Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sokağa çıkma yasağı biz engelliler için de geçerli mi?
Arkadaşlar, müdürüm, izinler birikti, haftanın birgünü gel de izinleri kontrol et sisteme gir dedi. İçişleri genelgesine göre sokağa çıkmak için izin alabilmemiz için vefa iletişim merkezlerinden bize seyahat belgesi verilmesi gerekiyormuş, polis de uygun bulunursa bu seyahat belgesini adrese getiriyormuş. Şimdi bunu yapmazsam polise yakalandığımda ceza mı alırım?
@true blue hafta içi sokağa çıkma yasağı yokki, artı tüm engellilere sokağa çıkma yasağı vardiye bir kanun yada genelge yokki ,kaldıki ben işe gidiyorum ve özelde çalışıorum bir polis seni engellisin diye durdurmaz ,ellerinde engellilere çıkma yasağı var diye bir kanun yok doktor bilgileride olmadığına göre seni kronik olarakta kabul edemez ,birde kronik olduğunu senden başkası bilemezki ,sen belirtmediğin sürece sana kronik demezler. zaten çalıştığın iş yerinde hastalığının tanımında kronik yazarsa iş yeri seni otamatikman izine yollaması gerekir bizde öyle oldu çünkü tüm hamileler ve çeşitli kronik hastalığı olanlar yaşı 60 ın üstünde olanları izine yolladılar,bana doktor baktı ama sen kronik değilsin dedi. bende işe devam.