Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sol alt ekstremite kısıtlılığına rağmen ÖTV'siz araç için rapor verilmedi!?
Eserin79
Dediğim gibi iptal edilmiş bile ehliyetiniz.
Sürücü olmanıza mani bir durumunuz yoksa neden gitmediniz ki ?
Onlar sadece sürücü olur / olmaz konusunda değerlendirme yapacaktı, o raporda oran falan olmaz, engelli sağlık kurulu raporu değil.
Gitmemekle yanlış yapmışsınız.
Eserin79
Bence böyle hayırlı olmuş, yarın bir gün Allah göstermesin ölümlü bir kazaya karıştığınızda ceza, tazminat falan derken başınıza gelmeyen kalmazdı.
Sağlam raporu alamayacağınıza göre o ehliyet hepten iptal artık.
Eserin79
her şey sıfırdan mı olur tam emin değilim, İptal türü ''diğer'' yazıyor. Bu diğer nedir, hangi şartlarda iptal edilmiş, tam iptal mi, alıkonulma mı, buna emin olmak lazım.
En güzel yol, trafik tescile gidip, ben elden tertibat kodları içeren sürücü olur raporu getirsem tekrar kurs ve sınava tabi olmadan ehiyetimi alabiliyor muyum diye sormak.
Hayırlısı olur inşaallah.
Eserin79
Evet sevk işlemleri normal ama siz gitmemişsiniz, sorun burada. Geçici olarak el konulsa bile belli bir süre istenen rapor gelmezse ehliyet süresiz olarak iptal edilebilir.
Ben olsam gider ilk ağızdan kesin olarak öğrenir ona göre hareket ederim.
Bugün hastanedeydim 3 bölüme sevk etti aile hekimi bir doktora görünemedim herkes salmış işi b sınıfı sürücü ehliyeti
H sınıfı yapmak için kursa gitmek gerekir mi