Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağımda 3-4 cm kısalıkla ÖTV'den muaf olabilir miyim?

Bayi daha işlemlere başlamadan vergi dairesinden onay almadı mı? Size fatura kesmeden önce vergi dairesine takipçileri aracılığıyla raporunuzu ve ehliyetnizi sordurup ötv muafiyetinden yararlanıp yararlanamayacağınızı öğrenmedi mi?

Sormus memurun biri demiş alır biri demiş alamaz işte bugunde olumsuz cevap geldi şmdi nasıl olacak bayi diyor biz 2 cm kısalığa araba verdik benimki 6 cm olumsuz cevap gelmiş bayi şmdi raporu gaziantep maliyesine faksladı şmdi ben ne yapım arkadasım

Oturanboga konuya bi el at abim benim lütfen arabayı bayiden cıkaramıyorum allah için yardımcı olun

Valla böyle saçmalık olamaz, sizin ne suçunuz günahınız var, inşallah çözülür arkadaşım. Şunu söyleyebilirim sadece bizim bir yakınımız sol kalça çıkığından kaynaklı 7 cm kısalıkla ötv den muaf ikinci arabasını aldı. Sizin de kesinlikle çözülecektir. En kötü ihtimalde özelge isteyin olumlu sonuçlanacaktır diye tahmin ediyorum. Kalça çıkığı sebebiyle araç alan arkadaşlar daha emin yardımcı olabilirler. İnşallah en kısa zamanda çözülür probleminiz.

Allah razı olsun kardeşim bakacaz bayi kayseriye faxladı raporu inşallah sorun cıkmaz oturan boğa sen iyi bilirsin abi böyle şeyleri sana zahmet bi açıklama yap abi

Bu ne saçmalık böyle. Adana'daki başka Mersin'deki başka.... İyice memurun keyfine kalmış bu işler. Hiçbir sıkıntı çıkmaması gerekir. Olumsuz cevap nereden gelmiş? Vergi dairesi üst birimine mi sormuş? Bayiye keyfe keder sözlü olarak olmaz demişlerse suç duyurusunda bulunacağınızı söyleyin. Böyle bir şey olamaz.

Kardesim bayi benim gibi birine araba vermis maliyeden hiç bir sıkıntı cıkmamıs arabayı alan kişininde 2 cm kısalıgı var rahat bi şekilde aracını almış benim ayak 6 cm kısa ama ne yazıkkı maliyede sıkıntı cıktı satıs danısmanı dedi adanadaki memurlar sıkıntı cıkarıyor raporu gaziantepe mersine faxladı artık hangisi kabul ederse benden önceki arkadaslarada oyle yapmış gaziantep onaylamış bakacaz nasıl olacak ehliytim raporum mevcut herseyim ta m sorun cıkıyor sizce olurmu arac bayide cıkaramıyorum suan ne yapmam lazım arkadaslar

Hüseyin kardesim aynen dediğin gibi sözlü olarak memurun biri demiş olur biri demiş olmaz işte bayi aradı beni olumsuz demiş anlamadım oysa herkes diyor sana hertürlü olumlu cevap vermesi lazımdı

Hacı bey merhaba kolay gelsin son durum ne oldu acaba onay çıktı mı maliyeden.

Bayi dedi adanadaki maliye işi yokuşa sürüyor bayi raporu gaziantepe faxsladı pazartesi sonuç çıkacak bakacaz kardesim böyle bi durumla ksrşılaşan oldumu arkadaslar

Üst Alt