Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sol ayakta %12 lik raporla Ötv'siz araç alabilir miyim?

blade20

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Öncelikle cevaplandıysa özür dilerim. Foruma yeni katıldığım için cevabı bulamadım. Sol ayakta bulunan problemden dolayı sağlık raporu aldım. raporum . Raporda otomatik vitesli araç kullanır, H sınıfı ehliyetli sürücü olur şeklinde ibare var. Maliyeye götürdüm raporu, beni tekrar hastaneye gönderdiler raporda yazan sol ayak ile ilgili probelem hakkında ayrıntılı bilgi almak için. hasteneden çıkan yazıyı tekrar maliyeye götürdüm. Tamam dediler, H ehliyetini de ala arabanı al dediler. forumda baktığımda bazı arkadaşlara sorun çıkarmış maliye. bende de sorun olur mu acaba?  değerle ötvsiz araç alabilir miyim? En çok merak etiiğim diğer bir konu ise, bu araçta özel bir donanım olmayacak, yani otomatik vitesli araç. Bu aracı benden başka kim kullanabilir? Trafiğe bile sordum ama net bir cevap alamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ,sol ayak engellilerin otomatik vites araç almak isteniyorsa proje ve tertibata gerek kalmadan ÖTV indirimli araç alabiliyorlar.H ehliyetinizde otomatik vitesli araç kullanabilir yazması gerekiyor.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim...

Üst Alt