tüm arkadaşlara öncelikle geçmiş olsun diyorum.bende skolyoz olduğunu biliyordum çünkü ablam ve ababmdada vardı bend eolan aynı sorunlar geçen haftay kadar doktora gitmedim (28 yaşındayım) ihmallik mi dersiniz vurdurmum vuymazlıklı mı bilmiyorum adını sizkoyun ama son zmaanlarda boynumda müthiş bir ağrı başladı daynamadım ve gittim boynumun benim yaşımd aolan bir teişkinikiden çokçok daha yıpranmış olduğunu belirtti ve tabikii deskolyoz olduğunuda çektirmiş olduğum filmlerde fııtk başlangıcının olabileceğini ve bana ilaç ve jel tadavisini yanında uygullamam gereken eğsersizler verdi aslında ben sporla uğraşan biriyim verdiği egsersiz leri ben zaten yapıyordum aceba ben farkında olmadan tedavi mi etmişim kendimi yıllardır bunu anlayamadım ineternnetten baktığım zaman çok ilerlemiş skolyoz sonuçlarını gördüm doktorda demişti bana sende fazla yok diye ama şunu öğrnemke istiyorum verilen tedaviler eğer yaşarsak ileryen yaşlarda bizi bu hatalıktan ne derece koruyabilir yada önleye bilir egsersiz yapıpta ben çok faydasını gördüm diyen arkadaşlar varmmı bir cosmodics diye bişey duydum tavsiye edermisiniz??dikkate alan arkadaşalra teşekkürler..