜😜😜😜

@Pickle,

Bak sende aldatmışsın yani kadınlarla sevgili olunmaz evlenilmez siz katil edersiniz adamı

@Death,
Ne aldatması kardeşim kafan mı güzel. Aramızda romantik bağ olmayıp sadece ortak çıkarlarımız için buluştuğumuzu yeterince açık anlatmadım mı?

@Pickle,
Farketmez evlenmeden ilişki yaşamışsın sonra ilerde erkekleri edepli düzgünüm diye kandıracaksın allah sizin gibilerden Fettanlardan kötülerden uzak tutsun

Tamam sen evlenmeden yiyiştin en modern en havalı sensin en üstün sensin bi de utanmadan reklam yapıyor burada

@Pickle,
ben de bir doktorluk okuyan kızla konuşuyorum boyum 182 kız 175 ama bakalım çok iyi birisi ama ilerisi ne olur bilinmez

@seda73838,
Evet galiba f.ckbuddy olmuşlar:) eskortlara giden de var

43 Yaşındayım / Paranoid şizofrenim. / 21 senedir memurluk yapıyorum / 2 defa evlilik deneyimim oldu.

Birkaç ay önce bir kadınla tanıştım. Elektrik alamadığım için iletişimi erken bitirdim

@Death,
Cinsellik konuşmam gerici derler, konuşurum fesat derler. Ne dicem nasıl davranıcam çıldırcam.
Ne konuşsam olay oluyor, ben neden normal sosyal bir insan gibi uyumlu değilim ya. Bu sosyal ilişkiler çok zorluyor beni.

evlenmeden yiyiştin
Evlilik öncesi cinsel beraberlik. Adına yiyişmek mi dersin? Söyle, söyle de, o da sizin aynanız olsun. Peki , 1-Size ne, 2- Biraz üslup!

Sevişmek neden utanılacak bir şeymişmiş? Vay be! Ağaçta mı oluyor insanlar?

Laf aramızda ama galiba herkes sevişiyor.

Hiç ilişki yaşamayanlar muhtemelen bilemezler ama psikozun varsa veya bipolarsan , eşinin sevgilinin seni aldattığını düşüneceksin. Şeytan burdan muhakkak vesvese verecek. Bu durumda elinden bir kaza çıkar diyorsan hiç bulaşmamak daha doğrusu. Ben 2011 eylülde evlendim 15. senem hala ara ara vesveseler geliyor bunla alakalı.

@Death,
Hacım sana ne ? Hayır sana ne seni ne ilgilendiriyor :) İnsanları bu kelimeleri kullanarak taciz etmen etik değil.

@osmangazi,
şeytanlık bir durum yok. Pskiyatrik vakalara karşı şeytan cin vesvese gibi kelimeler kullanmayın gerçek sanıp daha fazla büyütüyorlar. Bu kelimelerle işi olmayanlar bile onları görmeye başlıyor.

@Polmiks,
Sana ne benim yorumumdan ; karıya yalakalık yapıp erkeklik mi taslıyorsun

@hozgul,
Yok herkes evlenmeden ilişki yaşamıyor; kızın olursa sen izin ver ama sende o genişlik var

Bütün sapıklar bana karşı çete olmuş aranızda beni konuşup ego tatmin ediyorsunuz ; iyi ben de sokağa çıkıp sallayayım o zaman sesini çıkarmayacaksınız özgürlükse modernlik buysa

@Operadaki Hayalet,
Seni aldatıyor o uzak dur ondan üzer seni çok ; kadınların hepsi başka erkeklerle yazışıyor hepsinin aynı anda takıldığı 10 tane sevgilisi var yahu sana hastalık bulaştırır o

@hozgul,
Hocam sevişmek güzel insani ama herkes kolayca erişemiyor buna Eskort var o da onurumusa aykırı.

@Death,
Haklı olabilirsin ama fazla şüphecilik bu da hocam güvenmek gerek insanlara biraz da olsa şans vermek ama evet kadınlar yedekte tutar sevgili.

@Operadaki Hayalet,
Sen bilirsin hayat senin bu devirde kadınlara güven olmaz sürekli sana eskileriyle yaptıklarını anlatacak seni ezecek psikolojin iyice bozulacak

@Death,

Sakin ol yahu. Sen sevişme güzel kardeşim ve lütfen şeyini çıkartıp gezme de. Bırak isteyen istediğini yapar zaten.

bir erkek olarak hiçbir zaman para karşılığı cinsellik yapmayı doğru bulmadım ve yapmadım. sevgili meselesinde ise gerçekten taraflar birbirini gönülden seviyorlarsa cinsellik yaşayabilirler evlilik olsun olmasın ama bazı ahmaklar ne sevmiş ne evli öyle sırf merakından ve zevkinden dolayı hayvanlık derecesine düşmeyi göze alarak yapıyorlar onlara da bir şey diyemem kendi bedenleri sonuçta, ama ahmaklık olduğunu söyleyebilirim, kadın olsun erkek olsun ikisi de bunu yapıyorsa ahmaklıktır. burada hakaret etmiyorum yanlış anlaşılmasın kişinin aklının yetersiz olması manasında "ahmak" diyorum.

@OturanBoğa,

İsteyen istediğini yapar deyip bana yapamazsın diyorsunuz işte bana karşı ittifak kurulmuş burada belli

Üst Alt