Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenilerin yararlanabileceği/kalabileceği bakımevi var mı?

Hastaneden Dr. görüştükten sonra Sosyal Hizmetler il Müdürlüğüne gidebilirsiniz. Bakım evinden ziyade Engelli rehabitalasyon ve yaşam merkezi diye geçer böyle yerler. Dr. hemşiresi olan kurumlardır. ziyarete gidebilir ve gerektiğinde ev izni alabilirsiniz. Abinize sadece kendi sağlığı için burada bulunması gerektiğini, istediği zaman sizinle görüşebileceğini anlatın.

Bence bakımevine yatırmayın bu sefer daha kinlenir kacar size zarar verir depo igne vurdurun durumu agırsa 15günlüktercih edin ama siz kafaya takmışsınız Allahtan ailem iyi yoksa sizin gibi yalnızlıga ölüme terk ederdi beni bende agır oldum o anlatamayacagınız şeyleri yaptım cogu buraya yazılmaz ama onu terk etmeyin kimler düzeliyor hayal bile edemezsiniz o büyük ihtimal hastane cıkışı ilacları icmiyordur ikna edip igne vurdurun UNUTMAYIN AYNI ŞEY SİZİN COCUGUNUZUN BAŞINA GELSE NE YAPARDINIZ!!!

Kalem

abla tekrardan merhaba ben sosyal hızmet merkezıne gıttım abımın raporunuda gosterdım %80 raporu var fakat ağır engellı olmadı ıcın hemen yatıramıyorlarmıs o yuzden aylardır beklıcekmısız cok sıra varmış abla benım kardeşimi hemen yatırmam gerekıyor kardeşım suan hastanede yatıyor hastaneden cıktıktan sonra hemen bakım evıne yatırmam lazım ne olur bır akıl fikir verin bana

chauche UNUTMAYIN AYNI ŞEY SİZİN COCUGUNUZUNDA BAŞINA GELEBİLİR ONU YALNIZLIGA TERK ETMEYİN yazdıklarımızı görmezden gelirseniz başınıza cok iş gelebilir biz sizin iyiliginiz icin ugraşıyoruz umursamayın bakalım ne olacak

hastaneye yatırmak iyi birşey değil bende yatırıldım orada kafayı yiyordum normalde intihara karşı olan intihar düşünmeyen biriyken hastanede aklıma intihar düşünceleri geliyordu oranın verdiği sıkıntıyla. doktorlarda nasıl olsa tedbir almışlar hiç bir şey yapamam düşüncesindeydiler ama ben onlara yapılabileceğini ispatlamak için tavandaki lambayı söküp çarşafın içinde kırıp onların görebileceği bir yere koydum bir kaç gün sonra taburcu ettiler. ayrıcaa hastaneden çıktıktan sonra oranın boğuk ve sıkıcı havasının etkisini 2 hafta üzerimden atamadım bencede yatırmayın hastaneye.

tb2nhf

hm orayı hiç bilmiyorum yatmadım hiç bakım evine ama yorumlara göre hastaneden kötü görünüyor.

Üst Alt