Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Smart Drive MX2 sürüş desteğini el birliği ile Türkiye'de üretebilir miyiz?

Her koldan saldırın beyler valla yeterki yapalım ben başkalarını bilmem ama

Kendi tasarladığım sırf maliyeti 4000 lira yazılımınıda kendim yazıyorum eğer başarabilirsem tüm bilgileri herseyi ücretsiz olacak

hozgul

ya hakan sende bana inanmıyorsun yaa :D

1 adet arduino nano 2$
1 adet rpm counter 1$
1 adet monster motor shield 10$
1 adet lipo pil 30$ - 60$
1 adet dc motor 30 ile 50watt yeter 30$
1 adet free wheel 10$
2 teker ve kasa

1000 den aşağıda olur gibi geliyor :D

ben zincirle kuvveti tekere baglamaktan yanayım ama bu alette 2 shaftlı motorla 2 tekere baglamış. bu da motor göbeğini yer ama neyse şimdilik buna takılmayalım.
devir(rpm) sayıcı tekerin hızını hesaplayıp motorun desteğini neye göre vereceğini hesaplamak için.
boş bedal bisikletteki mevzu gibi bunda da gerekli
motor shield rpm sayıcıdaki motora gidecek akımı belirler

Arkadaşlar ürünün bir kopyasını yaptım yalnız tabiki minyatürünü yaptım amacım yapılabilip yapılamadığını anlamaktı

Hatta şunu söylim bluutoth olayını bile yaptım ( bulutut zımbırtısını yazmayı hiç öğrenemedim takılmayın)

Yineliyorum ürünün küçüğünü deneysel olarak yaptım ...

Bu ebatlarda ve asıl malzemelerle yapabilirim artık tabi çinden gelecek malzemenin salatalık çıkmaması şartıyla

Bu arada ben bunu 1000 liraya yok bilmem 1200 liraya yaparım diyen zahmet olmassa çıksın yapsın motor sürücüsü tek başına 450 lira.

Her neyse eğer Allahın izni ile muvaffak olabilirsem tamamen ücretsiz olacak arkadaşlar

Ama anlamadığım neden Türk bir firma bunu üretmez insanların gözünde büyüttükleri bu zımbırtıya yeltenmemelerindeki amaç nedir?

Üst Alt