Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı sonrası hangi oranda rapor veriliyor?

merhaba bnde kolyoz amlıytı oldum hatta 4 kez oldum rapor almk ıcın napmm lazım 2 kere aldım dusuk rapor verdıler

şimdi yüzde 52 almış ama sadece skolyozdan alması imkansız benim de raporum yüzde 71 ama skolyozdan 25 vermiş sadece
başka hastalıklarımda var

göğüs hastalıklarından problemin varsa en az yüzde 20 veriyor ama solunum testini başarısız geçmen lazım, ki o da nefes problemin varsa yoksa yüzde 0 veriyorlar

geçmiş olsun

gogus yuzde 20 fiskıyatrı 25 fızık 3 ama pıskytryı yrıne fızık yada ortepdı almak ıstyroum vere bılırler mı yanı ıse gırcem almıyoalr

Merhaba ben Afyonda aldım engelli raporunu ciğerlerimle ilgili de nefes testine girdim öyle aldım çok iyi üfleyemiyorum ya da cok yürüyünce tıkanıyorm gibi ama bana da 2 hastahane vermedi rapor bu işin peşini bırakmayın sağlıcakla kalın

PINAR bende ameliyat olduğumda ameliyat olduğum hastaneden akciğer ve ortopedi den aldım

Merhaba. Ben çok önce skolyozdan dolayı %40 engelli raporu almıştım. Ama 4 yil önce iki kez ameliyat oldum. Sayısını bilmiyorum ama cok fazla platin var. Hareket kisitliligi var doğal olarak. Günlük hayatta cok zorluk çekiyorum. Ama ben raporumu kaybettiğim için tekrar çıkartmam gerekiyor. Okulumda hiçbir bilgi vermediğim halde engelli gozukuyorum. Bu belgeyi tekrar almanın yolu ayni prosedürlerden geçmek mi? Ve ameliyat olduğum için verirler mi? Sadece okulumda kullanmak icin %40 engelli raporu lazım.

Merhabalar,

skolyozdan otuz yıl önce ameliyat oldum. Geçen ay engelli raporu almak için heyete girdim. Ancak ortopedi hiçbir oran vermedi 0 olarak görünüyor raporda. Skolyozdan oran vermiyoruz dedi doktor.
Göğüsten %20 verildi.Test yapıldı buna göre %20 verdi doktor.
Fizikten de fıtık olduğu için verildi.
Rahim alondığı için de % 15 verildi.
Kulakta işitme kaybı var buradan da bir oran verildi.
Toplamda % 43 gibi bir oranla raporunu aldım.

Ancak benim sorum skolyozdan neden oran verilmiyor. Skolyozlu ameliyat olmuş kişi sağlam mı olmuş oluyor?

Değerli arkadaşlar bendede skolyoz var ama görmediğim doktor kalmadı. Özelikle ortopedi oranı yok diyor vermek istemiyor. Fizik tedavi de ben ne yapacam Allah için bana yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt