Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol alt ekstremite kısıtlılığına rağmen ÖTV'siz araç için rapor verilmedi!?

Eserin79
Dediğim gibi iptal edilmiş bile ehliyetiniz.
Sürücü olmanıza mani bir durumunuz yoksa neden gitmediniz ki ?
Onlar sadece sürücü olur / olmaz konusunda değerlendirme yapacaktı, o raporda oran falan olmaz, engelli sağlık kurulu raporu değil.
Gitmemekle yanlış yapmışsınız.

Ufukalp, bacaklar tutmuyor araç alacak durumda da değilim yandımı şimdi ehliyet sıfırdan kurs felan mı olur artık

Yok üstat normal ehliyetdi

Birine arkadan çarpınca polis çağırdılar onlarda sen yürüyemiyorsun rapor alırsan ehliyeti alırsın diyerek el koydular

Daha doğrusu rahatsızlık koşar adım ilerliyor onlar destekle yeni yürümeye başladığım dönemde aldılar şimdi durum daha kötü

Eserin79
Bence böyle hayırlı olmuş, yarın bir gün Allah göstermesin ölümlü bir kazaya karıştığınızda ceza, tazminat falan derken başınıza gelmeyen kalmazdı.
Sağlam raporu alamayacağınıza göre o ehliyet hepten iptal artık.

Ufukalp tekrar sınavlar felan mı olur elden aparat lı felan alsak

Bellimi olur ya Bi tazminat davam var 60 bin civarı kazanırsam Bişeyler yapılabilir

Bu arada ben ilginiz için teşekkür ederim sıkılmadan cevaplar verdiniz 🙌

Eserin79
her şey sıfırdan mı olur tam emin değilim, İptal türü ''diğer'' yazıyor. Bu diğer nedir, hangi şartlarda iptal edilmiş, tam iptal mi, alıkonulma mı, buna emin olmak lazım.
En güzel yol, trafik tescile gidip, ben elden tertibat kodları içeren sürücü olur raporu getirsem tekrar kurs ve sınava tabi olmadan ehiyetimi alabiliyor muyum diye sormak.
Hayırlısı olur inşaallah.

Eserin79
Evet sevk işlemleri normal ama siz gitmemişsiniz, sorun burada. Geçici olarak el konulsa bile belli bir süre istenen rapor gelmezse ehliyet süresiz olarak iptal edilebilir.
Ben olsam gider ilk ağızdan kesin olarak öğrenir ona göre hareket ederim.

Üstat şimdi hatırladım trafik birimi biz nufusa gönderelim bizden çıksın demişti genede iş karışık

Bugün hastanedeydim 3 bölüme sevk etti aile hekimi bir doktora görünemedim herkes salmış işi b sınıfı sürücü ehliyeti
H sınıfı yapmak için kursa gitmek gerekir mi 🤔

Eserin79

Sürücü belgesi değişikliklerinde uzman doktor ve gerekliyse il sağlık komisyonu şart.

Üst Alt