Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni olup evlenen var mı?

@samedo99, sizin durum daha farklı Normalde emekliliği haketmişsiniz Ama malulen emeklilik için asgari %60 oranlı heyet raporu istiyorlar. Siz de bilirsiniz. Belki bu sebepten dolayı sizin emeklilikte sıkıntı çıkmıştır. Bu konulara çok hakim değilim. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Uyku sorunu var uyukluyorum sabahları birde alay ediyorlar psikiyatrik engelli olduğum için günler öyle geçiyor

@Elijah, Ara karar da araştırma hastanesi 6ay takip edelim diyor aslında SGK bin istedigi o anlık durum bildir tedavi geçmişi istiyor ilaç raporu var tabi var rapor ama hastane öyle diyor işte yarın heyet beni görmek istiyorlarmiş görseler ne olacak 6ay kararı orada bana soylecekler herhalde yüzüme karşı

Yıllardır beni tamamıyla kabullenecek eş arıyorum?
ÇOK ÇOK DEZAVANTAJLIYIZ BİZLER ENGELLİ OLARAK.

@Elijah, Öyle dedi asistan doktor ama ben zaten 6 aydan fazla bulunduğum ilçedeki psikiyatri doktorumdan takipliyim son zamanda 21 defa ziyaretim olmuş doktoruma bugün gittim yanına randevum vardi

@ŞamilBasayev67, bana yesil kart cikarmazlar cunku eve bir maas girmesi bile borc cikarmak icin yeterli sebep akp icin

@[NirvaNa], evet benim gittigim doktor da öyle dusunuyor. Cunku hic bu psikolojiyi tatmamiş tatmadigi icin de anlamasi imkansiz.

Hayatta evlenmekten başka güzel şeyler de var evleneceğiz de ne olacak bende istiyorum evlilik fakat hastalığım var yani

iş yok güç yok işi olmayana kızda vermezler ben çoktan sildim kafamda ailem evlenmiş boşanmış olsun dediler ben olmaz dedim

evli olup psikiyatrik rahatszılığı bulunan arkadaşlar varmı

Psikiyatrik hastalığı olan benden örnek verecek olursam şizoaffektif hastalığımı genetik olarak dedemden aldım. Sadece o değil. Aile kütüğümde hastalık olarak herşey bende var. Huyum, simam, bakışım bile dedemi andırıyormuşum. Dedem ailesine çok eziyet çektirmiş, hastalığından dolayı. Ben bunu yapmak istemiyorum. Artık genetik geçiş benle son bulsun istiyorum ve evlilik düşünmüyorum. Tabi ki Allah büyük konuşturmasın. Zaten ilaçlar yüzünden erkeklik yok. Kısaca evlilik düşünmüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

@anonymous, Depresyonda gibiyim.Kendimi evlenmeye birini bulmaya zorlamam lazım.Eğer çocuksuz birisi yaşlanırsa katakulliye getirip parasını çalıyorlarmış.

Geçen gss geri ödemeyi almak için ptt ye girdim.3 kişi var.İkisi beni rahatsız ediyor diğer yaşlı kadında onlardan ama ses yok.Neyse engelli maaşı bağlandı iki dürterim bundan parayı alırım diye taciz ettiler.Güvenlikte pek güven vermiyordu.Sonuç iki üç telim gitti ve her yerde bekleyen böyle mallar var.Çocuk sahibi olmak lazım.Fırından ekmek alan bir adamı da delirtmişler.Adam yere bakarak yürüyor.Genç iki tane otuzlu yaşlarda şerefsizde halini görsün adamın diyor.

Üst Alt