Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayağımda his kaybı var. Ehliyet ve araç alabilir miyim?

Ceylinfatih44

Raporlar görünmüyor? Ayrıca sadece bacaktaki kuvvet kaybı için ne kadar oran verildi, raporlar gorunseydi gorebilecektik sanırım:)

Hayırlı olsun kardesım bende pazartesı basvurucam sol ayak bılegımde sinir sıkısması var 2 ayaktada damar tıkanıklıgı varis son evrede bide ayaklarım yanık bende alıcam inş

Raporu daha öncede denedim ama yükleyemedim raporumda sol ayakta his kaybı 4/5 yazıyo bide sol ayak ve bacakla ilgili tıbbi terimler yazıyo hissizliği açıklayan fizik tedavi doktoru da yazdı maliye ehliyet kodlarını da görüp ankaraya sormamız lazım dedi kodları da yazmıştım zatem yeterli olur mu sıkıntı çıkar mı acaba rapor oranım %61 ve sürekli özel tertibatlı veya otomatik vites araç kullanması uygundur yazıyo

Burada paylaşılan raporlara baktığımızda sıkıntı çıkmaz gibi görünüyor, gerçekten bu başlık baya faydalı olmuş.

Ben de rapor alacağım, kendimle benzer durumları olanları anlamaya çalışıyorum, bisey bilmeden hastaneye gittik, nöroloji sinirlerime bakacagina yüzüme baktı geçti...sonuc: pes ekinovarus, güç kaybı, atrofi, diz cikigina %20... insanın norolijisini bunlar daha çok bozuyor...

Benmde ayagımda sinir sıkısması var bunun için nörolojıyemi gözukmem lazım

Malesef bilmiyorum, sinirlerle ilgiliyse nöroloji de olabilir, siz her ihtimale karşı ortopedide, fizikte ve nöroloji bölümünde derdiniz en detaylı şekilde anlatın hatta varsa film, rontgen, tomografi, MRG ne varsa götürün onları da heyet esnasnda mutlaka gösterin her doktora...Obur turlu detayı incelemiyorlar. Emre1905

Rontgen cektırdımde doktorun pc gittıği için elden almadm ama duzenlı ilaç kullanmaya baslattı

Rontgen cektırdımde doktorun pc gittıği için elden almadm ama duzenlı ilaç kullanmaya baslattı

Bütün detaylarıyla anlatın sikayetinizi

Üst Alt