Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şizofrenim. Bana emir veren uzaylılar görüyorum. Ne yapmalıyım?
İnsanoğlunun dünyaya gelmesi imtihan olmak içindir. İmtihan, MİHNET kökünden gelir ki, manası sıkıntı, acı, ıstırap demektir. Bu sebeple, imtihanda sıkıntının, acının olması imtihanın en önemli bir malzemesidir.
Ahmet T
Ahmet kardeşim bunlar cin musallati Salih Memişoğlu hocaya ulaş o bu işin ehli. Cinler intihar ettirmek ister hangi doktora gitsen bunu çözemez. Doktorluk değil bu mevzu.
Ahmet T
Bu dünyadaki cektiklerinizdrn hesaba çekilmeyeceksiniz ayrıca gunahlariniza kefaret olacak sabir Allah'tan öfke şeytandandır ibadet edin
Hangi cin cin ali mi ? Tabii kesin cin musallat olmuştur nedense hep garibanlara musallat oluyor bu cinler bir kere de Trump a falan musallat olsalar ya ???
sen onların ilaç kullanmadığını nerden biliyorsun Ankaraya yakınımın yanına gitmiştim komşusu doktora gitmiş ilaç yazmış ben delimiyim demiş doktorda bu üleyi yönetenler kullanıyor cesaret hapı onlar deli mi demiş