Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skolyoz hastalığı nedeniyle sürücü olamaz raporu verilenler..?
@xmoje, 28 yıllık ehliyetim yani sürücülüğüm iptal edildi, doğuştan skolyozum var, Sürücüler sağlık yönetmeliğinin Madde 8 e istinaden baş boyun dönmedeki istenilen oranlar kadar dönmediği için iptal edildi.
Oysa Emniyet Genel Md. Genelgesinde bizi verilebilecek kodlar bulunmaktadır.
Kısacası yalnız değilsiniz...
@nu067, Ayna kamera onlar için fark etmiyor. Keyifleri ne istese onu yaparlar. Sürücü olamaz derlerse mahkemeye de versen sonuç değişmiyor.
20 yıl öncesinin Engelli Sürücü Sağlık raporu maddelerini kullanıyorlar. Çağ dışı kalmışlar ama onlarda tertibatı her şeyi bildiği halde sürücü olamaz diyorlar.
@nu067, Hocam fark etmiyor. Her hangi bir ortopedi veya Fizik Doktoru direk ehliyeti iptal edebiliyor. İtiraz edersen 2 farklı şehire gideceksin tüm masraflar sana ait her iki şehir sürücü olur diyecek.
Benim boynuım dönüyor ama kontrol ettim mevcut aracım 360 kameralı boynumu bile döndürmeden ayna ve araç kameralarımdan her yeri net görüyorum Araçta Park çıkış Asistanı arka çapraz fren var geçen park kalabalıktı ön yan koltuğa annem oturdu. Geri gelirken sağ arka dan gelen aracı annemin kafasından fark edemedim ama yavaş geliyordum araç geliyor diye uyarı geldi hemen durdum ben durmasam benim aracım çarpışma enngelleyici acil fren yapacaktı. Teknoloji var ama bunları tertibat olarak istemiyorlar.
Skolyoz olanların %100 üne ehliyet vermek istemiyorlar vermiyorlar, Mahkemeye gitsen kanun böyle diyorlar. Şansın olacak yardımcı olacaklar sen Kör Nokta, 360 kamer afalan iste onlar olursa kafanı çevirmene gerek yok ÖTV siz araç diye yarattırma sakın Kia Sportaage ve Hyundai Tucson da tüm özellikler var. ÖTV siz araç alıyım derken Sürücü olma hakkını kaybetme ihtimalin var.