cyberman
arkadaşım cevabı yukarıda yazmışım zaten neden okumadan cevap veren yok mu diyorsunuz ?
sizin hangi gruptan sınava gireceğiniz Aile ve Sosyal Politikalar tarafından belirlenecektir ... EKPSS 2018 de olursa Başvurular başladığında önce bulunduğunuz ildeki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne gidip ÖN KABUL VE TAAHHÜT BELGESİ Dolduruyorsunuz ve o aşamada belli olmaktadır ... Sizin kendi insiyatifinizde olan bişey değil ...
Zihinsel Bölümünden girmek için Ekstra RAM Raporları ( Rehabilitasyon Rapaorları ) , Zihinsel Okul Mezuniyeti ya da Zeka Geriliği vs gibi engelinizi ifade edici belgeler olmak zorunda. ÖSYM ; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığında Zihinsel işaretlenmiş olan Raporlardan bile ekstra evraklar talep etti bilginize ..
yani buradaki kişiler şundan girersin bundan girersin diyemez biz karar veremeyiz buna
ilgili birimdeki kayıt esnasındaki o arkadaşlar karar verecekler ama genellemeye bakarsan ben de şizofren hastasıyım ve bizim hastalığımız duygusal bir hastalık yani zihinsel değil bu yüzden yüzde 90'ı genel kategorisinden giriyor sınava bilgin olsun
sizin beyninizde gerilik var mı ? yani renkleri dahi karıştırıyor musunuz ? yada hala matematik de lise 1'e gidip de çarpım yapamayan bu tür hasta kardeşlerimiz var
bunlar özel eğitim merkezlerinde devlet tarafından destek almalarına rağmen hala istenilen seviyeye gelemiyorlar
misal sen Türk Parasından kaç 0 atıldı dese sınavda bilmez misin ? (çıkmış soru)
yani bu tür hastalar gerçekten rahatsız kişiler beyin olarak, geçen sene çıkmış sınav sorusunda hatta ön lisans'da saat 12,30 ise aşağıdakilerden hangisi bu saati gösterir diye sordular
yani arkadaşlar siz bu kadar geride misiniz beyin olarak ?
yapmayın ya, kimsenin hakkını gasp etmenin anlamı yok, o arkadaşlar o soruları bile çözemiyorlar emin olun, size zihinsel deseler bile ben zihinsel değilim demeniz gerekiyor
neyse ALLAH kalbinize göre versin, başarılar diliyorum şimdiden
inşallah herkes hakkı ile atanmış olur ve hak ettiğimiz değeri, hak ettiğimiz hayatı yaşamış oluruz