Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şizofrenim. Bana emir veren uzaylılar görüyorum. Ne yapmalıyım?

insanlar o kadar acı çekecek bir de cehenneme mi girecek ?

İnsanoğlunun dünyaya gelmesi imtihan olmak içindir. İmtihan, “MİHNET” kökünden gelir ki, manası sıkıntı, acı, ıstırap demektir. Bu sebeple, imtihanda sıkıntının, acının olması imtihanın en önemli bir malzemesidir.

Ben kendimi hep sanki derin bir hipnozdayımda zaman distansiyone olmuş ve bir gün uyanacağım bütün olanlar bir yalanmış gibi geliyor görüyorum

eziyet ediyorlar ölmeye yatırıyorlar küfür ediyorlar sevmediğim insanların şekline giriyorlar

Dr la konus burda bilmeyen insanlarda var yanlis yondendirilmesin hastaliklar konusunda dr a danis bilmeyenlere degil

Ahmet T
Ahmet kardeşim bunlar cin musallati Salih Memişoğlu hocaya ulaş o bu işin ehli. Cinler intihar ettirmek ister hangi doktora gitsen bunu çözemez. Doktorluk değil bu mevzu.

Ahmet T
Bu dünyadaki cektiklerinizdrn hesaba çekilmeyeceksiniz ayrıca gunahlariniza kefaret olacak sabir Allah'tan öfke şeytandandır ibadet edin

Hangi cin cin ali mi ?:p Tabii kesin cin musallat olmuştur nedense hep garibanlara musallat oluyor bu cinler bir kere de Trump a falan musallat olsalar ya ???

sokrates

sen onların ilaç kullanmadığını nerden biliyorsun Ankaraya yakınımın yanına gitmiştim komşusu doktora gitmiş ilaç yazmış ben delimiyim demiş doktorda bu üleyi yönetenler kullanıyor cesaret hapı onlar deli mi demiş

Üst Alt