Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Skolyoz ve Kifoz hastasıyım. Ameliyat olacağım. Doktor tavsiye eder misiniz?

Eyvallah.... tşk... merak etme. Ben 1998 ameliyat oldum bende senin yaşındaydım o yıllar. Benim sadece eğriliği durdurdular. sonra ki yıllarda da bel kemiğine takılan platin kırıldı. şimdi krık bir şekide devam ediyorum. Doktor sana hiç bir şey yapmaz dedi. Ben az önce sana latife ettim. Dİk dur, hayata sımsıkı sarıl. güçlü ol.

peki dediginiz gibi yapıcam . bnde pilatin 9 yıl kaldı belimde kırılmadı tabi ama çıkması gecikti maddi durum yoktu gidemedk . sonra pilatin cıkınca sag ak ciyerime baskı oluştugundan nefesimi etkiledi . cihaz kullanıyorum gece uyurken sadece .

inşallah tşkr ederim . . sizede allah şifa versn

canım ben dktorla görüştüm filmlerini bana gönder haftaya arayacaklar beni randevu verecekler

tmm mesajınızıda aldım . randevu telefonda görüşmek içinmi yoksa oraya mı gelmem gerekiyor ?

Skolyoz !

iyi günler arkdaşlar . ben skolyoz ve kifoz hastasıyım . amaliyat olmam gerekiyo fakat doktortorlar ümit vermiyo masada veya felç kalabilecegimi söylediler aynı durumu yaşayıp amaliyat olan varmı yada başka bi doktordan olumlu cevap alan doktor önerisi olan lütfen yardımcı olsun .

:confused::confused::confused::confused::confused:

Merhaba

Bende 84 derece kifoz var ve perşembe ameliyat olacağım, size kesinlikle Çağatay Öztürk önerebilirim kaç derece olursa olsun kesinlikle başarısızlık olumsuzluktan dan bahsetmiyor. Şişli florence nightingale hastanesinde sgk anlaşmalı.

merhaba ben 4 sene önce skolyoz ameliyatı geçirdim..derecem 50 idi.devlet hastanesinde ameliyat olmak istedim çünkü sigorta karşılıcaktı.ama ailem izin vermedi.bursada medicabil hastanesinde ameliyat oldum..skolyoz ve omurilik travmaları ana bilim dalı başkanı ufuk aydınlı tarafından ameliyatım gerçekleşti..devlet hastanesinde felç kalma ve ölüm ihtimalinden bahsedilirken bu doktor bana bu riskin %0 olacagı garantisini verdi..felçli bir yakınımızı bile tedavi etti.bende gayet sağlılıyım..eğer özelde ameliyat olmayı düşünürsen bence araştır bu doktoru derim.risk alma

Mpjuve amaliyat oldunmu simdi nasilsn

Oneriler icin cok tesekkur ederim

Merhaba Zeynep,

Ameliyat oldum ve şuan çok iyiyim normal günlük hayatıma başladım. Nadirde olsa sırtımda alışma aşaması olduğu için hafif ağrı varmış gibi hisler oluyor buda normal. Sırtım açılarak 26 adet vida ve 2 adet enseden kuyruk sokumuna kadar çubuk takıldı, 70 e yakın dikiş yapıldı..1 gün yoğun bakımda kaldım ve sonra odama çıktım, 2. Gün ayağa kaldırdılar kolidorda yürüdüm sonrası günde üç kez yürüdüm, bir hafta hastanede yattım ve evime geldim bir aylık rapor sonrası suan işbaşı yaptım. Sırtımda ciddi düzelme oldu..

Bu amelitların amacı tam düzelme değildir asıl amaç daha fazla eğrilik olmasını engellemek ve ekstra sorunların önüne geçmektir.

Tavsiyem size ameliyat olmanızı gerekiyorsa kesinlikle olun..bazı doktorlar felç olabirsiniz ameliyatta diyorsa hemen pes etmeyin çünkü bir çok doktor bu tür ameliyat ile uğraşmak ve risk almak istemiyor ve en kolay şekilde felç olma riskini ortaya koyuyor.. Tabiyki risk olur ama her ameliyat için geçerli bu..Önemli olan olmaz iseniz ileride yaş ilerledikçe o zaman felç riski yada organ sorunları daha fazla olabilirmi... çünkü omirilik eğrildikçe kırıklar, sıkışma, sinirlerde gerilme, yıpranma ve kopma ve organlarda baskı sonucu görevlerini yapamıyacaktır, bu tür ameliyatlar gerçek uzman kişler tarafından yapılabiliyor ve sorunu çözüyorlar. Bende korkuyordum fakat doktorum olacakları çok detaylı şekilde anlatınca rahatladım.... aksi taktirde ileride Allah korusun çok ciddi hayatınızı mahvedecek telafisi olmayan sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Ameliyat önce devamlı ağrılarım nefes darlığı çabuk yorulma çarpıntı en önemlisi kambur bir görüş oluyordu şuan hepsi ortadan kalktı şükürler olsun.
Ayrıca azmi hoca ve benim ameliyatımı yapan çağatay öztürk aynı hastanede görev yapıyor. Çağatay bey Azmi beyin yardımcısı... Azmi bey sgk anlaşması olmayan bölümde Çağatay bey sgk anlaşmalı taraftadır.

Son düzenleme:
meraba mpjuve

ben azmi hocayla görüştüm filmlerimi gördü yani ama diger doktorlardan farklı bi cvabı yoktu çok riskli masada kalabilir gibisinden cvablar .

:/

Prof. Dr. Şevki Erdem araştırmalısın bence %1000 tavsiye ediyorum.
Doktorluğun yanında destegi ekibi kadrosu vs vs. mükemmel .

tamam araştırırm Mideca

​ teşekkür ederim

Üst Alt