Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol alt ekstremitede araç alımı ve ehliyetteki ibare sorunu..?

OturanBoğa

Selamlar benimde de sol alt ekstremitedeki sinir hasarı düşük ayak, damar hasarı ve çok sayıda vida ve plak olması sebebiyle raporu 18.04.2019 tarihinde almıştım %44 süresiz ötv ve tüm haklar diye başvurdum ama 20.02.2019 tarihinde çıkan mevzuata göre "sadece hareket ettirici aksamda özel tertibatlı taşıt kullanması gerekir" yazılması gerektiği ve doktorların beni il sağlık yazacak deyip yanlış yönlendirmesi sonucu şimdi vergi dairesi rapor ötv indirimli yazmasına rağmen bu ibare yazılmadığı için onay vermiyor yeniden rapor çıkarmadan izleyebileceğim bir yol varmı bi öneriniz yada teşekkür ederim şimdiden...

Ylmzk

Sağlık kuruluna girerek yeni rapor aldım teşekkürler şimdiye kadar bilgi verip cevap yazan arkadaşlara...

Ylmzk merhaba raporu hangi hastanede yenilediniz acaba? sıkıntılı oldumu yoksa eski raporunuz olduğu için 1. heyete göre kolaymı oldu?

gestapooo

Herşey sıfırdan yapıldı ilk rapora göre biraz daha bilinçli olduğum için halledildi bi sknti olmadı ama bu işler belli olmuyor 3 4 ay önce ilk raporu aldığım hastane 2 defa başvrumda bir bölümden sorun yaşadım o yüzden başka bir hastaneden busefer heletim sizde tüm birimlere muayene olduktan sonra oranları kontrol edin sknti olacak bir durum olursa onaylatmayın böyle bir hakmz varmış

Üst Alt