Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ameliyatı sonrasında yaşanan ağrı ne zaman geçer?

• Konbuyu başlatan kusursuzakinci
  • Başlangıç tarihi
aslan2695 geçen yere aniden eğilip kalktığımda benden de aynen artarda küt sesi geldi 2 kere
bir gün ağrım oldu sonra geçti
ani hareket normal insanı bile sakat edebilirken bizler için çok çok tehlikeli

aniden yere eğilip kalkmak çok tehlikeli dizleri çökerek almak en sağlıklısı ama her defasında unutuyorum diz çökmeyi direk eğiliyorum
alıştırsam kendimi iyi olacak
geçmiş olsun size de

@kusursuz.

Akif Kardeş Öncelikle geçmiş olsun. zor bir ameliyat sürecini atlatmışsın Seni canı gönülden kutluyorum aynı süreçlerden bende geçtiğim için Senden Birazdaha fazla SABIRLI olmanı istiyorum.
ameliyat senin ruhun duymadan uyutularak ( NARKOZ ) yapıldı .

OPERASYONDAN SONRA
vücuduna tahminimce ALÇI veya PLASTİK KORSE takılmış olması lazım inan bana hepsinden kurtulduğunda çok mutlu huzurlu ve sağlıklı olacaksın ama şimdilik ağrılarında olacak Yanmalarında olacak.

Sana tavsiyem Beynini başka şeylere yöneltmen Örnek veriyorum . aç internetten THE WALKİNG DEAD 'ın ilk sezon 1.bölümünden izlemeye başla :) kitap oku Bol bol su tüket yediğine dikkat et . VE sırt üstü yatmaya özen göster. bu düzelme sürecin uzun bir süreç ama sonunda kazanan yanlızca sen olacaksın.

Sağlıklı sıhhatli günler dilerim sana akif kardeş...

Üst Alt