Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol alt ekstremiteden raporum ve ehliyetim var. Araç almak için yeni rapor isteniyor?

merhaba arkadaşlar..halen bekliyoruz...bayi elemanını aradım..bir haftayı bulacağını söyledi...
vergi dairesi ötv indirimini internet üzerinden isteme işliyormuş..sonra vergi dairesinden biri gelip arabayı görüyormuş..resmini çekip dosyaya koyuyorlar.. ondan sonra trafik işlemlerini yapıyoruz dedi..
bu süreç doğrumu..
bu araç otomatik vites...özel donanım yok..vergi dairesi çalışanı böyle bir işlem yapıyormu...yaşayan arkadaş varmı..

evet sonunda zorlu bir sürec bitti ve tüm işlemler halloldu..en son trafikte memur senin ehliyette otomatik kullanır yazmıyor dedi....bu ehliyeti bana sen verdinya hatırlamadınmı dedim..8 9 sene önceki memur ( ehliyetimi almaya gittiğimde ehliyetimi basmışlar ve otomatik yazmamışlar..aynı memurla tartışmıştık ..buraya niye ibare yazılmadı diye..oda gerek yok ya...falan diye sallayarak ehliyeti birdaha basmak zor geldiği için beni göndermişti...ben dün gibi hatırlıyorum..insallah sorun olmaz demiştim)...baktı....yanındakine döndü ne yapalım der gibi.
hatırladımı bilmiyom ama bi tereddüt yaşadılar sonra evrakları aldılar..netice itibarıyla arabamıızı bu gün aldık..vergi dairesine muameleci mtv den muaf dilekçesini yazıyor..elemanını gönderdi onuda 5 dakikada hallettiler..
herkese daha kolay işlemler diliyorum selamlar...

Üst Alt