Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ve Kifoz hastasıyım. Ameliyat olacağım. Doktor tavsiye eder misiniz?

zeynep012

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
[SIZE=2][FONT=verdana]iyi günler arkadaşlar
ben skolyoz ve kifoz hastasıyım en son 2010 da amaliyat olduktan sonra akciyerde sıkışma olduqu için geceleri solunum cihazı kullanıyorum .
haricinde kullanmıyorum .

istanbul da ahmet alanay doktor'una amaliyat oldunuzmu bu nedenle veya benzeri ben gitmeyi düşünüyorum ama yapabilecegini ümit ediyorum sizin görüşünüz ne daha önce böyle bi amaliyt geçirdinizmi

adana da ki doktorum amaliyata riskli ve ferç kalabilirsn ben yapamam bu amaliyatı dedi .. ahmet alanay ne der bilmiyorum kafamda birsürü soru ..

bilginizi ve yaşadıklarınızı yazarsanız sevinirim ..

şimdiden tşkler[/FONT][/SIZE]

90 derece ve üzeri skolyoz ve kifozu olan varmı ve ?? " önemlii "

Ben bir kac yıl önce Ahmet Alanay a gittim muayene etti tabiki her ameliyatta risk vardır ama bana ameliyat olursan şu olur falan demedı çünki bazı tetkikler istedi benden onları görmeden hiç birsey diyemem dedi yanlız o zamanlar tetkik ücretlerini hesaplattırdıgımda 5000 tl gibi fiyat cıktı ve benim bunları yaptırmam çok zordu tekrardan da gidemedim ama gitmen tavsiye ederim

ahmet alanayla görüştüm . filmlerimi filan gönderdm ve haber bekliyorum şuan ..

ben olmadım bana %95 ameliyatta felç kalırsın dediler. kimsede pek cesaret edemez dediler. o yüzden bende olmadım

ya peki yaş kaç sıkıntın varmı ? agrı gibi vs

bana %75 felç kalırsın dedi doktor böyle idare edeceksn dedi . ama ümidimi kaybetmedm ahmet alanaya başvurdm belki farklı bişi der diye daha önceki doktorum adanada mahir gürşen di

yaşım 25. fazla ayakta kalınca ağrı oluyor. ama allaha şükür pek rahatsızlığım yok. görsel olarak var ama o da karşımdaki insanların sorunu :) zaten beni rahatsız etseydi şu an öğretmenlik yapamazdım

skolyoz için istanbulda azmi hamzaoğlu çok iyi tavsiye ederim ameliyat düşünenlere

ben ahmet alanayla görüştüm adanadaki doktorumla aynı şeyleri söyledi . azmi hamzaoğlunu arayıp görüşecektm sonuçlar hep aynı yere cıkıyo . skolyozum ileri derecede oldugu için amaliyata güvenilemiyo . yani amaliyat olmaktnsa böyle idare et diyolr :( .

ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olun düşünmektn yoruldum ben :(

yinede ona gitmeni tavsiye ederim çok geçmiş olsun umudunuzu kaybetmeyin

umudunu kaybetme demen bile bana huzur veriyo okadar bunaldım ki tşkr ederm . azmi hamzaogluyla görüşecegim.

benide haberdar edersen çok sevinirim ulaşamazsan yardımcı olurum

peki haberdar edicem tşkr ederm . allah sizinde yardımcınz olsun

adanadaki doktorunuzu da tanıyorum uzmanlık alanı daha çok illizarov ve çok başarılı ancak azmi hocanın uzmanlık alanı skoryoz ve onuda tanıyorum randevu alamazsanız haberdar edin elimden geleni yaparım

zeynep yaşın kaç ona göre sana cevap verecem.

19 yaşım

türkan ha diyince istanbula gidemem diger doktorlardn farklı bişey diyecekmi bilmiyorum . ahmet alanaya filmlerimi evraklarımı gönderdim mahir gürşen in dediklerine yakın şeyler söyledi . yani eger imkan varsa azmi hamzaoglu na da film sidimi gönderim bi fikrini söylesn bana olmazmı :/

şöyle yapalım sen bana gönder istersen ben götüreyim sonuçları bildireyim yada kendisiyle görüşeyim herzaman hastanede olmuyor orada olduğu zamanı öğreneyim ona gönder nasıl istersen benim kızımında doktoruydu iyi tanıyorum hangisi sana uygun olursa

benim için uygun olanı çabuk olması içim hiç rahat deil . bir hafta ahmet alanayın cvbını bekle bekle aldıgın cevaplar beni baya üzdü yani önceki ile aynı olması .

size zahmet vermekte istemem .ama sizce hangisi daha iyi sonuç verir bana?

bana asla zahmet olmaz ben yarın ararım doktoru gece sana haber veririm sen getir yada göndersin der ona göre yine konuşuruz benim kızım yaşındasın eğer bir faydam olursa ne mutlu bana sakın zahmet gibi düşünme olurmu

çook tşkr ederm . allah kızınızada şifa versin . ne diyecegimi bilemedm sizin gibi iyi insanlar pek yok ne desem az olur . allah gönlünüze göre versin . cevabınızı bekliyorum .

amin canım benim öyle deme inşallah senin içinde güzel sonuçlar alırız

Yaşın henüz genç iyi bir doktor seni ileri ki yaşlarda daha sağlıklı etmesi gerek. Aslında böyle ameliyatlar 15 - 16 yaşlarında gerekli, geç kalmışsın demiyorum ama eğer ki durumun doğuştansa ve de vucut eğriliği yada omurga eğriliği çoksa ne yazık ki bi miktar düzeltirler. Ama yok az ve sonradan belirlenmiş birşey ise düzeltileri ve sağlıklı bir yaşam sürersin. Eğriliğin nasıl bu arada.

sag tarafa 93 derece egrilik ve doguştan .doktorda ileri derecede demişti ama cok şükür agrım sızım yok . nefes probleminden başka cabuk yorulmak büyük sıkıntı zatn :(

tamam canım yazdım burada yazdıklarını haber bekle benden yarın mutlaka ulaşmaya çalışacağm

tamam . bekliyorum iyi haberlerinizi . inşallah

Dediğim gibi doğuştan ve yaş 19 eğrilik çok nefes almada ve yorulman doğal,
eğrilik tarafın ve diğer göbrek veya karın kasları yürürken ağrıyor olabilir.
Aşırı terlemen olabilir. Ağız kuruluğun, kabızlığın, baş ağrın olabilir.
Diz ve taban altların ağrıya bilir.

Mevlam şifanı versin. merak etme. ölmeyeceksin. :) ben ölmedim çünkü.

siz cihaz kullanıyomusnz __?

benm agrım yok karnım da belimde ayaklarımda vs cok yorulursam başım agrıyo deilde bütün kan başımda toplanıyo gibi bi his terliyorm dogru .
başka cok şkr agrım yok

amin bu arada allahım sizede şifa versin

Üst Alt