Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni teşhisi ile malulen emekliliğe başvurdum, reddedildi! Ne yapmalıyım?

kor4y

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi günler arkadaslar.Ben 3 ay önce malulem emeklilik için basvuruda bulunmustum ne varki red cevabı aldım .Aydın adude 2 ay hastahanede ve aydın nazilli de 2 bucuk ay yatmama ragmen (şizofreni hastalıgım) bana red cevabı verdıler.Bu konu da nasıl bır surecle ilerlemem lazım yardımcı olurmusunuz

kor4y

Doktorlar "anksiyete" mi yazdı da emekli olamadın. BİRAZ ANLATIRMISIN ARKADAŞIM...

yok daha orasını bilmiyorum ne yazdıklarını ama red cevabı geldı.dosyada yazıyordur sanırım

ANKSİYETE BOZUKLUK olabılır tekrardan basvuru yapabılırmıyım yardımcı olacak varmı bu konuyla ilgili

Ben tekrardan başvurmuştum. Bunun için belli süre geçmesi gerekiyormu bilemiyorum. 170 e sor istersen onlar bilebilir, onların cevabına göre tekardan başvuru yaparsınız.

bır sorayım bakalım ne dıyecekler 170 e bende tam bılmıyorum işler nasıl işliyor bu sayfadan ogrenmeye calısacam

Birde seni daha önce malülen emeklilik için hastaneye sevk yapan SGK yada sorabilirsiniz.

benı bugun sgkdan aradılar .Sgkya cagırıyorlar hiç bişey anlamadım inanırmısın

bana daha hıc bısey soylemedıler e devletten takıp edıyorum red yazıyordu .Bir orasını bılıyorum

kor4ye
Bende başvurdum %80atipik piskoz işlevselliği duzelmeyen çalışarak hayatını kazanamaz raporum var bekliyorum sanırsam olmiycak malululk çok zor bir emeklilik

sedat gecmiş olsun sana.Ben e devletten takıp ettım olmadı ret cevabı aldım ama tekrardan basvuracam dedıgın gıbı cok zorlastırıyorlar.Surıyelılere bedava para verıyorlar ama kendı vatandaslarını dusunmuyorlar..

su anda bıle calısamıyorum malulen olunca ne farkederkı

@kor4y ret sebebi ne açıklarmısınız
ayDÜNYAvazo
doktor kasten yazıyor bilerek ............. yapıyor şizofreni hastasısın sırf emekli etmemek için anksiyete yazmış şerefsiz doktor

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM!

Tabi ki bilerek vermiyorlar.

neden bılerek vermıyorlar tam anlamadım ayDÜNYAvazo

@BÜTÜNÜYLE FARKINDAYIM! elıme daha evraklar gecmedı.Gecınce bende bılgı sahıbı olunca yazarım muhakkak buraya.Yanı dıyorsun emeklı olmasınlar dıye elınden gelenı yapıyorlar

kor4y

Ellerinden ne geliyorsa yapıyorlar, emekli etmemek için bizleri.
Hafif engel ve özür oranı olan hastalıkları yazıyorlar, böylelikle emekli olamıyorsun. Açık açık "sen hasta değilsin" demek istiyorlar.

Merhaba ben şizofreniden malulen emekli oldum. Çok ama çok zorlu bir süreç Allah hepinizin yardımcısı olsun. Psikiyatrik hastalıklardan emekli olmak çok zor. Ben aylarca hastanelerde yattım.Aylarca git gel uğraştım.

aynen bunları öldürüyorlar boşa öldürmüyorlar vatandaş haklı

Aydoga bıraz anlatırmısın hem yardımcı olursun bizede ne yapmamız gereklı

malulen emekliikde red cevabına nasıl itirazda bulunurum.

arkadaslar malulen emekliikde red cevabına nasıl itirazda bulunurum.Bişey bimiyorum fazla bu konu hakkında üniversite hastahanesınden bilgilerim izmire gidiyor oradan red kararı cıkıyor .Bunun ıcın ne yapmam lazım bir yardımcı olsanız .Sımdıden tskler

Onun için ekstra bişeye gerek yok verilen karar itiraz ediyorum diye standart dilekçe olmalı zaten sgk da, onu verip tekrar değerlendirilir son çare mahkeme ye verirsin olmazsa

kor4y..hocam itiraz tabii ki en doğal hakkın,ama mahkeme süreci insanı daha çok hasta eder inan birde hastalığını baz alırsan..o yüzden bence eğer 6 ay geçtiyse üzerinden daha iyi bir hastahane ye müracat edip yeniden rapor al derim ben,giderken de yanına hastalığın ile ilgili ne kadar ergüman varsa hepsini götür..yanlış anlamassan benim naçizane fikrim bu kolay gelsin geçmiş olsun.

arkadaslar tsk ederım sızden bişeyler ogrenıyorum elımden ne gelırse yapacagım

kor4y

Merhaba. 23.09.19.da "beni bugün sgkdan aradılar. Sgkya çağırıyorlar hiç bişey anlamadım inanırmısın" diye yazmıştınız. Gittiniz mi sgk.ya, ne dediler?

şizofreniye vermelerı lazım bu hastalık iş yapma yetisini baya götürüyor en ağır psikoz.

ankyra gittim sskya olumsuz sonuc vermişler .Bende tekrar yatmayı dusunuyorum ıtıraz edecem ama bilmiyorum nasıl itiraz edılecegını

SGK Yüksek Sağlık Kuruluna yazılı olarak itiraz edeceksiniz. Emeklilik icin başvurduğunuz SGK müdürlüğüne gidip itiraz etmek istediğinizi bildirin. Yüksek Sağlık Kurulunun kararı olumsuz olursa dava açmanız gerekir.

ben bir örnegini istiyecem.Sgk bana uzak geldi fethıyede evraklarım gelince bilgiyi doğrulatam

Üst Alt