Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı olmak istiyorum ama, sizin fikirleriniz nedir?

benim 45 derece ne kadar uzarım? kaç saat sürdü sizin biraz detaylı bilgi alabilirmiyim yoğun bakım falan ben çok korkuyorum:( nasıl narkoz verildi? falan?:(

şimdiden geçmiş olsun :) hakkında hayırlısı olsun inşallah :) ben 4 kez ameliyat oldum :) hiiiç korkmaaa kendine ve doktoruna güven gerisini ALLAH'A bırak :) inşallah sağlıklı bi şekilde dönersin tekrar buraya :)

Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.bir şey sorucam dikiş değil zımba yapılıyormuş?bir de bende ters s varmış erkek skolyozuymuş :)

herkese slm

Mrb arkadaşlar bende skolyoz ameliyatı olucam ama biraz endişem var acaba aranız da ameliyat olan varsa bana yardımcı ola bilirmi kormam normalmi yoksa benmi çok abartıyorum sizce
:confused:

allah şifa versin çabucak iyileşirsiniz inşallah

ben 16 aralık 2011 de ve 30 aralık 2011de hacettepede 2 kez ameliyt oldıum...bn öncedende anlattıgım gbi cerebral palsyli skolyoz hastaasydm....şimdi iyiym allaha şükürrr

Ben Ağır skolyoz hastasıyım 1. dereceden 2 büyük ameliyat geçirdim 3. ameliyatı olmam gerekiyordu olmadım. Allah yardımcın olsun, büyük bir yük.

Bu başlığı her okutuğumda korku ve heyecan sarıyor beni... Tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum... En kısa zamanda bende düşünüyorum ve bir an önce görüşmelere başlayacam...

23gün kala...

Ve sonunda ameliyat tarihimde belli oldu arkadaşlar...4Haziranda hastahaneye yatıyorum 6 ya da 7sinde ameliyata giriyorum ve okadar çok korkuyorumki:'(

Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun.ameliyat olacaklar doktorlarınızı iyi araştırıpta olun derim.

inşallah çok başarılı geçer.aynı tarihlerde biricik kızım da skolyoz ameliyatı olacak.rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin .rabbim bütün şifa bekleyenlere acil şifa verir inşallah.allah herkesin yardımcısı olsun.

Ameliyat olamadım..ağrıdan ölüyorum..testlerde sürünüyorum....

1 Senedir burda bangır bangır ameliyat oluyorum diye yazdım çok mutluydum 7senelik sırtımdaki yükten kurtulacaktım.Her şey hazırdı pijamalarım özellikle önden düğmeli alındı iç çamaşırlarım hasta bezlerim aklınıza gelen gelmeyen herşey saçı kendi kendine yıkayan bez bile almış annem herşey belliydi hastanenin bilgisayarına 7Haziran sabahı 8de giriyordum ameliyata.Her muayeneden geçtim her şey hazırdı taki 6 Haziran öğlen 2ye kadar..Ehlers Danlos Sendromu Tip6'dan şüphelenildiğini ve bununda ameliyatta hayatımı kaybetmeme neden olacağını öğrenene kadar.Ben her şeyi göze almıştım her gün ölmektense bi kerede ölmeyi her şeyi...ailem istemedi bilmiyolarki ne kadar ağrım var hem ben inanıyordumda sağ salim çıkacağıma...Şimdi genetik test peşinde koşuyoruz.2 genetikçiye gittim ikiside oyalıyor kanımı aldılar resmen kullanıyorlar vakit geçirmece...İnşallah şu testi bi adam gibi yapsınlar ehlers danlos çıkmasında bir an önce olayım inanın hiç iyi değilim.şubatta 45ti şubattann hazirana kadar 8 derece artmış ve yaşım 21 sizde biliyorsunuzki büyüme çoktan durdu ve durmasına rağmen ilerliyorsa daha çookkk ilerleyecek demektir..artık görüntümüde sorun etmeye başladım belki az ama o kadar belli oluyorki..ameliyat için kilo vermemi söylemişti doktorum 11kilo verdim 56 oldum daha 6-7 kilo vermeyi düşünüyorum kim bilir o zaman ne kadar çıkar.inanın geceleri uyuyamıyorum istediğim tarafa dönemiyorum ayağım kasılıyor.bu sabah yürüyemicek kadar kötü tutuldu ayağım kolum omzum deseniz en ufak bi telefonu kaldırsam ağır gelmeye başladı.dışarı çıkmıyorum sanki herkes bana bakıyor gibi geliyor iyice psikolojimi etkilemeye başladı aynaya baktıkça ağlıyorum:( zaten tek başıma yıkanamıyorum annem yardımcı oluyor neden bukadar ağrı yapıyor bilmiyorum ama kemiklerim dışarı çıkmaya başladı onunda çok etkisi var sanırım.geceleri sıcaktan uyuyamıyorum diye biliyor ailem ama ben sırtım battığı için başka yana dönsem o yanım battığı için uyuyamıyorum her şey gün geçtikçe daha kötüye gidiyor...çok asabi olmaya başladım ama dayanamıyorum sanki bu hastalığımın korunmasızlığını öyle çıkarıyor gibiyim :( sizinle paylaşmak istedim bu kadar şeyi okuduysanız ne mutlu bana çünkü kimseye anlatamıyorum üzülmesinler diye...iyiki varsınız engeldaşlarım :(

Okudum ama yazacak birşey bulamadım. Sadece okudum...

Üst Alt