Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofreni teşhisi ile malulen emekliliğe başvurdum, reddedildi! Ne yapmalıyım?

merhaba

arkadaslar heyetten bugun yuzde 65 rapor aldım.Malulen emekli olabilirmiyim ne yapmam lazım emekli olursam ne kadar gecer elime

Malulen emekli olmak için ssk sizi hastaneye sevk edecek o rapor geçerli olacak diye biliyorum eminde değilim sizi yanıltmış olmayayım

tekrardan yani hastahaneye gidecem cok garip

2008 sonrası emekli olacağınızdan aylık bağlama oranı düşük olur
en kötü senaryo ile 1500 Tl alırsınız
çünkü hükümet en düşük emekli maaşı bu olacak şeklinde açıklama yaptı en son.

primleriniz çok yüksek yatmışsa fazla da olabilir bence.

ilk once sgkya basvuruda bulunmam lazım degilmi sungate olmazsa sosyal yardımlaşmaya basvursam mı dıye dusunuyorum

emeklilik için tabiki sonuna kadar uğraş derim

olmazsa elindeki raporla yardımlara başvurabilirsin
raporunda "tam bağımlı" yazıyorsa, evde bakım hizmeti de olabilir bakıcın alır en son 1460 tl idi sanırım maaş.

cok tsk ederim yardımcı oluyorsun Allah muradını eylesın kardesım

kor4y

Merhaba en son malulen emekli olmak için uğraşıyordunuz son durumumunuz nedir? Beni aylarca hastanede yatırdılar Bir sürü testte tabi tuttular bir sürü dr gorusturduler ondan sonrasında uzunca bir tedavi ve gözlemin sonucunda dr bana seni malulen emekli edelim dedi. Bende sesler ve halüsinasyonlar hiç kesilmiyor azalıyor ama bitmiyor.Hiç rahat vermiyorlar

Üst Alt