Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenim. Bana emir veren uzaylılar görüyorum. Ne yapmalıyım?

Ahmet T

Aktif Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
123
banyoda duş alıyordum halüsünasyonlar kameraya aldık dediler intihar etmezsen internete verecez dediler ne var bunda diyorlar bıçağı al kalbine sapla sende kurtul bende kurtulayım diyorlar kendini as yoksa çıplak olarak çektiğimiz videoyu internete koyarız diyorlar ama ben intihar etmem kardeşlerim nasıl kurtulacağım

İnternete koyun ben de izleyeyim de bakim ne diyecekler...üstüne git üstüne gelenlerin...

Olmayan insanlarlamı konuşuyorsun
Geçmiş olsun
Psikoloğa Görünmenizi tavsiye ederim

11 yıldır doktora görünüyorum denemediğim kalmadı en son klozapin bir de clopixol iğnesi var şizofreniyim

Bu hastalıkları bilmiyorum fakat hiç bir şey sizden ve hayatınızdan önemli değil.Asla pes etmeyin,savaşın ve kazanın.Gerekirse doktorunuzu değiştirin.

kokteyl igne vurul hiç birşeyin kalmaz

Prolixin 2 haftada 1 al iğne

Kesin iyileşeceğine eminim

Ne şizofrenler gördüm bu iğneyle bi kaç günde iyileşiyor
Çok eski ilaç 60 yıllık falan ama kesin çozumu bu
Ben kullandim çok durgun maske yüz yapiyordu, yan etki şikayetim buydu doktorda baska ilaca gecti
Ama mutlaka prolixin i doktoruna bahset
10 15 liralık ignedir, piyasada var bulunuyor ama eczacıda bulacagini sanmam getirmelerini isteyeceksin, motorlu kurye getirir alırkurtulursun benden garanti!!

Ahmet T

Bende de ilaç olarak aynıları var. Ama clopixol iğneyi bıraktım. Leponex yetiyor.

norodol vurul 10 mg kutuda 5 adet var günde bir tane aynı anda zepraxsa 10 mg hap yut 2x1 günde ikitane igne bittiginde 5 tane yeterlidir kesersin hapa devam ama 2x1 den sadece hapı yutarsın hayatın düzene biner bana dua edersin

sen beni dinle prolixsin iyi degil leponexte clopiksolda iyi degil senin çaren bende kaç arkadaşım bana dua ediyor şizofren tecrübelerimi anlatıyorum akıl hastanesinde böyle yapıyorlar 6 ay akıl hastanesinde yattım BUNA NAL DİYORLAR HEMŞİRELER NALLA YIN DİYOR NAL (norodol,akineton,largatildir)

Arkadaşlar,

İlaç konusunu uzmanlarla görüşmek daha münasip olmaz mı?

Ahmet T

siz şizofreni değilsiniz...şizofren hastaları ben şizofreniyim demezler asla..gördüklerini duyduklarını gerçek sandıkları için bunun halüsinasyon olduğunun bilincinde olmazlar..eğer siz bunların bilincinde iseniz psikotik bozukluk veya psikoz diye biliriz yada bipolar Affektif..Ama şizofreni değilsiniz..

doktorla konuş bendede oldu fotograf çekme olayı biişii olmaz aldırma gördüklerin ne renk o öneemlii kırmızımı yeşilmi siyahmı söylermisin

normal insan gibiyse aldırma ilaç istd dokktordaan

sizde 3 harfli yani cin musallatı var büyük bir ihtimalle bu tarz hastalıların büyük çogunlugu cinler yüüznden iyi bir metafizik uzmanına gözükün internete google yazın hakan kenan hoca salih memişoglu bunlara bir gözükün derim

en temizi elektrik bitane kalmıyo cinler vucutta ilaçlar boş ben çareyi 220 volt elekttikte buldum .

hocalara okutma paran giider ve daha kötü olursun demedi deme

Sevkat hayırdır one öyle 220 volt elektrik napıyorsun ki ona?

insan gölgesi gibi bişeylerr elektrikten hoslanmıyorlar bunu denedim içimden çıktılar rahatım kuran okumak ve hoca fayda etmedi son çare 220 vol verdim çıktı cin magnetik mıknatıs gibi bedenleri var şimdi halisilasyonlar bitti

evet beni cin çarptı musallat oldu şeytan çok hocaya gittim faydasını görmedim en son gelen hocayı tehdit etmişler karışma ona demişler korkutmuşlar bendekiler

gördüklerine aldırma bişeye güçleri yok ilaçlarını kulllan insan seklinde görüyosan onları tehlikeli degiller kıllı olanlar sıkıntılı 4 yılda sabret hemenn bitmezler geçmiş olsun sana

pleiadesliler diye bir arat

OğuzHan55

durmadan hayal kuruyorum halüsinasyon görüyorum ve hep içime atıyorum ister paranoid şizofreni olsun ister musallat olsun ölmeye yatıyorum clopixol ile biraz rahatladım ikinciyi vurdurdum paranoid şizofreniyi araştır ister üstelik bende daha neler var neler

Butunuyle farkindayim

Norodol kullandim ise yaramadi simdide xanax 1000mg serek abiliayf kullaniyorum norodol bise yapmiyor

halü gördüm ay ileriliyor geri geliyor tekrar ilerliyor ondan önce gökten ses geldi

Ahmet T

paranoid şizofren şizofrenin Altıdır şizofrene yakın demek..yüzde yüz şizofrenden bahsettim ben..şizoaffektif yada paranoid şizofrensin...yüzde yüz şizofrenler olayların hiç birşeyin farkında olmazlar...İç dünyalarında yaşadıklarını günlük hayatta eyleme geçirirler..

%100 şizofren nasıl oluyor bilipmi konuşuyon bilmiyonmu şizofrenin 5 çeşidi var paranoid tip şizofrende şizofrendir zaten neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamıyorum

Paranoid şizofren Şizofrenin bir altıdır şizoaffektif gibi..merak etmeyin herşeyin bilincindeyim..Bilmeden de konuşmuyorum..şizofreni kendi başına bir hastalıktır..ve bunun alt tipleri vardır paranoid şizofren gibi..

şizofreni kendi başına hastalık degildir şizofrenin belirtileri vardır bide çeşidi vardır her şizofren mutlaka bir çeşide girer 5 çeşit şizofreni vardır bunlardan birini mutlaka karşılar hiçbirşey bilmiyorsunuz

paranoid şizofreni diye hastalık farkında olan şizofrenlere mi deniliyor

kısmen öyle en kötü şizofreni dezorganize şizofrenidir benim düşüncem bu doktorlar hepsini agırlıgını aynı görüyor ama
bana göre en iyisi paranoid tip şizofreni ilaca hemen cvp verir dezorganize olsaydın altına sıçardın benim bir tanıdık var dezorganize altına sıçıyor beterin beteri var haline şükret iyiki paranoid tip şizofreniyiz benkide paranoid tip şizofreni

ilaç fayda ediyor öyle mi 3 gün oldu ilacı bırakalı ilacın yan etkisiyle uğraşıyorum bea ne iyi gelmesininden söz ediyon

Üst Alt